Kommunen har inte resurser att utreda socialdemokrater men…


KORRUPTION. Det är inte riktigt relevant att jämföra en utredning om världens värsta terrormål och Oxelösunds kommuns tillsynsutredning av Åke Holmström men jag gör det ändå.

TV4Nyheterna rapporterar att akten om en 42-årig arab boende i Södertälje och misstänkt för att ha hjälpt två av flygplanskaparna inför terrordåden i USA 2001 är på 227 sidor.

Tillsyns och bygglovsärendet om fastigheten Vildvinet och Åke Holmström från mars 2021 är på 770 sidor.

Tillsynsärendet mot Tommy Karlsson (S), ordförande i miljö- och samhällsbyggnadsnämnden i Oxelösund från september 2020 har flyttats till Eskilstuna och är f.n. på noll (0) sidor. Herr Carlsson har varit utanför sin egen tomt på kommunens mark med sina byggnader.

Tillsynsärendet mot Inge Ståhlgren (S), tidigare ordförande för miljö- och samhällsbyggnadsnämnden i Oxelösund , hade byggt ett förråd på kommunal mark, det kom till kommunens kännedom i oktober 2019, ärendet har det inte hänt något med, alltså noll (0) sidor.

Kommunen som lagt 770 sidor på Åke Holmström har inte resurser till Inge Stålhlgrens (S) och Tommy Karlssons (S) felaktiga byggen.

Tommy Karlsson (S), miljö- och samhällsbyggnadsnämnden ”Någon har ett horn i sidan till oss (läs. kommunpolitiker)”. Att han gjort fel och struntat i reglerna har tydligen mindre betydelse.

Inge Ståhlgren (S) tidigare miljö- och samhällsbyggnadsnämnden kommenterar i lokaltidningen ”Det är så fånigt alltihop. Det här kan ju inte störa någon. Det här kan bara vara för att sätta dit mig”.

-Pettersson undrar vem som störs av Holmströms balkonger och om reglerna bara är till för dem som inte är socialdemokrater och det finns fler S-ärenden men vi spar lite…

Socialdemokraten Inge Ståhlgren med bod. Skärmdump från Södermanlands Nyheter.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


9 responses to “Kommunen har inte resurser att utreda socialdemokrater men…

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: