Nummer 29 fälld vid Kungens kurva

BROTTSLIGHET. En man har hittats död utomhus vid handelsplatsen Kungens kurva i sydvästra Stockholm. Enligt Expressens uppgifter har mannen skjutits ihjäl.

Polisen är på plats. – Vi håller nu på och utreder orsaken till hur den här personen har dött och vi är på plats med anledning av det, säger Anna Westberg, presstalesperson på Stockholmspolisen.

Polisen

Platsen där den döde hittades.

-Pettersson säger att det var väl trevligt, minst två mord, flera mordförsök, sprängning, rån, misshandel och en massa andra brott, så partiledarna har något att tala om i debatten i kväll.

Kungens Kurva – 1946 var kung Gustav V på väg hem från en jakt på Tullgarns slott när kungens chaufför, Gösta Ledin, körde av vägen av Gamla Södertäljevägen med sin Cadillac Series 75 – en plats som sedan dess kallats Kungens kurva.

Bild från Wikipedia

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Nummer 29 fälld vid Kungens kurva

 1. Varför talar ingen om föräldraansvaret, när de sade i debatten att lärarna ser ofta redan när ungen är 10 år att det kommer att sluta illa.
  Ett snack med läraren och föräldrar?
  Nej just det, det är ju kränkande att utsätta invandrarföräldrar för förfrågningar om deras barn och uppfostran.
  Det kanske rent av kan sluta illa för läraren som skulle våga.
  Ingen vågar dock.

 2. Varför att chauffören Gösta Ledin körde av vägen var därför att kungen (Gustav V) antastade honom i bilen när han körde .Därav olyckan.
  Så säger historien om den är sann.

  • Om den är sann ja, det går mycket rykten om V-gurra och hans eskapader med herrar, men han hade tre barn med hustrun och ett par oäktingar så…

 3. Kul tror jag regeringen tycker !
  Detta är mångkultur så varför bry sig!
  Eller hur ni som röstat. För detta

  • Det sade han inte i kväll i debatten
   .Han var osedvanligt tyst , svamlade litet i skägget och var ganska så nerstämd. Det kunde inte undgå någon.
   Annie Lööf däremot fick jag nog av för hela året.
   Svensk regering är en mycket svag sådan.
   Hatet syns och känns genom tv rutan.

 4. Nej 10 000 fler poliser är nog en omöjlig lösning. Färre brott är enkelt att åstadkomma. Börja med att skicka tillbaks alla kriminella utlänningar till sina hemländer och bevaka gränserna.

 5. Den grova brottsligheten i Sverige ökar mot nya höjder på många fronter … samtidigt som den svåra bristen på poliser består.

  Socialdemokraterna Stefan Löfven, statsminister, Mikael Damberg, inrikesminister samt Morgan Johansson, migrations- och justitieminister repeterar i debatten hela tiden sina gamla vallöften om tillskott av 10 000 nya poliser i Sverige fram till år 2024.

  Men de av (S) utlovade 10 000 nya poliserna till år 2024 riskerar i verkligheten kunna reduceras till endast 1 400 nya poliser. Läs mer om detta nedan samt på länken till Vestmanlands Läns Tidning (vlt.se) längst ned.

  Delcitat

  Målet med fler poliser är en omöjlighet.
  Nettoresultatet och faktiskt nya poliser fram till 2024 blir 1 400 poliser, vilket är väldigt långt ifrån de 10 000 utlovade, skriver Leif Kullberg.

  Regeringen har beslutat om 10 000 fler poliser till 2024. Morgan Johansson missar inte ett tillfälle att påpeka detta närhelst skjutningar, gängkriminalitet och sprängningar kommer på tal.

  Tyvärr är detta rena dimridåer som Johansson rider på – att uppnå målet är bevisligen en omöjlighet, trots omfattande reklamkampanjer för yrket, sänkta ansökningskrav och utökat antal platser på polisskolorna.

  En första kull om 550 poliser gick ut i juni i år och ytterligare 550 går ut i december. Med 1 100 nya poliser per år fram till 2024 blir det totalt 6 500 nya poliser på 6 år. Därifrån ska avräknas det antal som av olika anledningar lämnar yrket – cirka 850 per år, totalt 5 100 på 6 år.

  Nettoresultatet och faktiskt nya poliser fram till år 2024 blir 1 400 poliser, vilket är väldigt långt ifrån de 10 000 utlovade. (Publicerat 11 okt 2019)

  Slut delcitat

  Läs mer på:

  https://www.vlt.se/artikel/debatt-malet-med-fler-poliser-ar-en-omojlighet

Kommentera