Man åtalas, drog ut ögonglob och skar tidigare flickvän

BROTTSLIGHET. En man i Skåne åtalas för att ha utsatt sin tidigare flickvän för mordförsök. Bland annat skar han henne med vassa glasbitar från en tung glasvas som han först kastade mot henne, enligt åtalet. Han ska också ha tryckt in sina fingrar i kvinnans öga och dragit ut ögongloben så att hon fått bestående synskador, skriver Kristianstadsbladet, tyvärr bakom betalvägg. 

Kvinnan blev skuren med kniv och fick ta emot sparkar, enligt åtalet. Det finns vittnen till åtminstone delar av förloppet och det var de som slog larm om mordförsöket, som ska ha ägt rum under julhelgen. Enligt åklagaren knivhotades ett vittne och mannen åtalas också för att ha misshandlat kvinnan vid tidigare tillfällen. Den misstänkte har i förhör med polisen varken erkänt eller förnekat brott.

”Den tilltalade har försökt döda BO genom att han dels huggit henne flera gånger med en kniv, dels utdelat flera slag och sparkar mot hennes huvud och kropp samt kastat/slagit en tung glasvas mot henne och när denna vas splittrats fortsatt att hugga henne med skarpa glasbitar. Knivhuggen och huggen med glasbitar träffade på BOs överkropp, armar/händer och huvud/ansikte, dels när hon låg ner på golvet och dels när hon var stående, med smärta, sårskador, hudrispor och hudavskrapningar på huvudet, armarna, händerna, bröstkorgen och vänstra låret samt blåmärke på halsen och vänster arm som följd. Den tilltalade har också tryckt in sina fingrar i BO vänstra öga och dragit ut ögongloben med svåra ögonskador till följd i form av svår smärta, sårskador och blåmärke kring ögat, skada på ögats bindehinna, fraktur i vänstra ögonbotten och skador på ögats muskler. Våldet mot ögat har orsakat bestående synskador på framförallt synnerven och synfältet. Det hände den 26 december 2019, Kristianstads kommun”.

Kristianstads TR B 2905-19

-Pettersson vill bara tillägga att mannen är medborgare i Chile med tolkbehov på spanska och att åklagaren inte yrkat på utvisning.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 

 

4 thoughts on “Man åtalas, drog ut ögonglob och skar tidigare flickvän

  1. Ett stort bekymmer är att medlöparmedia sällan skriver om att det inte är svenskar som står för majoriteten av mord, misshandel, pyromani, etc.

  2. Vänstervridna Ellen tycker inte om när obehagliga fakta redovisas.Ellen blir ledsen då och tycker att Pettersson har varit dum och elak…….😥…..Så här ser verkligheten ut. Mäns våld mot kvinnor ska det inte hymlas om oavsett ursprunget på galningen.Lilla Ellen kanske själv tittar för djupt i rödvinsflaskan ?

  3. Varför i hela världen skulle han inte gå in på detaljer? Det är ren sanning och utan förskönande omskrivningar av gärningen och gärningsmannen inklusive hans ursprung.
    Det övriga i din kommentar ger i övrigt en bra bild vad för sorts människa du är. En självgod politiskt korrekt godhetsknarkare med rosa slöjor för ögonen. Bloggen som sen starten haft snart 100 miljoner besökare kallar du för blogg med få läsare? Jösses, kan inte annat än dra slutsatsen att du tillhör de alkoholiserade läsarnas skara istället och där i finna svaret på din ultimat dumhet. Tack för mig.

KommenteraAvbryt svar