Stäng

Muslimsk skola har haft könsseparerad undervisning i 22 år utan att syltrygggarna gör något…

ISLAM. Römosseskolan, en skola med muslimsk inriktning i stadsdelen Gårdsten i Göteborg har bedrivit könsseparerad undervisning sedan skolan startades för 22 år sedan. Bland annat har pojkar och flickor haft separata lektioner i idrott, slöjd och musik, skriver SVT Väst som har tagit del av Skolinspektionens granskning av skolan.

– Utifrån de uppgifter vi har fått har man tillämpat nån typ av könsseparerad undervisning på den här skolan under lång tid ja, säger Frida Eek, jurist vid Skolinspektionen till SVT Väst.

-Pettersson säger att det är dags att stänga islamisternas skolor. Römosseskolan har varit en följetong i många år och åtskilliga ungar har fått en uppfostran där som inte överensstämmer med svenska idéer om demokrati och jämlikhet, muslimska friskolor verkar för att muslimer inte ska integrera sig…

Dessutom är inte islam en religion utan en ideologi jämförbar med nazism och kommunism.

…och statsministerns kallar Sverigedemokraterna extrema…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 reaktioner på “Muslimsk skola har haft könsseparerad undervisning i 22 år utan att syltrygggarna gör något…

 1. Om jag hade flyttat till Sverige och trott på koranen hade min världsbild rämnat om jag hamnat längst norrut. Hur kan en allvetande och allseende gud inte ha koll på solens rörelser? Den som skapat solen borde veta att den inte går ner norr om polcirkeln mitt på sommaren. Hur lång tid den är uppe beror på latituden.

 2. Jag minns att när jag gick i realskolan på 60talet så hade vi gymnastik, musik och slöjd med bara killar fast det var då det.

 3. Dessa skolor borde förbjudas. De passar inte in i demokratiska länder. Stäng skiten nu.

 4. ISIS var ju den islamska stat som Abdirizak Waberi drömmer om att få leva i enligt uttalande i videon i startinlägget ovan. Han var en gång Socialdemokrat som senare konverterade till Moderaterna och lyckades komma in i riksdagen åren 2010-2014 för (M). Inför valet 2014 fick han inte förnyat förtroende att stå på valbar plats på riksdagslistan.

  Som nytillträdd riksdagsledamot blev Waberi suppleant i försvarsutskottet där man bereder bland annat militära frågor, samhällets krisberedskap och landets säkerhet. Inom moderaternas försvarskommitté hade han ansvaret för, bland annat, Försvarshögskolan och militärhögskolorna.

  Jag tycker somaliern Waberi kunde ha tagit det svenska Jas-Gripen-planet han råkade sitta i …

  http://www.waberi.se/images/slideshow/waberi_jas.jpg

  … och flugit till Syrien och bombat skiten ur ISIS-islamisterna, vilkas politiska ideologi han sade sig hylla så högt.

  För övrigt tycker jag också att Abdirizak Waberi kan själv omedelbart ta sin odemokratiska och djävulska islamistiska ideologi och fara och flyga käpprätt åt helvete för i Sverige hör han inte hemma.

 5. I rubriken står att syltryggarna inre gör något, det är värre än så, syltryggarna understödjer och till och med befrämjar islams inflytande i den svenska skolan. Läs Samhällsnytt´s reportage, här en kort sammanfattning:

  I höst lanserar Bodens kommun och Rädda barnen ett skattefinansierat projekt där man i kommunens grund- och gymnasieskolor ska lära ut ”rätt värdegrund” till eleverna i en så kallad ”antirasistisk” kampanj med obligatorisk närvaro. Anna Waara som har konverterat till islam, är verksamhetsansvarig hos Rädda barnen och den som drivit på för att dra igång projektet. Enligt både sin egen Facebookprofil och hemsidan för det islamistkopplade förbundet Ibn Rushd ingår hon även i organisationens riksstyrelse. Hon propagerar även för att uppföra en moské i Luleå. På YouTube finns flera videoklipp i vilka Waara framhäver sig som ordförande för kraftsamlingsprojektet och samtidigt slår fast att hon är asylaktivist.– ”Invandring ska ses som en resurs och inte en belastning”, säger Waara.
  Enligt flera inlägg i sociala medier ser Waara även stora problem med SD. På Twitter tydliggör Waara att hon mestadels följer vad hon menar är ”diverse idioter och rasister”och i hennes lista finner man flera kända profiler från SD, bland annat Jimmie Åkesson och Kent Ekeroth.

  Samhällsnytt: ”Kommun och Rädda Barnen tvingar på elever ”antirasistisk” kurs med SD-hatande islamist”:
  https://samnytt.se/kommun-och-radda-barnen-tvingar-elever-till-antirasistisk-kurs-med-sd-hatande-islamist/

 6. Bedrövligt.

  Fast ”Svenska modellen” innebär att att man blundar ibland.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: