Alice Petrén, Sveriges Radio om attentatet mot Charlie Hebdo: ”det är ju inte oskyldiga personer i det här fallet”

MEDIA & ISLAM. I går startade rättegången mot terroristerna som anklagas för terrordåden mot Charlie Hebdo den 7 januari 2015 och mot en judisk matbutik den 9 januari 2015 då sammanlagt 15 personer mördades. 

Alice Petrén, Sveriges Radio. Pressbild

Det är dags att påminna om Alice Petrén, Sveriges Radios reporter ”…det är ju inte oskyldiga personer i det här fallet, utan det riktar sig ju rakt mot en redaktion som har attackerat med nidbilder av profeten Muhammed…” 

Satirteckningar ursäktar alltså mord enligt Petrén. Sveriges Radio och Petrén har bett om ursäkt för ”felsägningen” om det nu var en felsägning när det är ett resonemang och inte ett enstaka ord!

Alice Petrén arbetar kvar på Sveriges Radio, nu har hon hand om migrationsfrågorna. Säkert helt opartisk…

Public service budget för 2020 ser ut så här: De tre public service-företagen (SVT, SR och UR) anslås – via rundradiokontot – 8.563 miljarder kronor (varav SVT 5.041 miljarder kronor, SR 3.077 miljarder kronor och UR 445 miljoner kronor).

***

 • TIDIGARE 2020-09-02. Rättegången om det islamistiska terrordådet mot Charlie Hebdo inleds…

ISLAM. Idag inleds rättegången mot de 14 personer som anklagas för medhjälp till de blodiga terrordåden mot satirtidningen Charlie Hebdos redaktion i Paris den 7 januari 2015 och mot en judisk matbutik den 9 januari 2015 då sammanlagt 15 personer mördades. Vid polisens insats dödades även de tre gärningsmännen.

De som nu ställs inför rätta anklagas för medhjälp. Det handlar bland annat om vapenleveranser och om finansiering av terrorgrupp. Flera personer kommer att prövas i sin frånvaro. De reste till IS-kontrollerade områden i Syrien eller Irak strax före attackerna och det är oklart om de är vid liv.

Den franska satirtidningen Charlie Hebdo är särskilt känd för sina provokativa teckningar och sekulära, antireligiösa hållning. Måltavlorna är ofta religiösa ledare och företeelser samt politiker och andra offentliga personer. Charlie Hebdo har gjort mängder av karikatyrer på Jesus, judar, politiker osv. men det är bara ett gäng som reagerar med våld och de kallar sig av någon anledning fredens religion.

Om Charlie Hebdo på bloggen…

-Pettersson undrar hur de avarter är skapta som kan mörda för detta? Det är samma ideologi som samarbetar med socialdemokraterna och får skattebidrag i Sverige...

Dagen till ära publicerar vi för minst tionde gången Muhammedkarikatyrerna från 2005 som svenska medier fortfarande är för fega för att publicera och som år 2006 socialdemokraterna upphävde yttrandefriheten för i Sverige.

KOM IHÅG: Islam är ingen religion – det är en dödskult

Detta bildspel kräver JavaScript.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Alice Petrén, Sveriges Radio om attentatet mot Charlie Hebdo: ”det är ju inte oskyldiga personer i det här fallet”

 1. […] -Pettersson undrar om det är sant? Skulle AP:s lokala reportrar skydda och försvara islamister? Det låter lika otroligt som om Sveriges Radios reporter skulle umgås med en islamistisk säkerhetsrisk i Gävle eller att SR skulle ha en ”opartisk” reporter med fru och fyra barn i Gaza eller att Alice Petrén, Sveriges Radio om attentatet mot Charlie Hebdo: ”det är ju inte oskyldiga personer…. […]

 2. Jag önskar att såna som hon kunde tvångsförflyttas till Iran. Där kan de få leva som en andraklassmedborgare. Säger en man åt henne att hoppa och hon inte hoppar kommer polisen och sätter henne i fängelse. Hon skulle nog trivas där…

 3. Det var riktigt illa på SR och SVT redan innan den påtvingade propagandaskatten. Nu när finansieringen är säkrad, har alla ev. hämningar släppt. Man kan således skämma ut sig okontrollerat utan risk.

 4. Muslimerna anklagar oss för att vara otrogna med assistans av svenska myndigheter. Samtidigt lever de som arbetar på dessa myndigheter Och muslimerna i högönsklig välmåga p.g.a det samhälle VI skapat.

  Det lät likadant i USA när Trump valdes, men mig veterligt så bor alla psykopater kvar. Kanada slapp en flock bortskämda demokrater som gör allt för att slippa leva med dem de sympatiserar med.

  Det motsägelsefulla i det skulle kunna sysselsätta många psykiatriker.
  Men det blir mer förståeligt om bakgrunden är tydlig. Det är lika i det här landet, de som inte drabbas ekonomiskt eller fysiskt av invandringen kan kosta på sig ett vänsterperspektiv. Det kostar dem inget, ännu!

 5. När Sverige blivit ett kalifat (dröjer inte så länge) så kommer vänsterprofiler som Lena Malmberg att hängas i första bästa lyktstolpe såsom skedde i Iran när Ayatollorna segrade.Vad säger Lena Malmberg så?

 6. Kritik av islam eller vanlig ironi, som vi västerlänningar alltid använder oss av, blir då per automatik skuld till rena avrättningar.
  Pk folk som fjäskar och är inställsamma mot islamister, har en vidrig människosyn och visar ett gränslöst förakt för våra demokratier och yttrandefrihet.
  Alice P ska flytta till M Ö, konvertera och uppleva kvinnors frihet inom islam.

 7. När är det ok att rättfärdiga mord ? Det var ingen felsägning utan ett grovt påhopp på den fria rätten att uttrycka sig.Det man inte gör satir om är pedofoli och våldtäkter och misshandel och mord.Där går gränsen.Ingen ska behöva sätta livet till för att man inte är helt ”oskyldig”.Skämmes !

 8. Är Alice P helt körd i huvudet !?

  Så om Alices barn eller barnbarn säger nåt illa om pedofilen Muhammed, är det då rätt att de straffas ( misshandel, våldtäkt, tortyr eller mord ), av de som hyllar pedofilen Muhammed !?

  Idiotin är total 🤮

 9. Skrämmande.

  Den människans åsikter och arbete ska man alltså avlöna med påtvingad och obligatorisk public service skatt.

 10. Hörde det korkade fruntimret på radion också idag. Kunde konstatera att hon ta mig fan inte riktigt klok i huvudet. Och vad värre är, jag måste BETALA för SKITEN!!!

Kommentera