Det går inte att få invandrarna att sluta skjuta så vi får vänja oss…

BROTTSLIGHET. Efter tre skottlossningar inom loppet av 12 dagar och bilbränder i både Biskopsgården och Backa har polisen fattat beslut om att inleda en så kallad särskild händelse, rapporterar Göteborgsposten, bakom betalvägg. Erik Nord, chef över polisen i Storgöteborg, bekräftar att polisen befarar en gängkonflikt som riskerar att eskalera. – Vi har en allvarlig konfliktsituation, säger polischefen.

Steget efter

Polisen i Göteborg inleder en så kallad särskild händelse i kampen mot vad som tros vara en eskalerande gängkonflikt, skriver GP. På tolv dagar har tre skottlossningar och flera bilbränder ägt rum.

– Det är en allvarlig konflikt som vi jobbar intensivt med för att försöka parera, säger Erik Nord, chef för polisen i Storgöteborg och fortsätter med att han också att har varnat den politiska ledningen i staden för att det finns en konflikt som kan komma att trappas upp ytterligare.

– Nu igen säger Pettersson, ändå är det så svårt att tala klarspråk. Det beror på för stor invandring under för lång tid och invandringen från dysfunktionella länder fortsätter.

”Bilden som framträtt består av lokala kriminella nätverk med tydlig geografisk förankring som har betydande påverkan på lokalsamhället. Det stora genomslaget i lokalsamhället framstår vara knutet till den sociala kontexten i de utsatta områdena”

Läs gärna polisens utredning om Kriminella nätverk med stor på verkan i lokalsamhället

Det är också egendomligt att även polisen har svårt att tala klarspråk, det är nästan uteslutande babbar som ställer till med det grova våldet, utpressning, osv.

År 2013-2014 fick polisen 80 miljoner extra till en satsning ”Trygg i Göteborg” då skrevs en intressant och ovanligt öppen artikel i Göteborgsposten. Hela HÄR, men några detaljer nedan:

 • En polis talar arabiska med några grabbar och det är alltid lättare att kunna prata med föräldrarna på deras hemspråk när något går snett.
 • De är unga och oerhört aggressiva, med ett högt våldskapital och saknar impulskontrollAlla har invandrarbakgrund och de har också det gemensamt att de har haft det oerhört svårt i skolan.
 • De missbrukar cannabis och säljer amfetamin för att finansiera sitt eget missbruk, säger Pål Sjölander.
 • 27 av de 43 unga män polisen har koll på i Biskopsgården var alla fällda för brott redan som 15- eller 16-åringar. Endast två var över 20.
 • I dag bekämpar minst 75 poliser per dygn de uppskattningsvis 100 unga männen i gängen.

Satsningen ”Trygg i Göteborg” har sedan september gett 16 automatvapen, 67 pistoler och fyra gevär, 30 kilo sprängdeg, 40 kilo amfetamin och en mängd kikarsikten och elpistoler. Hittills har ”Trygg i Göteborg” kostat skattebetalarna 80 miljoner kronor.

Och när de skadade kommer in på akuten med en kula i magen vill de inte ens gå med på att de blivit skjutna. – Vem som helst förstår att det här inte är brott som är lätta att lösa, säger Pål Sjölander.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Det går inte att få invandrarna att sluta skjuta så vi får vänja oss…

 1. ”Oerhört svårt i skolan”???
  Gravt svagbegåvade eller helt enkelt oerhört ointresserade av att lära sig något utanför den egna intressesfären?

 2. ”Jag är ett komplement till polisen”
  Hashem Ali Khan är imam och van att lösa problem. Han ser sig som ett komplement till polisen.

  – Jag har hjälpt till att lösa konflikter i Malmö, i Göteborg och i andra städer också, säger han till Aftonbladet. (Publicerades 25 september 2017)

  Läs mer, se och lyssna till video på länken nedan till Aftonbladets reportage:

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/krim/a/xanWV/jag-ar-ett-komplement-till-polisen

 3. Får vänja oss, är inte drygt 80% av det naiva och konflikträdda svenska folket sedan länge vana och trygga med dagliga skjutningar våldtäkter rån misshandel och och annan s.k lönsam importerad brottslighet ?
  Varför sitter det en landsförädisk 7 klöver kvar i riksdagen efter varje val ?

 4. De 10 miljoner som rimfrost beslagtog, vart tog de vägen?
  Dessa pengar måste de ju tjäna in igen. Då gäller det att stärka sina positioner.
  Kan aldrig bli någon ändring så länge dessa individer är kvar i landet.
  Hus svårt kan de vara?

 5. Släpp in räven i hönsgården och säg
  till räven att inte ta någon höna.

  Det kommer att ge samma effekt som att
  försöka få invällarna att rätta sig efter svenska
  lagar och regler.

  Hur många sådana orkar Vårt Fosterland
  bjuda på all inclusive?
  Hur många sådana vill vi ha i Vårt Fosterland?
  Hur många sådana kan vi importera?

  Är vi skyldiga till att ”u-folket” avlar massvis
  med överskott, som de och deras land inte
  klarar av att föda upp?

  Är vi skyldiga att ta emot dessa hjärntvättade
  individer, ofta analfabeter?

  Vi har speciella reningsverk för vår egen skit…..

 6. Att vi ska vänja oss? De är rena defaitismen att ens skriva det, aldrig att jag ska vänja mig. De är de importerade slashasarna som ska vänja sig vid VÅR livstil, om inte så kan de dra så långt bort de vill gärna till paradiset med de numera beslöjade jungfruarna.
  Vi borde gå man ur huset upp eller ner till fjollträsk och berätta i lugna sakliga svenska ord vad vi anser om deras agerande och kräva rättelse annars ska de få se på gnistor och känna tyngden av mjölner i sina omtöcknade skallar. Asaguden Tor har bett mig framföra detta.

  • Vilken jävla inkvoterad fjant den där Anders Thornberg verkar vara, in med riktiga poliser på RPS !

 7. Mycket händer som vi inte får veta:
  Många helsingborgare uppmärksammade i onsdags kväll att en polishelikopter låg över stan under flera timmars tid. Polisen berättar inte alltid varför – men försäkrar att flygandet är nödvändigt.(betalvägg):
  https://www.hd.se/2020-08-13/polisen-om-helikopterflygningarna-forstar-att-det-vacker

  Poliser med automatvapen utanför polishuset: ”Fått in uppgifter”
  Två poliser med automatvapen stod vakt utanför polishuset i Helsingborg på söndagskvällen. Polisen säger att de fått in vissa uppgifter som gjort att man ”vidtagit vissa säkerhetshöjande åtgärder”.(betalvägg)
  https://www.hd.se/2020-08-23/poliser-med-automatvapen-utanfor-polishuset-fatt-in

  • Pålsjö.
   Ja cirklande av Helikoptrar,har pågått timvis under kvällarna,över bl.a. mitt södra ghetto… Tydligen jagar de våra importerade guldklimpar,som kör privata racerlopp på olika P-platser,under kvällar/nätter vid öde köpcentren !
   Stod några få rader om en som blivit sur på polisen när de stoppade honom.Om vi skall tro lögnblaskan HD blev han transporterad till polishuset för identitet.

   • Stenbock.
    Angående privata racerlopp kvällar/nätter så är det likadant hela raka vägen från Helsingborgs centrum och norrut längs kusten, även på dagtid. För att visa sin pondus “att här kommer jag” så har muskelbilarna dom kör avgassystem med fritt utblås, det ska tydligen låta så mycket som möjligt, det är så man tror att kriget har brutit ut. Förutom att det saknas respekt för trafikregler, så visas heller ingen hänsyn till omgivningen vilken ovanpå allting annat också tvingas ta del av “öken-ylandet” som spelas från super-stereon med volymen uppskruvad till max. På dagen kan man väl kanske till nöds stå ut med klagolåten, men hur kul är det att höra kl. 2 på natten från en parkerad bil när man försöker sova. Det finns så mycket mer jag skulle kunna berätta, t.ex. nyligen en händelse precis utanför fönstret där två kulturberikar-familjer drabbade samman i vilt slagsmål om en parkeringsplats, så besinningslöst och ursinnigt att polis måste tillkallas, det var mord i luften. Mitt Helsingborg har sannerligen förändrats sedan 1947.

 8. Pettersson:
  De unga barnen som du då skrev om,(redan för 5-6år sedan) har nu hunnit bli vuxna och bevandrade gangsters….
  Som det då förhöll sig i storstadsregionerna,har nu spridits ut över hela Abzurdistan.
  Vi äldre vuxna bör tacka högre makter,att vi snart är befriade från detta eländiga land och dess undergång på jorden.

Kommentera