Stäng

Idag syntes resultatet av klimatförbättringen

KLIMATFÖRBÄTTRING. Jordens befolkning växer i en rasande takt och ingen verkar bry sig, i varje fall inte miljöpartietoch de andra klimatfascisterna. Sedan slutet på lilla istiden, som var ovanligt kall har jordens medeltemperatur ökat knapp 1 grad och det är tur.

Med lite högre medeltemperatur och högre halt av koldioxid så ökar skördarna och det blir möjligt att att odla mat till jordens befolkning. Alternativet är missväxt och svältdöd.

Idag slogs höskörden för fjärde gången i år och det är första gången jag upplever fyra skördar på ett år i Södermanland. Det blir mycket  foder som sedan blir till mjölk, smör, ost, kött och annat för oss som inte har råd med Lorentz Tovatts och miljöpartiets svindyra syrsor…

Steget Efter. Miljöpartiet vill att vi ska äta insekter till vilket pris som helst.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 reaktioner på “Idag syntes resultatet av klimatförbättringen

 1. Klimathysterikerna fattar inget om vad det innebär om det blir kallare, som det var under den sk lilla istiden! Då var det ungefär samma temperaturer i Stockholm som det är i dagens Härnösand, vilken tokstolle vill ha det så? Ett par tre grader varmare än idag är bara bra för skördar, uppvärmningskostnader mm mm. Och under den sk värmetiden för ca 6000 år sedan var det lika varm uppe i nordligaste norrland (Ekskogar) som det idag är i Stockholmstrakten! Utan mänsklig påverkan!
  Därför flyttade vissa av våra tidiga förfäder ända dit upp och bosatte sig utefter kusten, med sina stenåldersattiraljer!

 2. Snön kom ovanligt tidigt till Jurabergen i år, de är redan lysande vita. Skönt för Europa blir mörkare för varje dag vad beträffar gatubilderna. Som tur är så kanske återvandringen tar fart om vi får upprepade kalla vintrar.

 3. En annan nyhet som de dåraktiga Gröna miljöaktivisterna jublar över är,att Preem skrotar sina planer på sin utbyggnad av raffinaderiet i Lysekil.
  Därmed går otaliga arbetsplatser upp i rök,liksom stora skatteinkomster,för framför allt Kommunen.
  Dessa går nu istället till ett arbetsvänligare land inom EU….
  Vi i Helsingborg får istället ett utökat antal stora Oljetankar i hamnen,som skall ersätta den mängd av drivmedel,som nu stoppats i Bohuslän.
  Några 100 miljoner beräknar Preem,att investera för utökat tanklager i Sundets Pärla.
  Undra om även de gröna idioterna jublar över de ökande antal tankers,som kommer trafikera Sundet. Detta för att inte tala om de allt längre transportsträckorna för de tankbilar,som skall transporterar drivmedlet vidare norrut…..
  Abzurdistan åter i all sin skenad…..

 4. Mat behöver inte vara godkänt av livsmedelsverket. Tror du vikingarna brydde sig när de åt ”lustiga” svampar? Jag har ätit nästan allt från asien, mest där såklart men även här.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: