Kommunen har inte resurser att utreda socialdemokrater men…

KORRUPTION. Det är inte riktigt relevant att jämföra en utredning om världens värsta terrormål och Oxelösunds kommuns tillsynsutredning av Åke Holmström men jag gör det ändå.

TV4Nyheterna rapporterar att akten om en 42-årig arab boende i Södertälje och misstänkt för att ha hjälpt två av flygplanskaparna inför terrordåden i USA 2001 är på 227 sidor.

Tillsyns och bygglovsärendet om fastigheten Vildvinet och Åke Holmström från mars 2021 är på 770 sidor.

Tillsynsärendet mot Tommy Karlsson (S), ordförande i miljö- och samhällsbyggnadsnämnden i Oxelösund från september 2020 har flyttats till Eskilstuna och är f.n. på noll (0) sidor. Herr Carlsson har varit utanför sin egen tomt på kommunens mark med sina byggnader.

Tillsynsärendet mot Inge Ståhlgren (S), tidigare ordförande för miljö- och samhällsbyggnadsnämnden i Oxelösund , hade byggt ett förråd på kommunal mark, det kom till kommunens kännedom i oktober 2019, ärendet har det inte hänt något med, alltså noll (0) sidor.

Kommunen som lagt 770 sidor på Åke Holmström har inte resurser till Inge Stålhlgrens (S) och Tommy Karlssons (S) felaktiga byggen.

Tommy Karlsson (S), miljö- och samhällsbyggnadsnämnden ”Någon har ett horn i sidan till oss (läs. kommunpolitiker)”. Att han gjort fel och struntat i reglerna har tydligen mindre betydelse.

Inge Ståhlgren (S) tidigare miljö- och samhällsbyggnadsnämnden kommenterar i lokaltidningen ”Det är så fånigt alltihop. Det här kan ju inte störa någon. Det här kan bara vara för att sätta dit mig”.

-Pettersson undrar vem som störs av Holmströms balkonger och om reglerna bara är till för dem som inte är socialdemokrater och det finns fler S-ärenden men vi spar lite…

Socialdemokraten Inge Ståhlgren med bod. Skärmdump från Södermanlands Nyheter.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Kommunen har inte resurser att utreda socialdemokrater men…

 1. […] ”För att få gräva i mark som ägs av Oxelösunds kommun behövs tillstånd. Utan tillstånd är det otillåten åverkan och det polisanmäler kommunen”, fortsätter Johan Rubin sina lögner. Vad jag vet har kommunen inte polisanmält de socialdemokratiska politiker som gjort intrång och lagt beslag på kommunens mark. Läs HÄR. […]

 2. Alla är jämlika utom sosse-eliten som är mer jämlik än andra!

  “Alla är jämlika, men vissa är mer jämlika än andra”, säger grisarna i George Orwells roman ”Djurfarmen”, som handlar om att djuren på en bondgård jagar bort bonden och grisarna tar makten, utlovar frihet och jämlikhet, men förklarar sedan varför vissa, nämligen de själva, skall ha privilegier trots att man tidigare sagt att alla skall vara jämlika.

  ”-Pettersson menar att S-topparna i varje fall inte skäms, de har ingen skam i kroppen men kräver det av andra”, som Pettersson skrev för fyra år sedan i inlägget: ”S-toppar fixar bostäder – till sig själva”
  https://petterssonsblogg.se/2017/05/06/s-toppar-fixar-bostader-till-sig-sjalva/comment-page-1/

 3. En sozze vill att alla ska ha det lika bra, med undantag för sozzar och speciellt sozzar i ledande ställning
  De ska ha det lite bättre för de är liksom lite bättre

 4. Det brukar normalt vara så att kommuner använder sig av handläggare i andra kommuner för att handlägga ärenden som kan ses som jäv.
  Så du får nog leta i någon annan kommun.

 5. Det är uppenbart att en sosses värde är i förhållande till en svensk samma som värdet av en muslimsk man och hans hustru, dubbelt.

Kommentera