Hundratals fuskare har upptäckts på teoriprovet

INVANDRING & KÖRKORT. Över 300 personer har upptäckts och anmälts för misstänkt fusk på teoriprovet de senaste två åren. Ett 40-tal av fuskarna har dömts sedan det blev olagligt, men de som säljer fusket går fria, rapporterar SVT. – Det är allvarligt att vi får ut förare i trafiken som saknar teoretiska kunskaper att framföra fordonet i trafiken, säger Tomas Tronning, säkerhetschef Trafikverket förarprov.

Jeander

Polisen vittnar om en omfattande affärsverksamhet där personer erbjuder avancerad teknisk utrustning mot betalning för att fuska sig till ett godkänt resultat på teoriprovet. Bilden delas av Trafikverket som även tror att mörkertalet är stort.

-Pettersson noterar i tidigare artiklar att Södertälje av någon anledning sticker ut när det gäller fusk med teoriprovet. I Södertälje bor många kristna assyrier och syrianer, de hatar att bli kallade araber.

På område efter område är det problem med invandring, naturligtvis räcker inte polisens och andras resurser till allt, ändå fortsätter massinvandringen och utvisningarna går minst sagt trögt…

I många år har vi fått höra att invandringen behövs för att klara välfärden. Stämmer det verkligen? Jag tvivlar, när någon säger att utan invandrare stannar vården, men då har dom inte tagit hänsyn till antalet patienter som har utländsk bakgrund.

 • Häromdagen hörde jag på radion att det är mycket vanligare att barn till utländska föräldrar tvångsomhändertas av socialen än svenska barn.
 • I BRÅ:s senaste rapport framgår det att vid ungdomsrånen har 80 procent av gärningsmännen utländsk bakgrund, och oftast är det svenska ungdomar som rånas.
 • Vid skjutningar är gärningsmän och offer till 90 procent utlänningar men en hel del oskyldiga drabbas också.
 • 70 procent av socialbidragen betalas till invandrare.
 • Arbetslösheten är mycket högre bland invandrare än för svenskar.
 • Araber är inblandade i trafikolyckor 4 gånger oftare än svenskar enligt Folksam.
 • Fängelserna är fulla med utlänningar.

Så går det att hålla på, punkt efter punkt ger samma resultat…Skolor, bostadsbrist, annan infrastruktur osv. Det går inte fylla på med miljoner som inte gör rätt för sig.

Nu gäller inte detta alla invandrare, utan asyl och anhöriginvandring från dysfunktionella kulturer.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Hundratals fuskare har upptäckts på teoriprovet

 1. Det är ju helt otroligt hur våra myndigheter visar upp en sån slapphet, och inte kan dra in körkortet omedelbart? Hur många ska döi trafiken pga dessa individer?

  16
 2. Jan Erik

  Nejdå, SVT/SR har INTE glömt etniciteten man de vill INTE att det skall komma ut hur verkligheten ser ut på riktigt.

  Stenarna är för tunga för att vändas på och det vet SVT/SR

  52
 3. Kan detta ha ett samband med att provet kan göras på 14 olika språk ?? Det är ju heller inte ovanligt att inspektören blir hotad vid uppkörning om eleven blir kuggad. Det är ju konstigt med tanke på att de flesta är raketforskare och hjärnkirurger……..

  50
  • Det mest förvånade är, att trafikverket inte accepterar fusket, allt annat kamelryttarna gör accepteras.
   Tänker myndigheterna byta fot?

   41

Kommentera