Stäng

Elsa Widding – Vittnesmål från en Chalmersprofessor

ENERGI & KLIMAT. Elsa Widding är civilingenjör från Chalmers i Göteborg och har arbetat i energibranschen under 25 år, bland annat för tre av de fyra största energibolagen i Norden. Då hon arbetade på Näringsdepartementet blev hon känd som Sveriges bråkigaste kvinna – hon försökte nämligen stoppa Nuon-affären, statens största och sämsta affär genom tiderna. Tyvärr misslyckades Widding och det kostade svenska skattebetalare minst 50 miljarder kronor.

Elsa Widding, Klimatupplysningen

Idag arbetar Elsa i sitt eget konsultbolag Elsa Widding AB med klimatfrågan och strävar efter en klimatdebatt baserad på saklighet och vetenskap istället för alarmism och känslor. – Klimatfrågan har utvecklats till en mångmiljardindustri. De alarmistiska budskapen som framförs av media är kraftigt vilseledande mot både beslutsfattare och allmänhet. Det har gått så långt att frågan knappt tål att debatteras, skriver Elsa Widding i förordet till sin bok Klimatkarusellen – vilka frågor kan besvaras?

Elsa Widding har  var med på bloggen några gånger…

HÄR hittar du Elsas Youtube-kanal, där hon samlar alla aktuella och framtida filmklipp. Var noga med att klicka på ”Prenumerera”-knappen, så att du inte missar när det kommer något nytt :)

Nedan följer exempel på varför det är så oerhört viktigt att koordinera den skeptiska kunskapen:

Ide, manus och presentation: Elsa Widding
Introduktionsvideo och musik: Ulf Gabrielsson och Carl Johan Thore
Filmning och redigering: Ulf Gabrielsson

Elsa Widding

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 reaktioner på “Elsa Widding – Vittnesmål från en Chalmersprofessor

 1. Elsa Widding pratar om mycket viktiga saker för natur och miljöpolitiken.

  Filmen ”Vittnesmål från en Chalmersprofessor”, är mycket bra och lärorik.

  Även en viktig markering mot att politiskt styrd agenda, aldrig får gå före vetenskapens oberoende arbete. Tyvärr, så ser vi att det är så, allt för ofta i dagens ”klimatdebatt”.

  Elsa är en stark och kunnig kraft för att belysa mycket som göms bakom ordet ”hållbarhet”. Ett ord som är våra politiker och myndigheters nya ”utmaning”. Ordet som ständigt användes och används, när Sveriges problemfyllda migrations politik, har diskuterats under åren.

 2. Vattenfall får en ny kvinnlig VD. Jag vet inget om henne. Men jag anar att hon platsar i den gröna korridoren. Annars skulle hon inte bli godkänd av Mp i regeringen.

  Här borde man i stället ha utsett Elsa Widding som VD så hade landets position som industrination varit tryggad för mina barn och barnbarn.

 3. Känns bra att lyssna på en kvinna som vet vad hon pratar om och inte något inkvoterad våp med politisk korrekt agenda.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: