Är socialdemokraterna farliga för Sverige?


INRIKES. Frågan i rubriken kan tyckas provokativ men socialdemokraterna har sedan 1994, i 25 år, samarbetat med antidemokratiska krafter och det är tydligt att socialdemokraterna delar en del av de muslimska värderingarna. Vid valet 2018 beräknas socialdemokraternas röster till 3,5 % ha varit muslimska och vid valet 2022 då åtskilliga fler muslimer blivit svenska medborgare kan andelen uppgå till 6 procent. 

Filmen nedan bör ses av alla invånare i Sverige. Det handlar om strategier för migrationen till Sverige, om Socialdemokraternas samarbete med Islamistiska Brödraskapet och Hamas ända sedan början av 90-talet till resor till FN för att främja migrationen och erhålla fler väljare.

-Pettersson säger att lyssna och läs det nedanför. För socialdemokraterna finns två viktiga politiska frågor. Att ta makten och sedan behålla den…

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

SOCIALDEMOKRATER & ISLAM. – Petterssons blogg har i många år kritiserat islam och de krafter som tillåter islam att breda ut sig i Sverige. Socialdemokraterna har i en skriven överenskommelse lovat Sveriges muslimska råd, SMR, att få in muslimer på riksdagslistor, landstingslistor och kommunala fullmäktigelistor som vi publicerat flera gånger tidigare men gärna påminner om.

I det  skriftliga dokumentet finns också specificerat vilka politiska frågor som S-föreningen Tro och solidaritet ska hjälpa SMR att få igenom – bland annat lagstiftade:

Medlemmar i socialdemokratin är där för att de är socialdemokrater. Då kan man inte ha en politisk utgångspunkt som är religiöst avsnävad. Man kan inte var islamist och socialdemokrat, precis som man inte kan vara kristdemokrat och socialdemokrat, sade Peter Weiderud, ordförande i Tro och Solidaritet, företrädare till Ulf Bjereld då.

Men det finns en överenskommelse mellan Tro och solidaritet och Sveriges muslimska råd, SMR, som skrevs redan 1999.

I dokumentet framgår det tydligt att Tro och Solidaritet ska hjälpa Sveriges muslimska råd att få inflytande över svensk politik. Man anger ett detaljerat mål för hur många listor över förtroendevalda Socialdemokrater som ska innehålla muslimer.

I överenskommelsen står det: ”Under kommande mandatperiod ska muslimers delaktighet i socialdemokratin utvecklas så att: 2002 ska bland socialdemokratiska förtroendevalda finnas muslimer på 15 kommunala fullmäktigelistor, 5 landstingslistor och på riksdagslistorna i minst fem län.”

De bägge parterna skriver också i dokumentet att man ska ”aktivt föra fram muslimer för uppdrag i styrelser och nämnder”.

En av de värsta islamkramarna är Bjereld (S), ordförande i Socialdemokrater för Tro och Solidaritet.

Bjereld har trots att han knappast kan kallas opartisk arbetat åt den socialdemokratiska regeringen som utredare om skattebidrag för religionsutövning. Som exempel kan nämnas att Jehovas vittnen inte får en krona medan olika muslimska församlingar får miljoner.

Socialdemokrater för tro och solidaritet hette tidigare ”Broderskapsrörelsen kristna socialdemokrater”, namnbytet öppnade upp för fler trosinriktningar. Ni får själva gissa vilken/vilka.

– När Broderskapsrörelsen grundades förekom inte muslimer i den svenska religionsstatistiken, men successivt har vårt land blivit mer likt världen i stort. Det finns 200 000 muslimer i Sverige, fastslog förbundsordförande Peter Weiderud, företrädare till Ulf Bjereld. Märkligt nog har det inte varit aktuellt med namnbyte tidigare trots att judarna funnits längre än socialdemokraterna i Sverige.

Nåväl, det har säkert inget med att muslimer till 70 % röstar på S och att elaka tungor påstår att mussarna har svårt att skilja på socialdemokrat och socialbidrag.

Ännu mycket värre var att det i den kristna jämlikhetsparagrafen i Broderskapsrörelsen stod det att ”Vi strävar efter en värld […] utan ojämlikhet på grund av kön eller sexuell läggning”, men i det muslimska manifestet är ”sexuell läggning” borttaget.

Vi måste ge muslimerna tid säger Socialdemokrater för tro och solidaritet. Likadant låter det från många håll om runt om i världen, vi måste ge islamisterna tid i Egypten, Tunisien, Iran, Jemen osv. 1400 år är tydligen inte tillräckligt.

Om Bjereld kan man säga mycket. På hans blogg kan vi läsa att han är starkt emot den restriktiva flyktingpolitik hans eget part infört. Socialdemokratiska Ledarsidorna beskriver Bjereld som en person som tittar bort när muslimska förbundsstyrelsekamrater hänger sig åt antisemitism. Bjereld tillsattes nyligen som ordförande för socialdemokratiska Tro & Solidaritet. I sitt öppningstal på Tro & Solidaritets förbundsårsmöte sa Bjereld bl.a. följande:

”Vårt förbund har gått i täten i motståndet mot en restriktiv flyktingpolitik – och vi tänker fortsätta att göra det…//…se till att den restriktiva politiken avvecklas så snart som möjligt…//…vi säger ja till en stark asylrätt och till en inkluderande flyktingpolitik…

…//…de hatiska männen – de som påstår sig värna kvinnor…//…Rasistiska medborgargarden som tar till våld…//…Därför säger vi nej till islamofobi och rasism – vi säger ja till feminism och kamp för kvinnors lika rättigheter…

…//…Det är inte feminism att förvägra en kvinna att uttrycka sin religion, till exempel genom att bära hijab. Det är tvärtom förtryckande och inskränkt…

…//…Vi ser en förvridning av debatten där argsinta, auktoritära, populistiska röster – från Donald Trump i USA till Sverigedemokraterna i Sverige – vill vrida klockan tillbaka…//…Rasismens fula tryne dyker upp igen – i form av antisemitism, islamofobi och hat mot människor med annan hudfärg eller mot de människor som sitter på gatorna och ber om pengar.”

Vi ser alltså en ordförande för socialdemokratiska Tro & Solidaritet som verkar ha svårt att se baksidorna med islam och som på fullt allvar hävdar att muslimska kvinnor bär heltäckande för att de själva valt det som ett inslag i deras självbild. Socialdemokraten Bjereld är alltså tillsatt att utreda statliga bidrag till muslimska organisationer och detta är väl ett lika illa val som när Mona Sahlin valdes till att utreda extremism.

Om Ulf Bjereld på bloggen

Pressmeddelande från regeringen: Utredning tillsatt för att utreda statens stöd till trossamfunden (2016)

En socialdemokrat, eller rättare sagt före detta socialdemokrat är den före detta riksdagsledamoten Carina Hägg (S), från Värnamo, hon har varnat för islamisternas inflytande i Sverige i flera år. – De finns i alla partier, på universiteten, studieförbunden och i kyrkan. Det är en liten grupp av islamister som vill bygga ett kalifat i förorterna, säger hon.

Carina Hägg fick betala ett högt pris när hon varnade för att extremister hade letat sig in i Socialdemokraterna.

Hon var öppet kritisk till att Omar Mustafa i Islamiska Förbundet valts in i partistyrelsen hos Socialdemokraterna. Han hade, enligt Hägg, bjudit in antisemiter och homofober till konferenser.

Det ledde till att hon blev utsparkad från riksdagslistan av sitt parti i länet inför valet 2014. Carina Hägg hade suttit i riksdagen sedan 1995, men till slut valde hon själv att lämna politiken.

Numera driver Carina Hägg en tankesmedja ihop med terroristforskaren Magnus Norell och kulturskribenten Johan Lundberg.

De jobbar bland annat med ämnen som rör politisk islam, eller islamism.

Carina Hägg menar att det är en grupp av islamister med koppling till Muslimska brödraskapet som försöker få inflytande i Sverige via politiken. – Jag känner igen de här personerna och organisationerna, jag har mött flera av dem. Muslimska brödraskapet är en centralstyrd rörelse med samma strategi i hela världen, man är där makten är, förklarar hon.

– Den svenska grenen av Muslimska brödraskapet har hög status i Europa. I Sverige söker man sig till föreningsliv och politiska partier för att bygga nätverk och få inflytande. Det är en liten grupp som fått ett stort utrymme.

I Sverige kan man nu sett att islamistiska krafter kräver separata badtider för män och kvinnor i simhallar. Och att muslimska kvinnor knappt kan röra sig utomhus i vissa förorter om de inte döljer håret, enligt Carina Hägg.

– Muslimska brödraskapets mål i Sverige är att jobba långsiktigt för att införa kalifat och sharialagar i förorterna. Men redan nu väljer de ut vissa ideologiska frågor som de vet att de kan driva i Sverige, som separata badtider, menar Carina Hägg.

Läs mer på VN.se och om Carina Hägg tidigare på bloggen HÄR.

För att det är inlägger inte ska bli tjockt som en bok får den intresserade följa länkarna:

Läs mer om Sveriges Muslimska råd på bloggen…

Om Muslimska brödraskapet på bloggen…

Och kanske det mest intressanta ett samarbetsavtal från 1999 mellan Socialdemokraterna och Sveriges Muslimska råd. Läs hela Sveriges Kristna socialdemokrater, Broderskapsrörelsen och Sveriges muslimska råd. Rapport 4/99. 

