Hemma hos zigenarna byggs det palats för bidragspengar och brottslighet


TIGGERI. I går meddelade Högsta förvaltningsdomstolen att man godkänner Vellinge kommuns tiggeriförbud, därmed är det tillåtet för alla kommuner att införa tiggeriförbud på vissa platser om de vill. 

Givetvis flammade debatten om tiggeriet upp i Sverige och några TV4  otroligt fattigt Zigenarna lever, eller om de nu kallade dem EU-migranter, romer eller tiggare. 

Det stämmer säkert att många lever ett eländigt liv, men en del har dubbla bostäder, ett ruckel att visa media och myndigheter en skaplig där de bor, andra zigenare lever lyxliv.

Daily Mail har visat hur zigenarna bygger palats hemma för bidragspengar och brottslighet. Även rumänska tidningar skriver om detta.  Dock inga svenska vad jag vet, trots att de lovar att de inte döljer något för oss.  

Nedan kan ni se en litet annorlunda bild av hur många romer lever, det är de som organiserar det som inte finns enligt PK, människohandel, organiserade tiggerier och stöldturnéer, storskaliga bedrägerier osv. Kanske lite fördelningspolitik skulle hjälpa – ziggisar emellan.

Varför ser man inga tiggare på dessa gator?

Zooma in och se er omkring HÄRTitta hur rent och snyggt det är och fråga er vem som betalar. Frågar du zigenarna på plats så skrattar de och säger metallhandel.

Ni som lägger pengar i tiggarnas muggar bidrar till detta, men det får ni aldrig läsa om i hatmedia.

Läs gärna om När greve Antonius kom till Sverige, och fråga er varför det inte blivit folk av dessa på 500 år trots namnbyten, tattare, zigenare, romer, EU-migranter, tiggare, vilka är det egentligen som förstör deras varumärke…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


8 responses to “Hemma hos zigenarna byggs det palats för bidragspengar och brottslighet

 • ericr45

  ”..tjänar mina pengar på metallhandel…”
  Tja, det var ju också en variant, att kalla tigga för ”metallhandel”.
  Det ligger ju iaf ett lite korn av sanning på botten av pappmuggen..:D

  Gilla

 • age

  Än en gång vad min mormor ofta sade:
  ”Akta dig för tattarna för de luras och stjäl!”

  Gilla

 • HB

  Det är antagligen En Hel del Människohandel involverad också. I Tyskland och Holland finns ju lagliga skattebetalande bordeller! I Malmö och göteborg finns det 1-2 bordeller på varje gata nere på stan. De som bor där kan intyga. I Malmö sätter man ut olika typer av färger på ljuslyktor för att visa vem som jobbar. ..mm , Streetluder och illegala bordeller. ?
  Sverige skapade en lag där endast Sex-Köparen kan bli åtalade och Dömda. Hur smart är det? Jämför med droger?.. Endast drogköparen kan bli åtalad och dömd?!
  Släpp det fritt för faan. Minimera våldtäkter.. ? Samma situation på Irland som i Sverige. Folk på Irland tappar hakan! Googla får ni se. Våldtäkter, Våld, rån, mord och misshandel. Googla!

  Gilla

 • KTJ

  ja varje enskild som inte är förvånad, är rasist, nazist och säkert sadist för vi haft vetskap och påtalat, att dom inte bara samlar metall,
  dom är beundrandsvärda då så mycket metal ”samlats” att det skulle räcka till ett hundratals skepp i TITANICS storlek.
  men med den kultur vi har i sverige så hjälper myndigheterna säkert till med att få över alla containrar med METALL, så de får hem ”sina” tillhörigheter 1- 2 ggr i månaden

  Gilla

 • Rayyan

  Alltså. De där muggarna är ju bara ett av alla sätt att dra uppmärksamhet från de stora inkomsterna. Medan tiggande kvinnor utanför ICA med direktuppkoppling i mobilen till cheferna rapporterar om läget. Finns det en polisbil i närheten så är det lugnt för då finns det ingen just där man ska göra själva hämtningen av säljbara saker. 2 timmar senare är hela bohaget för 5 familjer lastat ombord på väg till annat land. Skumt. Samtidigt i terminalen, har de så klart bytt fordon eller iaf regskyltar så det som är registrerat som en KIA Rio plötsligt ser ut som en hyfsat stor nystulen Merchedesvan med ett fantastiskt stort skåp. Större än en KIA Rio.Tiggeriförbud ändrar inget. De kommer bara att stå som fån och rapportera från en annan plats.

  Gilla

 • Mike E

  Frågan är dock hur många kommuner som vågar eller vill gå emot Sveriges mäktiga och i praktiken styrande journalistkår.

  Gilla

 • Tore

  Husen är lika gräsliga som folket.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: