Minsta barn förstår – men inte regeringen

INSÄNDARE. Självförsörjningsgraden bland invandrare är skrämmande låg. Bland svenskar är den 75%. Bland invandrare 32%. Men egentligen ännu lägre eftersom alla de invandrarjobb som betalas med skattepengar inte räknas bort. För att hyfsa statistiken. Aldrig har så många migranter gått till jobbet varje dag säger Magdalena Andersson – hela 600.000 påstår hon. Men det är rent bedrägeri. Upp mot 400.000 av dem är nordbor, EU-med-borgare och från USA etc. Vad gör resten av de drygt 2 miljoner invandrarna? En del av dem går till någon subventionerad sysselsättning någon gång i veckan och räknas som heltidsjobbare. Men de flesta lever på bidrag livet ut. 

Rolf Malm

Lägsta självförsäkringsgrad räknas till 12.600 kr. i månaden efter skatt. Dit når ytterst få utomeuropeiska invandrare som arbetar med vita jobb. Inte ens efter 12 år. Integrationspolitiken är alltså ett formidabelt misslyckande. Gamla tiders assimilation av invandrare får man inte ens tala om utan att kallas rasist. Det är ju inte att förvånas över att kriminaliteten bland migranter är så hög. Kan man inte ärligt försörja sig är det ju lätt att istället stjäla, bidragsfuska eller att sälja knark.

Nu slår corona dessutom till med allt högre arbetslöshet. Svartjobbande migranter blir de som drabbas värst. Utan det statliga skyddsnät som nu aktiveras för att hålla de med fast anställning under armarna. I varje fall under en tid och delvis. Vi har slopat karensdagen säger dom och slår sig för bröstet. Men bara en liten del karensavdraget på sjuklönen får man nu tillbaka – lite över 400 kr efter skatt. Oavsett vilken lön man har.

Om svenska familjer tvingas försörja även den barnrika grannfamiljen inser minsta barn att det går åt pipsvängen för båda familjerna. Då får man dra ner på det mesta och försaka den välfärd som skatterna egentligen var avsedda för.

Det är häpnadsväckande att regeringen lyckas lura skattebetalarna med rena gangstermetoder. Staten är skyldig kommunerna 10,6 miljarder för deras flyktingmottagning. Nu säger Magdalena Andersson att de sent omsider ska få 5 av dessa miljarder. Resten ska nollas. Hon stjäl alltså 5,6 miljarder från kommunernas skattebetalare! De miljarderna lägger hon istället på att betala 5 miljarder extra för MER invandring! Ingen verkar reagera. Det är ju fullständigt sanslöst lurendrejeri och Ebberöds Bank i kolossalformat.

Men det alla normalt funtade människor förstår, det förstår inte landets regering. Inte heller det alla andra länder nu tvingas inse med stränga karantäner, tvärstopp vid gränserna och för norrmän t.o.m. straff för den som besöker Sverige. Mitt i denna kris fortsätter man importera bidrags-tagare i oförminskad takt. Allt resande stryps i coronatider – men inte för invandrare, med eller utan coronasmitta.

Jimmie Åkesson har i decennier utsatts för hat och hån för att han varnat för detta. Hans rödgröna belackare borde skamset be honom om ursäkt för att de inte lyssnade och i tid ändrade färdriktning. Men som istadiga åsnor fortsätter Annie Lööf och de andra att kräva mer invand-ring och asyl till alla som fått beslut om utvisning. De är s.k. folkvalda, men vem företräder de? De 5 miljarder de nu snor fån kommunerna skulle t.ex ha räckt till en hel del skyddsutrustning till våra sjukhus, äldreboende och hemtjänstpersonalen.

Rolf Malm

Ps. Eländet har pågått i decennier. Ja snart i hundra år. Men den yngre generationen vet inget annat än detta korrupta samhälle. Jag skriver boken ”Sverige 2084” för att berätta en annan historia. Om hur efterlevande kommer att förbanna dagens politiska ledare. Tack för allt stöd!

Swish 0722 847052, bankgiro SEB 5005 01 167 30. För kontakt rolflmalm@gmail.com

Vad är det regeringen inte förstår?

 

4 thoughts on “Minsta barn förstår – men inte regeringen

  1. Förklaringen är att barnen lever i verkligheten och
    regeringen lever i en fantasivärld.

    Regeringen är styrda av att de skrev kontrakt med
    muslimerna redan 1999!

    Kontraktet ger löften om att muslimerna ska rösta
    på socialdemokraterna.
    D.v.s. socialdemokraterna har köpt sig röster!
    D.v.s. socialdemokraterna har sålt makten i
    Sverige till främmande makt!
    D.v.s. socialdemokraterna är LANDSFÖRRÄDARE !
    SÄPO har känt till kontraktet i 20 år!
    SÄPO har inte agerat mot LANDSFÖRRÄDARNA !
    D.v.s. SÄPO är också LANDSFÖRRÄDARE!
    D.v.s. SÄPO är inte vår säkerhetspolis!
    D.v.s. SÄPO lyder under främmande makt!

    Kan vi ha det så?
    Vill vi ha det så?
    Känner du dig trygg med det?
    Gör du något åt det?
    Fattar du hur allvarligt detta är?
    – eller tillhör du de 50%, som är dummare
    än genomsnittet?

  2. Ett bekymmer är att bidragen de får är så höga och dom är inte utbildade, så det är svårt att hitta ett jobb som ger högre lön än bidragen. Vem vill jobba då?

  3. Om man då betänker att de invandrare/flyktingar som får jobb nästan omedelbart efter ankomst till Sverige hyfsar till statistiken rejält även om den ser illa ut.
    Om man då rensade bort de som har ett jobb efter låt säga ett år så skulle det kanske röra sig om en ”evighet”.

KommenteraAvbryt svar