Stäng

Allt fler flickor förs ut ur Sverige

KULTURBELASTNING. Antalet unga kvinnor som slår larm och ber om hjälp efter att ha förts ut ur Sverige har ökat. De gifts bort under tvång, misshandlas psykiskt, fysiskt och sexuellt, och möjligheterna för utrikesdepartementet att få hem dem är små.

Pela och Fadime. Brutalt mördade av en medeltida kultur som vänstern skyddar för att de inte gillar SD.

Hittills i år har 16 flickor hört av sig till organisationen GAPF (Glöm aldrig Pela och Fadime), jämfört med sju för samma period i fjol.

De som tagit kontakt är mellan 15 och 22 år. De har förts bort för att de inte följer familjens normer för hur man ska bete sig, enligt GAPF.

-Pettersson undrar var alla vänsterblivna feminister är? Varför inga protester? Är feministerna upptagna med att försvara ljugande afghanska män och klaga på vita heterosexuella män?

Om familjen Sahindal på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 reaktioner på “Allt fler flickor förs ut ur Sverige

 1. Kan införa en lagändring som säger att kan du ta ditt barn till ditt hemland för att gifta bort det kan även du stanna där, permanent.

  1. OBS !
   Skilj på ”utlänning”, ”svensk född i annat land” och ”invandrare” !

   Jag har en klar bild av min uppfattning om skillnaden mellan grupperna.

   Jag har många fina vänner i den mellersta gruppen.

   Jag har haft arbetskamrater i första gruppen; Med varierande erfarenhet.

   Jag avstår från uttalande om sista gruppen.

 2. Jag är trygg i Sverige. Och utlänningarna är olika, en del är dåliga och andra är bra.

  1
  17
 3. ”Och möjligheterna för utrikesdepartementet att få hem dem är små”.

  Vad det handlar om är att dessa flickor har förts hem och blivit bortgifta. Frågan om det verkligen är Sveriges problem att invandrare vägrar att anpassa sig efter ett modernt samhälle. Antingen får vi sluta upp med importen eller så kräver vi att de assimilerar sig.

  16
 4. Artikeln ger sken av att svenska myndigheter hjälper till att spåra och försöker ”ta hem”.

  JAG GARANTERAR ATT INGA SVENSKA MYNDIGHETER DÄR DET FINNS EN S ELLER MP MED PARTIBOK I LEDNINGEN GÖR NÅGOT ÅT SITUATIONEN. Tvärtom kommer de att göra något först när flickan är gravid alternativt när flickan fött ett barn, DÅ flyger hon till Sverige med barnet och med maken i sällskap. Det söks om anhöriginvandring för maken och barnet. Som de ”självklart” får beviljat omedelbart. Islam har alltid sysslat med slavhandel resp ”äktenskapstrafficking”.

  Och föräldrarna tjänar enligt tysk och holländsk polis en mercedes i miljonklassen när flickan gjorts gravid och lika mycket när maken har fått uppehållstillstånd. I detta fall handlar de i stort alltid om muslimer och ingen skulle komma på tanken att störa de som följer sin sharia med svensk lagstiftning i sammanhanget.

  Men tänk hyckleriet, om en svensk man reser till ex Moldavien och betalar för att få gifta sig med en tonåring typ 12-16 år, och när ett barn är fött tar henne till Sverige. Risken för svensken är att han kommer att ges fängelsestraff för bl a trafficking. Och flickan resp barnet utvisas så snart flickan vittnat ”mot” mannen.

  22
 5. Eftersom många ”opolitiska” tjänstemän på UD idag är muslimer tillsatta av sossarna så är det inte så konstigt att det går med snigelfart precis som Morgans utredning om att göra meflemskap i terrororganisationer olagliga.

  25
 6. Vår regering har kontrakt med den sekten sedan 1999 !
  ”S ska bidra till att muslimer ska få positioner i alla viktiga styrelser i Sverige,
  inklusive Regeringen”
  – står det bl.a. i kontraktet!
  Läs kontraktet, sök på : ” socialdemoktarerna kontrakt 1999”.

  D.v.s. S sålde Sverige till muslimerna redan 1999 !

  Känner du dig trygg med det?
  Vill du ha det så?
  Gör du något åt det?

  19
 7. Är utrikesdepartementet handlingsförlamade när det gäller plågade tjejer
  som tvångsgiftes mot sin vilja?, Konstigt för dom verkade väldigt alerta när
  dom skulle ta hem Isis krigarnas dumma brudar som självmant satt sig
  i sin situation, då finns det resurser. Ynkligt är bara förnamnet!

  36

Kommentera

%d bloggare gillar detta: