Så här får det inte fortsätta…

ISLAM. Mikael Damberg (S) är Sveriges inrikesminister, hans ansvarsområden är bekämpning av terrorism, civilt försvar, försvar, krisberedskap och rättsväsende. Vad Mikael Damberg (S) gör på dagarna vet jag inte, att knipa feministiska poäng i Pelle Svanslös stil ingår dock inte i inrikesministerns arbete. Muslimska extremister som driver skolor för skattepengar är dock Damberg arbete, men inrikesministern verkar förvånad.

Det har pågått sedan straxt efter friskolereformen och ni och andra regeringar har haft alla möjligheter att göra något men viljan verkar saknas. Är det för att radikala muslimer har infiltrerat ditt parti och S vet om det.

-Pettersson håller dock helt med inrikesminister Damberg “Så här får det inte fortsätta” och du är ansvarig Mikael…

För övrigt anser jag att de knytblus-extremister som år efter år tillåter islamister att verka i vårt samhälle med statsminister Stefan Löfven (S) i spetsen ska avgå och ta hela sin feministiska regering med sig, och anser att skörden ska gå till dem som har planterat, inte till dem som kommer hit enbart för att njuta av frukterna.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

25 thoughts on “Så här får det inte fortsätta…

 1. Vilken liten patetisk fjant !
  Hur kan någon lägga en röst på ett parti där “Damen”-Berg existerar ?

 2. Hen är väl mest känd för att tillsätta utredningar samt skapa nya myndigheter , samt tror att han ska bli Sveriges nästa statsminister.?

 3. När Mikael “knytblusen” Damberg (S) och S-partiet befann sig i opposition mot den moderate Fredrik Reinfeldts Allians-regering missade oppositionen en mycket viktig omröstning i riksdagen som de kunde ha vunnit. Detta hände i oktober 2013.

  Mikael Damberg (S), Carina Hägg (S) och Jonas Sjöstedt (V) oppositionen vunnit om Mikael Damberg, Jonas Sjöstedt och Carina Hägg varit på plats?

  De hade då vunnit med två röster. Nu förlorade de i stället med en röst.

  https://www.riksdagen.se/imagevault/publishedmedia/2xa8tc6sz3u8o3yfyavw/Voteringstryckning-2-2320×1160.jpg

  Inte ens en sån elementär sak som att vara på plats i tid och trycka på en av voteringsknapparna i riksdagens plenisal klarade dessa tre politiker av. Läs gärna mer om oduglingarna Dambergs, Häggs och Sjöstedts kvalificerade klantigheter på länken nedan.

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Xw448b/aftonbladets-lena-mellin-om-dagens-rostmiss

 4. Det passar väl bra att han heter DAMberg, med tanke på att han klär sig som en kärring…

  • Så fort MSM uttalar sig säger dom Dammberg, när han heter och stavar Damberg. Därav att hen beter sig lite annorlunda än vanliga män.

   Fick inte dom på MSM lära sig svenska i skolan, eller skolkade dom tiden under svenska lektionerna och även fler lektioner? Kanske därför dom på MSM är mer svagbegåvade i tänkandet än normalt folk, sedan blir det automatiskt en nedåtgående kurva för att dom ska visa sig vara smartare än dom nyanställda

   • Han kanske uttalar sitt namn “Dammberg”…passar ju ännu bättre, med tanke på hur dammigt det är på övervåningen….

 5. Bra inlägg, men måste kommentera en liten detalj. Det där är inte knytblusar, det är knutblusar. En knytblus är ett betydligt mera sensuellt (på gränsen till vulgärt) plagg. En sån som Johanna Westmans rollfigur hade i SWIP – snutarna.

 6. Vilken överraskning!
  – att muslimerna följer koranen!
  – att muslimerna prioriterar islam!

  Socialdemokraterna, LANDSFÖRRÄDARNA,
  skrev kontrakt med Muslimska Brödraskapet
  redan 1999!

  SÄPO har blundat för detta LANDSFÖRRÄDERI
  sedan 1999!
  Vilken uppgift har SÄPO?
  – är SÄPOs uppgift att skydda socialdemokraterna?
  – ”säkerhetspolisen” => för vem?

  Är Vårt Fosterland redan ockuperat av islam?

 7. Hoppas att Jimmie snart kliver in i den politiska debatten, talar klartext och sticker hål på den svammelbubbla som nu bara växer.
  Ansvaret för den svenska befolkningen ligger ytterst på den sittande regeringen.

  Glöm aldrig detta !

  • Nej, det yttersta ansvaret för den svenska befolkningen ligger på dom själva!

 8. Är det någon som vet vad någon gör i regeringen mer än att knipa feministiska poäng i Pelle Svanslösstil? Jordgubbsodling i stor skala är en krävande verksamhet när det gäller mängden arbetskraft som behövs. Res er upp kära politiker och så kallade myndighetspersoner. Rör på påkarna och börja plocka. Ni verkar lika lata som de nyanlända. Det här är särskilt nyttigt för alla tjocka kärringar.

 9. Det är ju tur att Hr Dambergh läser Petterssons Blogg så han får reda på vad Säpo tycker i diverse frågor om vårt land!

 10. Han arbetar i alla inte, det har han aldrig gjort i hela sitt liv och kan heller inte stava till ordet jobb precis alla andra politiska broilers som styr dagens svenska s.k trygga och mångkulturella kriminella träsk.

 11. Jag tänker på när vapen och ammunition stals från regeringskansliet? Typ samma aningslöshet anar man. Undrar hur det är med säkerhetsmedvetenheten för Sverige? Det finns nog mycket små saker att göra, som kan göra stor skillnad. Beredskapslager fanns inte när de behövdes t.ex. Men de regeringen måste känna en viss naturlig omsorg om sina svenska medborgare innan de kan börja engagera sig.

 12. Damberg… Förvisso ett lämpligt namn för en knytblus-försedd klåpare som står kvar på perrongen när tåget har gått.
  Så till terroristernas logga här ovan :
  Delaktighet innebär att endast skörda frukterna av de blåsta tjänstehjonens idoga arbete.
  Identitet innebär att skaffa sig så många som möjligt så det kommer in extra bidrags-pengar och många röster vid valen.
  Integration innebär att den oönskade anpassningen aldrig kommer att ske. Man kan ju inte integreras till något som icke existerar. För Sverige finns ju inte. Bara att fråga Mååna eller SAS. Eller Soran. Eller Özz. Eller Henrik- Riks-bajsarn. Eller Greta-morsan…………..

 13. Mera ingripanden istället för uttalanden som till inget leder eller pliktar. När sossarna valde ledare ansåg jag Damberg som mindre dålig än svetsarlärlingen, vilket nu visas sig, de är båda av samma skrot och korn.
  Kan i nuläget inte finna mer än två som möjligen skulle kunna leda en regering, Ebba eller Jimmie.

Kommentera