Stäng

Den 11 september, hör islam hemma i Europa?

ISLAM. I dagarna läser vi en hel del om att bränna koraner och om de problem detta medför, jag anser att om någon vill bränna en koran, en Mein Kampf eller Kommunistiska manifestet i protest mot totalitära ideologier så ska de få göra det. Det är ideologierna det är fel på och inte bokbrännarna. De som protesterar mot bokbränderna ska kritiseras. 

Idag den 11 september borde vi diskutera vad islam ställt till med, inte att några bränner en bok som handlar om våld och förtryck.

11 september-attackerna eller 9/11 (nine-eleven) var en serie samordnade terroristattacker genomförda av den islamistiska terroristorganisationen al-Qaida riktade mot civila och militära byggnader i USA den 11 september 2001.

Fyra amerikanska passagerarflygplan kapades; två av dem flögs in i det civila World Trade Centers tvillingtorn på Manhattan i New York. Det tredje flögs in i USA:s försvarshögkvarter Pentagon i Virginia och det fjärde havererade på ett fält utanför Shanksville i Pennsylvania.

Attackerna dödade 2.996, skadade över 6.000 personer och orsakade skador i egendom och infrastruktur för minst 10 miljarder dollar. Jämför gärna det med att bränna en koran.

Varför hör vi aldrig något bra om islam? Vi läser alldeles för mycket om islam och muslimer. Vi har läst i skolan om härjningar från Iberiska halvön till Indien. Vi läser om att det inte finns ett enda islamskt land som är demokratiskt, vi läser om att det inte finns åsikts och yttrandefrihet, vi läser om förtryck av oliktänkande, kvinnor och andra. Vi läser om muslimer som dödar muslimer och andra i Afghanistan, Pakistan, Algeriet, Somalia, Sudan och så vidare. Vi läser om förtryck, mord, krig, tyranner, diktaturer och allt i islams namn.

Så jag hoppas att den islam vi läser om i böcker och i tidningar, hör om på radio och ser om på TV håller sig så långt borta från Europa och Sverige som möjligt.

11 september 2001. Tänk om de nöjd sig med att bränna en bibel?

Vi har islamska mördarsekterna Al-Qaida, IS, Hamas, Nusra-fronten, Boko Haram, Hizbollah, PLO, Muslimska brödraskapet, al Shabab, Abu Nidal, Al-Aqsa-martyrerna, Fatah, Nusrafronten, talibanerna och en massa andra gäng som verkar exakt efter vad som står i koranen. Är det fel att protestera mot detta? Visst, det finns utan tvekan vettiga muslimer men de var inte de som jublade under 11 september eller när en koran brann i Malmö.

-Pettersson menar att islam inte hör hemma någonstans, allra minst i Europa.

De som hävdar motsatsen kan visa mig ett enda av världens drygt 50 muslimska länder som fungerar bra. Det finns inte ett enda muslimskt land som inte är totalitärt och som inte bedriver våld mot minoriteter. Överallt där islam drar fram har det lett till folkmord och fruktansvärda humanitära katastrofer.

En insändare i lokaltidningen från 2007. Nu kommer fler och fler av dem som kallade mig rasist-fascist-nazist då ut som roddare och säger att de alltid protesterat mot islam och massinvandring. De ljuger.

Några av de muslimska länderna tillhör världens rikaste med enorma oljeresurser och inkomster, trots det har många av dem en enorma Den ekonomiska tillväxten är så långsam att det tar 140 år att fördubbla inkomsten för invånarna mot 10 år på andra ställen på jorden.

De muslimska länderna ligger långt efter andra delar av världen när det gäller vetenskap och forskning. Både utbud, efterfrågan och spridning av vetenskap är präglad av ineffektivitet och brist på innovation.

De muslimska länderna rankas sist när det gäller medborgerliga fri- och rättigheter, särskilt för kvinnor är situationen svår men även minoriteter och oliktänkande förföljs.

I alla dessa länder har islam ett avgörande inflytande och märkligt nog finns det fortfarande folk som tror på denna religion.