-Pettersson säger bara att om ni vill att islam ska breda ut sig ännu mer i Sverige så rösta på S och Stefan Löfven i höstens val. Själv tycker jag att de muslimer som inte kan hålla sin ideologi privat ska flytta till något av de drygt 50 muslimska länderna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


13 responses to “Är socialdemokraterna farliga för Sverige?

 • Nosferatu

  Det finns kanske orsaker till att Näthatsgranskaren får bidrag för att leta upp kritiska röster mot muslimer?
  Klart det ligger en agenda bakom den stora invandringen av muslimer till Sverige.
  Har då Sverige utvecklats åt rätt håll p.g.a. denna?

  Gilla

 • Danne

  Vänstern och framförallt sossarna har för vana att debitera Sverige för de väljare de behöver.
  I över 40 års tid har reformtakten i Sverige inte finansierats genom förbättringar av statsfinanserna utan genom höga skatter och gigantiska lån. När det allmänna ekonomiska läget blir sånt att den stora medelklassen inte ser framtiden i sossarnas reformer utan behöver större del av sin lön kvar, då importerar man nya bidragstagare som fyller fållorna vid valen.

  Som parti sett har sossarna tappat sin ideologi för många årtionden sen, makten har blivit viktigare. Men det är magstarkt att kräva svenskarnas överseende med de nya väljarnas kulturella problem.
  Att de själva och deras nyttiga idioter i sju-klövern samt hantlangarna i pressen, inte tillhör den grupp som drabbas av invandringen.

  I har ett land som behöver kvalificerad arbetskraft vilket finns i många länder, men vi har ingen betydande invandring från de länderna. Det styrker tesen om att sossarna vill värva en ny klass, de är inte ens arbetarklass utan snarare sosseväljare, betalda med bidrag och skenjobb för sina röster.

  Med en promille högutbildade invandrare från Asien, skulle vi uppnå högre ekonomiska fördelar, plus att vi slipper de kulturella problem som idag driver fram underskott i statens organisationer.

  Valet är enkelt!

  Gilla

 • Peter Kostin

  Jag stödjer tanken på en statlig imam-utbildning. Se vad det gjort med prästerskapet. Ingen tror längre på det budskap som dom är satta att förkunna. Med lite tur blir det samma sak med imamerna, dom kan inte förkunna Muhammeds läror.

  Gilla

 • Karlsson

  Jag trodde inte ens folk med vett ställde sig den frågan längre.

  De är destruktiva för allt vad sunt förnuft heter!!

  Välfärden hänger över klippkanten för tusan bövlar, folk är rädda att gå ut och hela världen skrattar åt oss!!

  Tack för att ni förstört vårt land era hjärntvättade jävla godhetsknarkare!

  Gilla

 • Jag

  Hela vänstern är livsfarliga, tillsammans med centermuslimpartiet och låtsas-liberalerna!
  De försöker underminera och radera bort allt svenskt!
  Så mitt svar är: JA!!

  Gilla

 • Jag

  Hela vänstern är livsfarliga, tillsammans med centermuslimpartiet och låtsas-liberalerna!
  De försöker underminera och radera bort allt svenskt!
  Så mitt svar är: JA!!

  Gilla

 • Carl ekström

  klart dom är.i mina ögon är dom nazister.det gammla lever kvar.
  Bara Se hur dom behandlar sjuka..äldre…pensionärer..utslagna
  Titta bakåt och se hur gamla sossar lever .stora slott och herrgårdar.
  Arbetarparti glöm det.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Finns det något annat svar än JA på den frågan?

  Gilla

 • Bajen666

  Pust…jag som tänkt rösta på såssarna…tur jag såg detta så jag kan ändra mig….:-)

  Gilla

 • Stefan SH

  Genast lättare att förstå att de skärskador på halsen har ingenting med Islam att göra. Och de som sprider filmen (läs: fakta) kommer att straffas.. Ungefär så.

  Gilla

 • Tore

  Socialdemokrati är en förlegad unken idiologi som hör soptippen till.

  Gilla

 • Tanten

  Svar på rubrik-frågan:
  JA!!!

  Gilla

 • Brasklappen

  SOCIALDEMOKRATERNA utser gärna muslimska U-länder till asylländer, dessa kommer till flathetens land och röstar på S mot bidragen! RÖSTIMPORT kan man kalla det MEN på sikt skadar det Sverige svårt. Socialdemokraterna har skickligt bundit upp den s.k. ”arbetarklassen” till partiet genom fackföreningar, hyresgästföreningen med flera ”folkrörelser”. ”ARBETARKLASSEN” måste väckas och se vad massinvandringen kommer att leda till, bara så kan Socialdemokraternas makt brytas!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: