Hur många Rektor Hamid finns det i Sverige?


ISLAM. Hamid Zafar, även kallad Rektor Hamid har i många år anonymt skrivit hatiska inlägg inlägg på nätet om judar, bögar, kroater, Hoforsbor, kvinnor med flera. Zafar säger att han ångrar sig men hur vet vi det? Den muslimska lögnen Taqiyya, är en del av islams krigföring så hur vet vi att Hamid inte är med i muslimska brödraskapet.

Den muslimska lögnen

Muslimer som befinner sig i ett land där Islam är en minoritet – exempelvis Sverige – förväntas ljuga för icke-muslimer, ta dem till vänner och därigenom dölja det faktum att Islam förbjuder, att muslimer etablerar vänskap med icke-muslimer.

1930 fans det enligt folkbokföringen 15 muslimer i Sverige, nu är det förbjudet att registrera etnicitet och religion på folk och vi har inte haft någon folkräkning på 30 år. Varför? Är muslimerna 800.000 eller en miljon idag?

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

Det började med att de ville komma hit, sedan ville de ha särskild mat och någonstans att be, sedan ville de ha böneutrop en gång i veckan, sedan sju dagar i veckan fem gånger om dagen, sedan vill de ha sharialagar och sedan vill de ha vårt land och dårarna tror att de inte ska ta ett steg till.

Var är alla vänsterblivna och genustramsare när muslimerna tar steg för steg mot medeltiden med allt vad det innebär för kvinnor och hbtq-personer.

Vad är det som är så svårt att förstå? Koranen är oföränderlig och importerar vi Mellanöstern får vi Mellanöstern.

Islam tar steg för steg, nu uppmanar de oss att lämna vårt land

Läraren Naouel Aissaoui möter politikern Loubna Stensåker Göransson (M) som var med och drev  igenom slöjförbud i Skurups skolor – Jag upplever inte att min slöja går emot Sveriges lagar och värderingar. Men ert beslut går emot Sveriges värderingar och mänskliga rättigheter, säger Naouel Aissaoi när hon träffar sin motdebattör, skriver SVT. Utbildningen vid skolor med ”offentlig huvudman”, det vill säga skolor som drivs av kommuner, ”ska vara icke-konfessionell” alltså fri från religiösa inslag.

-Pettersson ser att muslimerna lägger förslag efter förslag, många verkar obetydliga, men målet är solklart en islamsk stat och våra godtrogna politiker och journalister går på det, böneutrop låter rimligt, vi har ju kyrkklockor, slöja är en baggis, varför ska inte vi få särskild mat, osv…

Ändå står det i koranen att kommer en muslim till ett land där sharialagarna inte gäller ska muslimerna anpassa sig efter det landets lagar och regler. Det kallas Darura och är inget muslimerna vill kännas vid så vi måste påminna dem…

Böneutropen i Växjö fortsätter…

Förklara för mig vad som är bra med det facit som vi ser varje dag!!! PK-etablissemanget verkar blinda och ser inte islams steg för steg taktik  säger Pettersson som är en stolt islamofob.

Islam handlar om förtryck och kontroll, av kvinnor, av oliktänkande, av kristna, av judar, av muslimer, av alla. Islam är farligt, facit finns.

Iran 1970

Iran idag

Afghanistan

Kairos universitet 1959

Kairos universitet 2004

Amsterdam 1980

 Amsterdam 2011

 Falun 1971

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger. − Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien, framförallt för flickorna.
Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger.
− Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien.

Borlänge 2010

2015-01-21_1322

Mogadishu 1880

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.
1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

Mogadishu 1950

2015-01-21_1749

Mogadishu 1960

Somalias blev självständigt 1960
Somalia blev självständigt 1960

Mogadishu 2009

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet.
Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet. Allvarligt talat så hade nog både muslimerna och vi det bättre under kolonialtiden.

Strand i södra Europa 1970

Beaches 1970

Strand i södra Storbritannien 2016

Brighton_2016

Alla går att integrera utom muslimer, överallt där det finns muslimer är det bråk, i Kina, Thailand, Burma, Indien, Ryssland, hela Mellanöstern, stora delar av Afrika osv. Muslimer bråkar med ateister, de bråkar med buddister, hinduer, kristna och judar. Mest av allt bråkar muslimer med andra muslimer och i länder där de uppnått sitt mål, 100 % muslimer är det värst, se på Somalia, Afghanistan, Saudiarabien med flera.