”Allah skapade inte människan för att han skulle ha kul. Syftet med skapelsen var för mänskligheten att sättas på prov genom umbäranden och bön. En islamisk regim måste vara allvarlig på varje område. Det finns inga skämt i Islam. Det finns ingen humor i Islam. Det finns inget roligt i Islam. Det kan inte vara skoj och glädje i det som är allvarligt.”
Ayatollah Khomeini, 1979

Länder där muslimerna har lyckats uppnå ”paradiset”, 100 procent muslimsk befolkning är det värst. Titta på så skilda länder som Saudiarabien och Somalia.

Det är den korta varianten, det beteende vi idag ser i Somalia, Syrien, Irak, Afghanistan och på andra ställen, är inget nytt påfund. Det har alltid varit en del av islam, och är en av många strategier för att expandera arabernas rike och ideologi – Islam.

Pettersson hoppas politikerna kan historien och inte tror att försöken att ockupera och förslava Europa har upphört…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 reaktioner på “Den 11 september, hör islam hemma i Europa?

 1. Den hör inte hemma någon stans i världen.
  En ideologisk ide som kumminismen som också borde förpassas till brännugnen nu inför ett kallare klimat.

 2. Islam och muslimer, är de enda religion, som det är olagligt att kritisera eller ifrågasätta.
  Tolkningarna i lagen HMF, är utformade, för att just skydda en religion.
  Alla andra religioner, ifrågasätter ständigt sin egen tro men detta sker inte inom islam.
  Islam bestraffar alla som ifrågasätter.

  1. Islam har genom Kairodeklarationen en helt egen version av FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna, där Kairodeklarationen fastslår att sharia ska utgöra enda grund för mänskliga rättigheter med allt vad det innebär. Det om något visar att islam inte hör hemma i en västerländsk demokrati. Googla på ”Kairodeklarationen” och läs om vilka rättigheter islam påbjuder att en människa inte ska tillåtas att ha.

 3. Du ställer en fråga som är enkel att besvara.

  NEJ OCH ÅTER NEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Islam innehåller ingenting, absolut ingenting som jag är villig att klassa som bra. Det finns många läran men den häf är den enda i världen som jag har problem med. Det finns förståss andra förkastliga läror därute men de är marginella företeelser så de är därmed hanterbara. Sanningen, den verkliga sanningen måste spridas ut till allmänheten, särskiljt till muslimer.

 5. Islam kan hålla sig på arabiska halvön. Det är den enda plats den hör hemma på. Därför ska alla muslimer skickas dit och allah kommer att se till att så många dyrkar som han nöjer sig med kommer att överleva.
  Med alla muslimer på arabiska halvön kommer resten av världen få uppleva frid och fröjd för första gången på 1400 år.

 6. Islam tar över mer och mer nu viker EU återigen ner sig för terrororidiologin . Alla EUs medlemsstater ska tvingas acceptera halalslakt för mussarna kräver det. Absurdistan kommer säkert vara först med att införa det för vi kryper alltid för EU och muslimer. Religionen väger tyngre än djurskyddet påstår EU-potentaten. Är inte detta något för miljömupparna att stoppa? Nej, visst ja det är ju deras bästa väljare så det går inte att ingripa där, nu vill Hirvonen Falk ha hit hela Lesboslägret med Corona och allt.

 7. Varför finns religioner? Förr var det en kung, kejsare eller tsar som ville ha kontroll på folket och lierade sig med en religion. Om folk inte trodde på en ledare så trodde de på en oövervinnerlig gud. De visste inte bättre. Idag vet vi och förstår bättre men likt förbaskat så finns det människor som tror på något övernaturligt bara för att de har dålig självkänsla och självförtroende. Naturligtvis hjälps de av de inom religionen avlönade eftersom de älskar att vara någon, känna makt.
  Religion är en idé, nu en ideologi eftersom det är ett politiskt verktyg nu liksom förr.
  Att diskutera och argumentera för något med en PK går inte för de räddar sig alltid med rasistkortet och går inte det så blir det fel värdegrund.
  En troende kan alltid avfärda allt med, nej det är inte guds vilja.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: