Blir det någon fest i Malmö?

KAOSFOLK. Eurovisionveckan i Malmö startar idag, med invigning på Euphoria Stage i Eurovision Village med Malena Ernman tillsammans med Malmö Magical Gospelgroup. Det blir också invigningstal och våra konferencierer för helgen, Albin Ganovic och Lydia Capolicchio, berättar mer om vad veckan kommer att bjuda på. Parken är öppen från klockan 11.

Det kommer att vara musik runt om i Malmö och förhoppningsvis en rejäl fest för alla intresserade.

Programmet

Tyvärr så finns det en del personer som vill förstöra festen, det är Mellanösterns kaosfolk, en del vänsterblivna och journalister.

Nedanstående kommer från HD.se

-Pettersson konstaterar att enligt journalisterna på HD är det Israels medverkan som förstört festbubblan. Inte terrorgruppen Hamas som startade kriget med att mörda och våldta 1200 israeler och några andra och kidnappa över 200 personer, från spädbarn till gamlingar.

Enligt journalisterna är det Israels fel att muslimer med rötter i arabvärlden inte kan uppträda som vanliga människor utan öppet visar varför länderna de hör hemma i befinner sig i ständig kaos.

Jag tror att om två muslimska araber skulle dela på en hundring så blir det krig, de kan inte kompromissa och ta 50 kronor var utan båda vill ha allt.

Tusentals döda och 30 eller 75 bortkastade år

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Blir det någon fest i Malmö?

  1. Vem fan släppte in palestinierna i Sverige? Var det Olof Palm eller Sten Andersson?

    11
  2. ”Pettersson konstaterar att enligt journalisterna på HD är det Israels medverkan som förstört festbubblan…inte terrorgruppen Hamas”

    Tidigare har Helsingborgs Dagblads/Sydsvenskans ansvarige utgivare och chefredaktör, hotat Pettersson, som fick ett mejl från utgivaren/chefredaktören, (idag publicistisk chef för Bonnier News Local).
    Pettersson: ”Jag kan inte uppfatta det som annat än ett hot och ett försök att tysta oss och andra oliktänkande Sverigevänner.”
    https://petterssonsblogg.se/2016/09/30/sydsvenskan-chefredaktor-hotar-petterssons-och-yttrandefriheten/

    21
  3. HD ägs av Sydsvenska Dagbladet, som mer än gärna upplåter spaltutrymme åt alla som har åsikter som Heidi Avellan eller Petter Larsson, båda är t.ex. synnerligen negativa till SD och sverigedemokrater. För ledningen i Sydsvenskan , (”Asylsvenskan” i folkmun), är det en förutsättning att man tycker som dom och absolut inte skriver sanningen. För att han skrev just det, Sanningen, fick Mats Skogkär sparken:
    https://petterssonsblogg.se/2020/06/08/mats-skogkar-fick-sparken-for-att-han-skrev-sanningen-om-de-manskliga-avarterna/

    Personer som för Sydsvenskans redaktionsledning är pestsmittade, är t.ex sådana som Hanif Bali (M), och webbplatser som anses oanständiga är t.ex. Det Goda Samhället och Nyheter Idag (där chefredaktören Chang Frick har ett förflutet inom SD). Unken anses också Göteborgs-Posten vara, med ledarskribenter som Adam Cwejman och Håkan Boström, och det vållade förtrytelse på Sydsvenskan när Alice Teodorescu tog över som GP:s politiske redaktör.
    Mats Skogkär: ”Exemplen ovan ger möjligen en uppfattning om takhöjden och vad som krävs för att misshaga redaktionsledningen”.
    https://matsskogkar.blogspot.com/2020/06/ett-slags-forsvarstal.html

    17
  4. Är man inne på social media är det många som kommer att rösta på Israel som normalt inte är intresserad av Eurovision Contest bara som en protest mot den uppkomna situationen. Tror att många besöker skådeplatsen inte bar aktivister utan även andra av nyfiken och spänning. Det finns en hel del människor som har samma belöningsystem i hjärnan som stuntmän, cirkusartister och bergsklättrare. För dessa blir det mumma.

    18
  5. Jag tycker synd om tjejen som ska framföra Israels bidrag.Egen livvakt och övrig bevakning som ska se till att ingen ger sig på henne.Mellan repetionerna är hon förevisad till sitt hotellrum och kan inte röra sig fritt.En musiktävling som har utvecklats till en politisk arena och en tjej från Israel som förmodligen kommer att bli behandlad som om vore pestsmittad..Men,jag tror att hon kommer att göra att försöka göra sitt bästa trots att hon har så mycket emot sig.

    30
    1
  6. Socialister har alltid svårt att hålla sig till sanningen.
    Det är Gaza som invaderade Israel oprovocerat och nu håller på att förlora kriget.
    Det är över imorgon om Gaza kapitulerar och överlämnar alla terrorister och ”soldater” till IDF för avväpning samt friger gisslan.

    32
  7. Personligen är jag precis lika ointresserad av ESC vare sig Israel invaderat Gaza eller inte.

    27
  8. Det är varken Israel, Koranbränningar eller den Västerländska kulturen som är problemet. Utan bara den gamla vanliga muslimska slaktar-mentaliteten.

    67

Kommentera