17 dödsskjutningar i Göteborg – 0 fall lösta

INVANDRING/BROTTSLIGHET. På fyra år har 17 män mördats i uppgörelser mellan olika invandrargäng i Göteborgs förorter. Men polisen har inte kunnat lösa ett enda av fallen, visar en genomgång som Göteborgs-Posten gjort.

Chefen för den regionala utredningsenheten, Robert Karlsson, säger till tidningen att det är en väldigt svårarbetad miljö och att det råder en tystnadskultur bland männen. Han tillägger: – De rör sig över en stor geografisk yta, de har ett betydande våldskapital och gott om fiender.

-Pettersson menar att steg ett är att stoppa invandringen, steg två utvisa dem som går, jaga resten med blåslampa och nolltolerans med småbrott när de är små och tala om att det i 100 % av fallen rör sig om invandrare i första, andra och tredje generationen…

14 thoughts on “17 dödsskjutningar i Göteborg – 0 fall lösta

 1. Om de vägrar att tala om vilka omständigheter som ligger bakom, så ska de heller inte ha sjukvård bekostad av skattebetalarna !

 2. Verkar tyvärr inte finnas någon politisk vilja att lösa dessa mord. Viktigare då att jaga “näthatare” i detta land..

 3. Adjektiv: jämförelsegrader. Exempel: ‘tyst’
  1. Positiv: tyst(a) Exempel: Vittnen är tysta
  2. Komparativ: tystare (än) Ex: Polisen är tystare (än vittnen).
  3a. Superlativ (relativ) (den/det/de) tystast(e) (av)
  Ex. Riksdagsledamöterna är tystaste (av alla svenskar)
  3b. Superlativ(absolut):mycket/väldigt/extremt …etc tyst(a) Ex: Statsminister är mycket tyst.

  Vilket mumbo-jumbo denna grammatik !

 4. Till stor del på grund av av Mångkultur samt förkastliga straffskalor.
  Än en gång, i startskede visering/asyl måste det finnas klara direktiv att om brott sker så resulterar det i permanent utvisning/indraget medborgarskap. då rätten anses förverkad.

 5. SVENSK POLIS HÅLLER INTE MÅTTET!!! Undrar hur det skulle tas emot av allmänheten i USA om man skyllde på än ditt och än datt….Något är fel när man anställer småtjejer som poliser, det blir löjligt med tanke på den grova brottslighet vi har i Sverige, inger ingen respekt.
  Många brott nämns inte, våldssamma rån med x militärer exempelvis med AK47:or….
  OK, 1,2,3,4,5,6,7…..Därefter sätter man upp kameror för att kunna identifiera exempelvis vid rån-utsatta köpcentrum eftersom man aldrig ingriper under pågående brott mot AK47 beväpnade rånare. SKRÄMMANDE….

 6. Grillkorvsmetoden funkar tydligen inte… eller så vet vi inte hur läget hade varit utan BBQ-polisen

  I normala länder har man gendarmeri som man sätter in för att avlasta polisen och för att inte störa den “dagliga relationen” mellan polisen och kriminella.

Kommentera