Polisen söker information om våldtäkt i Sköndal den 25 februari

BROTTSLIGHET. Tisdagen den 25 februari utsattes en kvinna för en våldtäkt i ett grönområde i Sköndal i södra Stockholm. Våldtäkten skedde mitt på dagen och ingen är ännu gripen. Polisen vill nu ha tips från personer som kan ha gjort iakttagelser.

Polisen har efter våldtäkten i Sköndal tagit fram en fantombild som visar hur gärningsmannen kan se ut. Har du information att lämna – kontakta polisen. Bild: Polisen

Det var vid 12.30-13.10-tiden tisdagen den 25 februari i ett skogsparti vid en motionsslinga i närheten av Sköndals badplats i Sköndal som en kvinna utsattes för en våldtäkt. Målsägande mötte gärningsmannen som direkt tog tag i henne och föste upp henne i skogen och fullbordade en våldtäkt under knivhot.

Polisen har nu tillsammans med brottsoffret tagit fram en fantombild som visar hur gärningsmannen kan se ut.

Har du information om våldtäkten – kontakta polisen

Polisen behöver nu iakttagelser från allmänheten för att komma vidare. Polisen vill särskilt komma i kontakt med en kvinna som kan ha sprungit förbi gärningsmannen strax före våldtäkten. Den kvinnliga löparen hade en rosa mössa. Även andra personer som kan ha gjort iakttagelser eller har information i övrigt uppmanas att kontakta polisen på 11414, via polisens tipsbrevlådatips-valdtaktsman.po-sthlm-syd@polisen.se eller genom att besöka närmaste polisstation.

Signalement på gärningsmannen, enligt målsägande:
Mörkt klädd, mörkhyad, svart kortklippt hår, mörk skäggstubb, mörka ögon, cirka 180 cm lång.

Det har skett flera våldtäkter och våldtäktsförsök utomhus i södra Stockholm den senaste tiden. Det finns likheter mellan våldtäkterna men också olikheter.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Polisen söker information om våldtäkt i Sköndal den 25 februari

  1. Sök på närmaste invällarförläggning!
    Sök bland alla som fått ett (eller flera) nummer!
    – visst ja, de går ju inte att identifiera eller finna ! ! !
    Sök vi nästa fredagsbön!
    Sök bland största bidragstagarna!

KommenteraAvbryt svar