Nummer 29 låg död på Årstabron

BROTTSLIGHET. Mannen som i går natt hittades död på Årstabron i Stockholm var i 30-årsåldern och hade koppling till ett kriminellt nätverk. Han hade ett kriminellt förflutet och har tidigare utsatts för brott.

Vid 12-tiden idag meddelade polisen idag att mannen skjutits och han blev därmed årets 29:a.

Förra året kom 29:an den 13 oktober i Kungens kurva.

14 thoughts on “Nummer 29 låg död på Årstabron

 1. Trötta skattebetalare dras oförtjänt in i större kostnader och krav när den ökande kriminella förstörelsen drar över Sverige. Myndigheterna måste sluta förstärka den kriminella populationen i landet med obegränsad invandring. Ingen säkerhet i kontrollerna av smitta, identitet eller bakgrund på invandrarna. Våld, bedrägerier och brott flödar fritt och fängelserna är överfulla. Utvisningarna av kriminella lyser med sin frånvaro. Myndigheterna tycks inte hysa ens en aning förståelse över svenska ursprungsbefolkningen. Orden ”förtjänst längre fram” ekar tomt över det hela.

 2. Inte mycket som går lille Leffes väg just nu, det kommer aldrig bli plus i hans balansräkning. För många som ej kan producera och nu synes det vara blyförgiftning som är orsaken.

 3. trevligt det tickar på 👍får vi nytt årsrekord ?
  nr 30 hamna visst hos Fonus ⚰ i Eskilstuna under kvällen dock efter att ha belastat sjukvården en stund tyvärr.

  • Som gammal blodgivare blir jag extra ilsk över det resursslöseri som dessa skjutningar medför. Som regel är ju dessa offer inte heller skattebetalare.
   Hade lämnat blod en dag. Ett par dagar senare fick jag reda på att det hade varit en knivskärning, i en stockholmsförort. Innan offret, en yngling med kriminell bakgrund, avled hade man på sjukhuset pumpat i honom 30 liter blod !! En blodgivare lämnar 4,5 dl blod varje gång. Blod som hade behövts mycket bättre på annat håll.

 4. Våra politiker hinner inte ens debattera färdigt innan TRE skottlossningar inträffat.
  Vad väntar vi på ?
  Avsätt dem genast

Kommentera