Avtal mot extremhögern

Socialdemokratiska ledare i Europa har gemensamt skrivit under ett avtal om att aldrig samarbeta med extremhögern.

”Vi samarbetar inte med partier som bygger sin ideologi på att göra skillnad på människor och människor eftersom det i grunden är en odemokratisk tanke”, sade Magdalena Andersson från Berlin. Det är en moralisk ståndpunkt, fortsatte hon, och riktade orden mot Sverigedemokraterna. Indirekt får vi då ana oss till att Magdalena Andersson inte har problem med islamister, grovt kriminella och andra icke önskvärda element som gjort och fortfarande gör skada för vår kontinent och vårt eget land.

TT

16 thoughts on “Avtal mot extremhögern

  1. Den där deklarationen liknar mest slutscenen i ”Tomten är far till alla barn”:

    ”Jag lovar och svär att jag inte har knullat med Sara Hamrell… Nu.”

  2. Anledningen är enkel, de vill hålla båda möjligheterna öppna, troligen kombinera:
    – samarbete med islams representanter, mot deras röster
    – strikt immigrationspolitik, på pappret

    Klart de inte kan samarbeta med riktiga immigrationskritiska partier då måste de göra upp med islamism och reglera invandringen på riktigt.

  3. Dårskap blir kanske galenskap tror jag. Vem ska tillskrivas mandatet att definiera högerextrem. Tycker avtalet andas arrogans, totalism och extremism. Vem som helst inom politiken får definiera extremism men borde försöka att behålla eventuell trovärdighet. Man är inte extrem bara för att man kritiserar vänsterextremism.

  4. Tyvärr har några (S) politiker infört ett ”hatsystem” inom det politiska samtalet. SD har fått alla negativa ord på sig från det – av sin förträfflighet – ”goda” partiet (S).
    Sossarna vet att ju mer man upprepar ett påstående kan det lätt fastna i människors medvetande. Oftast utan deras egen reflexion. Man ”köper” påståendet rakt av.
    Sossarna – som är livrädda för att inte få behålla makten (som i fornstora dagar) – gör precis allt och utan eftertanke – för att klamra sig fast som ”statsbärande parti” (en djävla dum formulering – statsbärande”). Sossarna har tappat sin identitet och sitt inflytande och tar alla medel till hjälp (import av väljare bl.a.) och ljuger utan blinka – så länge det gynnar dem.

  5. Jag tror muslimerna passar in långt till höger på den politiska höger vänsterskalan, och AI håller med mig. Det måste vara muslimerna Maggan inte vill samarbeta med. De förespråkar patriarkat. Det måste vara ultrakonservativt.

    15
  6. Skall VÄNSTEREXTREMISTER få härja fritt, alltså?

    Skall ISLAMISTER också få härja fritt?

    35
    1
  7. Det finns ingen extremhöger, bara extremvänster, däremot finns det konservativa.

    44
    3
  8. Dom som ej har samma uppfattning som såzzarna ska rensas bort. Det är demokrati enl. (S). Allt som befinner sig bara det minsta lilla till höger om såzzarna, anses vara högerextremt. Men med tanke på såzzarnas rötter avséende det national-SOCIALISTISKA samarbetet med Hitler, så kan man nog komma fram till att : Högerextrem är en såzze som befinner sig lite till höger internt inom S-partiet.

    55
    1
  9. S har farit besatta av SD sedan de kom in i riksdagen (2010).
    S (och Reinfeldt) började då att genomföra en politik som var tvärtemot vad SD föreslog!
    Tex:
    – Den 24 november 2010 såg Fredrik Reinfeldt (socialliberala innerstadsvänstern (där Fredrik Reinfeldt ingår)) till – att i det tysta – ändra i grundlagen och skriva in att Sverige numera är ”mångkulturellt”
    – 2016 införde Socialdemokraterna en Bosättningslag (Lag 2016:38) som innebär att alla kommuner är tvingade att ta emot ”nyanlända invandrare” utan att kunna överklaga sådana beslut.
    – Migrationuppgörelsen var en bestraffning av väljarna, se:
    https://www.friatider.se/reinfeldt-erknner-migrationsuppgrelsen-var-en-bestraffning-av-vljarna

    60
  10. Vänstern bara snor idéerna rakt av, och hoppas få väljarna på köpet. I Socialdemokraternas fall har de bara tagit retoriken och skäller på Tidö när de försöker genomföra förändringar. Vem lyckas hon lura, Magdalena?

    59
    2
  11. Det är min moraliska ståndpunkt att aldrig rösta på partier som inte bygger på kristna demokratiska värderingar.

    50
    2
    • fantastiskt!!!!
      S tycker att det är odemokratiskt att göra skilnad på folk Ehhh det var ju precis det hon gjorde när hon gjorde skillnad på högerfolk och S med andra ord S är odemokratiskt
      Socialkommunismen levererar

      42
      1
  12. Ska bli spännande att se vem och hur de drar gränsen för vad som är höger respektive vänster .
    Det blir nog Socialdemokratisk kökkenmödding av det hela .

    56
    1
    • Jag kan inte minnas att extremhögern gjort något så hemskt attentat som det muslimerna gjorde mot polisen.
      Svara på detta Maggan, vem ska skydda oss medborgare om muslimerna stenar våra poliser och eldar upp polisstationer och polisbilar?
      Det blir nog så att det ytterst blir extremhögern som får skydda oss medborgare från vänsterkommunister och muslimer.

Kommentera