200 poliser slår till mot kriminella invandrare i Malmö

BROTTSLIGHET. En stor polisinsats inleddes i stadsdelen Seved i Malmö på tisdagen, skriver Sydsvenskan bakom betalvägg. 200 poliser och representanter för flera olika myndigheter samlades under morgonen.

Bild från Jeander

Insatsen kallas Operation norrsken och sker inom ramen för Operation rimfrost. Flera centrala områden i staden kommer att genomsökas under dagen. Målet är bland annat att genomföra utmätningar och att söka efter vapen och narkotika. Skatteverket, Kronofogden, Malmö stad och Tullverket deltar.

– Vi fortsätter hela dagen, kvällen och natten. Det här kommer att pågå i flera dagar, säger polischefen Andy Roberts.

Syftet med insatsen är att reducera kriminaliteten i Malmö.

-Pettersson misstänker att många blir kränkta nu, men ska syftet uppnås så gäller det att minska antalet kriminella, det vill säga stoppa invandringen och börja återvandring i stor skala…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

8 thoughts on “200 poliser slår till mot kriminella invandrare i Malmö

  1. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    gamgubben skriver:

    Att återvandringen blir minimal det ser nog pressen till ”tycka synd om maffian” rycker in med all kraft.
    Politikerna stämmer in, likaså de med mer hjärta än hjärna gör allt om inte annat så skriker de rasister efter de som har en sundare syn.

  2. Kommer kanske ge resultat i liten skala för stunden .Det enda som skulle hjälpa är som Pettersson säger är en stor återvandring som vore bra för trygghet och mera pengar till oss fattiga Svenskar.

KommenteraAvbryt svar