Romer i Grekland vill ha bidrag eftersom de inte kan vara ute och stjäla på grund av corona-pandemin

BROTTSLIGHET. Zigenarna, de som numera kallas romer och EU-migranter ber om hjälp från den grekiska staten, eftersom de inte kan gå ut och stjäla på grund av corona-pandemin. Detta är inte ett skämt. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta över något sådant. En representant för zigenarna i Grekland sa i en intervju att de ber om hjälp från den grekiska staten, eftersom ett utegångsförbud har införts på grund av coronan-viruset, rapporterar Document.no

I videon nedan säger han: “Så du menar att romerna inte kan gå ut, arbeta med sina dagliga aktiviteter, stjäla, tigga och få ihop pengar så de kan försörja familjen”!

-Pettersson vet inte om detta är sant men sen tänker jag på Sverige och alla “goda” människor som ställer upp för friska människor som inte vill arbeta…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Romer i Grekland vill ha bidrag eftersom de inte kan vara ute och stjäla på grund av corona-pandemin

 1. Finansminister Magda får skicka ner några miljoner i form av stödpaket från Socialbyrån Sverige till de stackars utsatta Romerna !
  Måste strida mot de mänskliga rättigheterna att Romer inte får utöva sin urgamla tradition att stjäla.

 2. Finns det inte en öde Ö någonstans där man kan placera
  detta folkslag och för en gångs skull i historien låta dem
  klara sig själva.

  Fräckheten har inga gränser, åtminstone inte när det
  gäller dessa..

 3. Självklart ska de ha ersättning. Kontakta bara svenska myndigheter så tar de hand om problemet. Vi är ju rika….Arma land

 4. Tiggarna i Stockhom har det bra.Sängplatser,duschmöjligheter t.o.m massage erbjuds dessa gäster.Det anslås miljoner för att tillgodose deras behov.Friska och välnärda sitter dom och tigger.Dom ” goda medborgarna ” underhåller och konserverar detta beteende med att ge pengar.Kvinnorna tigger och när det blir tillräckligt i burken kommer det en manlig representant ur detta folkslag och tömmer den för att skyndsamt omsätta dessa pengar på närmsta Systembolag. .Dom tar inte allt för dom som åker runt och samlar in pengar med jämna mellanrum ska ha sitt.Detta får fortgå och det ska stridas i vissa kommuner för romernas rätt att tigga.Vill man hjälpa så kan man ta kontakt med hjälporganisationer som sysslar med romska frågorna i deras hemländer.

 5. Byfånen : “Sen är det upp till oss att se till att de kommer i arbete”…Gick inget vidare va´ ?
  Rö´skrikan : “De kommej hit, talaj svenska, ajbetaj och betalaj skatt”…Sprack där också va´?
  Gissar att ni gett upp för länge sen, klantskallar ! Enklare att gödsla bidrag över boskapen.

 6. Hostande tiggare utanför varenda matbutik. Blir spyfärdig av att se skräpet.
  Tänk på detta när era mor och farföräldrar nekas intensivvård för platsen är upptagen av zigenarbabbar!
  Ni väljer själva vad/vem som har ansvaret i landet.

 7. Förstår inte folk som skänker pengar till dessa tiggare!
  Läs på om deras slott och leverne i hemländerna!

  • Jag har en bekant som föreslår att man ska ge dem pengar i förhoppningen att de till slut blir så många att till och med den mest blinde reagerar. Intressant teori men jag tror nog att jag avstår.

 8. Tiggare är de enda som inte behöver ha social distansiering i sverige. De sitter och hostar utanför varenda mataffär i sverige.

  Staten mäter distans på uteserveringar mellan borden……klistermärken prickar i mataffärer i köer men ALLA ska tvingas bli hostade på när de går in och ut ur affärer…….Det mäter ingen

 9. Dessa jäkla parasiterande zigenare ska hålla tyst eller ta ett vanligt och hederligt arbete och därmed förtjäna sitt uppehälle…och därmed basta.

  En zigenare är alltid en zigenare likaså negern är alltid en neger…vilka fina ord eller epitet än PK-maffian hittar på.

Kommentera