Behövs fler bevis?

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


9 responses to “Hur många Rektor Hamid finns det i Sverige?

 • eva

  Jag tyckte inte att rektorn Hamid lät särskilt ångerfull, snarare att han kände sig tvingat till det för att rädda åtminstone något av sin politiskt korrekta image.

  Gillad av 1 person

 • ponnsan62

  En muslimsk skitstövel som vanligt..dåld agenda tror jag.
  ponnsan
  AFS

  Gillad av 1 person

 • Rädd

  Hamid skulle ju inte ha en chans att få ett så bra arbete som han haft om han gett uttryck för sina innersta åsikter, så det är inte så konstigt att han gömmer sig. Nu förlorar han ju både heder och en god ekonomi.
  Men vi andra, rörmokare, elektriker, affäranställda, osv. Varför är vi anonyma, de flesta av oss skriver ju inget åtalbart?
  Både ”vänster” och ”höger” skriver ofta anonymt på sociala medier när de använder hårda ord.
  Är vi rädda för släkt och vänner?
  Eller är det så enkelt att vi inte vill hamna i en konflikt med nån, att vi helt enkelt är konflikträdda, jag vet inte, men tycker att det är ett intressant spörsmål.

  Gilla

 • gamgubben

  Naturligtvis är det ett stort antal av hans sort, det är ju därför de har kommit hit att införa sin s.k. religion.
  Tro inte annat än att det är orkestrerat av andra som noga tänkt igenom, ett rikt land med ovanligt naiva politiker och snälla hyggliga medborgare var?
  Sverige så klart av alla Europas länder sticker vi ut, vi vill påskina att vi är rika, vidsynta, humana ja faktiskt tror vi få floskler som ”alla är lika mycket värda.” Men det mest häpnadsväckande är att vi tror på mångkultur fast vi är totalt rudis på området.
  ”Vi, säger vän av ordning som har varit på resor semestrat och upplevt så mycket vi vet.”
  Men hur många har levt i dessa områden som nu levererar last på last av människor som varit utsatta, de utsatta och plågade åker hem så fort de fått UT eller PUT till landet som plågat och utsatt dem för faror.
  De kommer alla utblottade hit men rätt många köper sig ett hus efter några få år, med inkomster utav arbete hos hemtjänsten. Troligt, eller hur?
  Om någon bryr sig så går det ju inte enligt någon konstig lag inte att samköra register för att kolla en medborgare, enda undantaget om du är riktig svensk då går det.

  Gillad av 1 person

 • Polle

  Jag har läst en hel del skit om Turkiet och Erdogan men faktum är att Turkiet är ett av de muslimska länderna där man oftast inte alls är religiös och går i mosken. Erdogan vill göra Turkiet mindre religiöst.
  Han har t.ex. tagit bort arabiska som andra-språk i skolan och ersatt med engelska etc. etc.

  Det finns miljontals rektor Hamid i Sverige. Mest muslimer men även en hel del svenskar som delar hans syn på hazarer och judar. Vi alla delar väl hans syn på hazarer?

  Gilla

  • Rädd

   Polle
   Jag har inte uppfattat det som att Erdogan vill göra Turkiet mindre islamskt. Snarare tvärt om.
   Dock stämmer det att många turkar nästan är sekulära, jag har sett en uppskattning på cirka 40 %.

   Gilla

  • G Nordström

   Nye Hitler som vill skapa ett nytt storomanskt rike.
   Som motpol till hans hot om öppna gränsen till Europa.
   Skicka hem alla turkar som befinner i Europa.

   Gillad av 1 person

   • maar

    Skicka hem alla araber som befinner sig i Europa !!! Det är underligt att de vill bosätta sig i Europa som de hatar, varför inte i t.ex. Oman, Förenade arabemiraterna m.m.De flesta muslimska länderna vill inte ha med dessa kriminella individer att göra. Jag tror inte att rektor Hamid vore välkommen i Förenade arabemiraterna trots att han är av arabisk härkomst.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: