Stäng

Danska Stram Kurs ger inte upp så lätt

Stram Kurs har i dag brændt koran i Rosengård. Vi stopper koranafbrænding i Sverige, når islam ikke længere findes i Sverige!

Muslimska polisen nekade illegalt våra demonstrationer i lördags i Stockholm. Vi bränner Koranen ändå! Med bacon!

Idag brände Stram Kurs, ännu en Koran i Sverige! Denna gång i ett av landets mest ökända och kriminella ghetton: Rinkeby utanför Stockholm. Partiledaren Rasmus Paludan
säger: ′′ Islamiseringen av Sverige utgör ett omedelbart, direkt och allvarligt hot mot det danska folkets säkerhet och lycka. Också mot svenska folkets säkerhet och lycka. Det kommer vi aldrig acceptera utan motstånd!”

LÄNK

Den islamkritiska juristen och politikern Rasmus Paludan vill förbjuda islam i Danmark och utvisa hundratusentals människor som inte uppfyller partiets definition av att vara dansk…Foto: News Øresund – Johan Wessman.

 

 

20 reaktioner på “Danska Stram Kurs ger inte upp så lätt

 1. Varför agerade inte Säpo när biblioteken hade utrensning bland Astrid Lindgrens böcker ? Klart trevligare läsning än mördar-sektens instruktions-bok.

 2. Tyvärr är du inte ensam kvinna/flicka,som har den inställningen här i Abzurdistan..
  Många av dem har det reda kostat livet,andra evig underkastelse !
  Efterblivenhet eller ren dumhet är svårbotad.

 3. Låt danskarna ställa om vårt rättsväsende och tyskarna vår sjukvård. Sen blir Sverige ett bättre land. Jag vet i o för sig ett tredje land som kunde lära ut en bättre migrationspolitik

 4. Det finns ett finansborgarråd i Stockholms stadshus som har utsett sig själv till talesperson för alla som bor i Stockholm.Hon säger bland annat att alla invånare i huvudstaden ej vill ha dit Stram kurs och ej vill ha någon koranbränning.Det måste vara en fantastisk egenskap att veta vad alla dessa människor tycker och tänker.

 5. Jag undrar hur reaktionen från Sveriges ledning och Myndigheter skulle bli om man bränner Bibeln, Koranen och en del andra så kallade heliga böcker tillsammans på samma plats ????

 6. När man bränner människor i Syrien och får det att låta som det är rebeller som gör det. Då väcker det ingen uppmärksamhet i Sverige. Det är följare till dessa terrorister som tillåts predika i Sverige.

  Om det vore så att det fanns vettiga sätt, så gå gärna den vägen.
  Men nu jagas du om väljer en annan laglig väg också. Varför bryr sig inte staten om grundbrottet, upplopp i strid mot lagen.

  Man kan tycka vad man vill om uttrycksformer, men tala om för mig vilka former muslimer gillar? Kan det vara så; att allt som är kritik är haram, oavsett hur fredligt du framför det?

  Låt oss inte gå in i den fällan, där det framhålls att det finns andra vägar.
  Fråga dem som blivit utfrysta, utan arbete m.m för att de frågat vad som ska göras åt problemen. Hur länge ska debatten föras på en ”högre” nivå, när det bara handlar om vad muslimer och deras hantlangare tycker?

  Det handlar bara om konsensus i den här frågan, allt annat är ”oacceptabelt”!

 7. ”Motstånd” hur tänker de där?
  Kommer muslimerna att lämna Sverige för att stram kurs bränner böcker. Det tror inte jag, att köpa massa koreaner för att bränna förefaller mig som slöseri.
  Men visst, vi får bränna böcker om vi vill.
  Men nog finns det effektivare metoder att framföra sina åsikter.

  1. Andra metoder att framföra sina åsikter hur menar du nu ? Svenska folket har inte ens blivit tillfrågade om vi vill ha denna landsdestruktiva invandring och framförallt inte av av Kulturer som endast har våld i sinnet !!!
   Jag tror att det endast finns en utväg kvar, vapenmakt som försvar !

   1. Åh vad trött jag är på det här svenska folket aldrig tillfrågade!

    Ingen kan väl ha missat att vi har val vart fjärde år!

 8. Får man bränna biblar, torharullar, Bhagavad Gita m.fl heliga skrifter måste man väl för i hel*vete få bränna koranen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: