Föräldrar misstänks fuska in barn på populära skolor

SKOLAN. Ett tiotal föräldrar i Södertälje misstänks ha begått folkbokföringsbrott för att få in sina barn på attraktiva kommunala skolor, skriver Länstidningen, bakom betalvägg. Genom att ha folkbokfört sig på en adress nära skolan ska de ha fått förtur på bekostnad av andra familjer – trots att de inte bor i området.

Kommunen har också upptäckt flera misstänkta fall under den senaste skolvalsperioden. De misstänkta fallen har anmälts till Skatteverket.

-Pettersson undrar varför Södertälje utmärker sig negativt så ofta? Men problemet är egentligen inte föräldrarnas, det är skolorna. Men det tänker socialdemokraterna fixa med att förbjuda de 15-17 procent som har bra resultat.

Hundratals fuskare har upptäckts på teoriprovet

Om Södertälje på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Föräldrar misstänks fuska in barn på populära skolor

  1. det är väl sjäivklart att man som förälder vill sina barn det bästa ..
    om man skulle ha oturen att jobba på skania eller astra ..
    ja då får man ta det hyra in ungarna i en lämplig skola.

    den skola som ligger i rona mitt i mot macken den stormas ju av polisen med jämna mellarnrum och ungarna kommer hem sönderslagna. finns det någon normal männika som skulle dätta sina ungar i en skola ?

Kommentera