Högmålsbrott eller psykisk sjukdom?

INSÄNDARE. Farida al Abani är en ung kvinna från Libyen. Tillsammans med Gita Nabavi från Iran är hon partiledare för Feministiskt Initiativ. Nyligen bjöd dessa unga damer in andra araber till en utbildning. Då brände man den svenska flaggan med ordet kuken på den.8 Gudrun Schyman nöjde sig med att bränna upp 100.000 kronor. I bl.a. USA hade hon fått långt fängelsestraff för det.

Tidigare har Fobjan Rouzbeh inför nationaldagen uppmanat oss att skända svenska flaggan under parollen ” Ner med nationalstaten”. Hon är riksdagskandidat för Fi. De har alla tre tagits emot i Sverige, fått sin utbildning här och getts möjligheten till politisk karriär i den demokrati de motarbetar. De är ett gott bevis på att arabiska migranter inte vill integreras och inte ser Sverige som hemland. Fi var en gång nära att ta sig in i riksdagen. Militärt är Fi en förkortning av Fienden. Allt fler har insett att det är vad detta parti också är. De har förlorat 80% av sina väljare och de är nu ca 25.000 manshatande antinationalister med Sveriges fall som mål. Med några promille av rösterna lär de aldrig ta plats i riksdagen. Men där är redan en majoritet av delegaterna näst intill lika Sverigefientliga motborgare.

Att skända den svenska fanan skulle förr varit majestätsbrott. Den fick inte ens nudda marken när den halades. Nu kallas hot mot statens fortbestånd för högmålsbrott. Men det lär inte dessa uppviglare anklagas för. Går de längre i sin dårskap kan de möjligen dömas till böter eller i bästa fall till psykisk tvångsvård.

De kan alltså fortsätta att påverka svensk ungdom utan risk. En generation som i stället skulle behöva goda demokratiska förebilder. Inte som nu när samhällets förgrundsfigurer med all kraft bekämpar den kristna moralen och svenska värderingar. När de folkvalda uppträder ovärdigt i riksdagen med odemokratiska T-shirts och okvädingsord. När man upphävt kvinnofridslagen. När svensk historia förnekas. När våra traditioner anses löjliga. När Astrid Lindgren ses som rasist. När lärarauktoriteten görs olaglig. När nepotismen och de folkvaldas ekonomiska fusk gjort korruptionen accepterad. När hedersvåld tonas ner. När allt från tidelag till nekrofili ska göras lagliga. När den moderna ättestupan gäller. När censuren stoppar det fria ordet. När konstnärer fängslas eller hotas till livet. När mord, bombdåd, våldtäkter, skolbränder, bilbränder, attacker mot blåljuspersonal, förnedringsrån, stölder, inbrott, våld mot oskyldiga, bidragsfusk och äldrebedrägerier skylls på social utsatthet. Den som den generösa, men inhumana invandringspolitiken som ett moment 22 leder till. Den förnuftets rundgång som PK-folket med en dåres envishet försvarar. Med invandrargetton som ett lapptäcke över landet. Där inte ens väktare av säkerhetsskäl får jobba och polisen bara besöker med kravallutrustning och extra förstärkning som skydd till ambulanser och brandkår. När befolkningen tvingas leva med kollektiv klimatångest som de tvingas betala sin sista skärv i en flod av meningslösa straffskatter för att mildra. Skatt på plastsugrör gränsar ju till ren komik. Som att skjuta mygg med kanon. Tanken på allvar-samma folkvalda runt konferensbordet, sörplande kaffe med wienerbröd och bekymrat stirrande på powerpointens diagram över sugrörens underskattade roll i klimatfrågan för att efter nattmangling fatta beslutet om sugrörsskatt är skrattretande. Som en sketch med Galenskaparna. Eller som uppfinnaren i Lorry när han presenterar klimatskatt på andetag. När han möts med frågan om folk inte dör då och svarar ”tänkte inte på det”. Det saknas inte mycket för att hela den politiska debatten i Sverige ska överträffa Lorry som parodi – och satirprogram. Men i Lorry görs parodi av intelligenta människor – i riksdagen är intelligensen en parodi.

Endast 10% av svenska folket vill ha mer invandring. Trots det har vi störst invandring i Europa och dessutom 600.000 bidragstagande utlänningar med samordningsnummer. Nu också Europas sämsta tillväxt och högsta arbetslöshet. Dårhuset är proppfullt.

Hela regeringen och dess stödpartier skulle i normala tider kunnat åtalas för högmålsbrott. Men nu är det svenska folket som straffas.

Rolf Malm

-Pettersson vill till Farida säga att om flaggan är stötande, kan jag hjälpa dig packa och betala en enkelbiljett till Libyen…

 

Bild från Pixabay

27 thoughts on “Högmålsbrott eller psykisk sjukdom?

  1. Fi var ju så duktiga och hjälpte en stackars kvinna som blivit
    ”våldtagen” med en hand på låret o badtunna där flera andra
    badade samtidigt, — för 17 år sedan ! ! !

    Jag beundrar denna kraftsamling av ”starka och duktiga” kvinnor!
    – men jag undrar hur det står till med deras eget självförtroende?

    Enligt tidiga delar i min gamla psykologibok är det mesta vi gör
    baserat på kompensation.
    Blev dessa ”starka” kvinnor tillfredställda av att förstöra livet
    för en man?

    Behöver vi sådana kvinnor?
    Behöver vi Fi?

  2. Påminner lite om de rabiata rasistkvinnorna som gick till attack mot Trump. Där en av dem, Ilhan Omar visade sig vara gift med din bror?!!(Förstår inte alla fördomar om inavel bland klanfolk, det stämmer ju inte?) Dessutom radikalislamist med sharia som mål.

  3. nu var det ju nåt kommunitslödder som målade tavlan 67 men samtliga som tycker den är fin är folk som är rödare än blod och när en person fått en fristad här tycker den är kul kan man undra varför hon fick medborgarskap

    • Carl Johan De Geer, en man fylld med slaveriskam för sin egen släkt och den trycker han ner i halsen på folk som helt skiter i hans rövarhistoria. Han förfader Loui De Geer byggde upp Norrköping till den textilstad den är känd för i dag.

  4. Arrogans och brist på ödmjukhet .Håna och förlöjliga ett land och en flagga.Men,fi är väl inte känt för att ha alstrat några nya Nobelpristagare precis.Måtte det partiet försvinna bort från Sveiges yta.Och du, Benny Andersson sluta att sponsra detta parti.Det är under din värdighet.Lägg dina pengar på bättre behövande.T.e.x. cancerforskningen eller på Svenska hemlösa.

  5. Vänta er ingen tacksamhet från dessa subbor dom är inte
    här för att tacka, dock har dom kommit till ett parti vars
    500 medlemmar är av samma undermåliga kvalitet.

    När det gäller förstånd finns inget, alltså = F I .

  6. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    gamgubben skriver:

    Det blir ett otroligt rabalder om någon skämtar med en för flera hundra år sedan avliden pedofil. När det så kommer gråtande folk och ber ”hjälp oss att få en fristad” vi humana svenskar välkomnar dem och tacken blir? Just det när deras avkomma bränner vår flagga, vad händer då?
    Ingenting våra kvinnor är tysta likaså de flesta politiker och naturligtvis journalisterna.
    Det är så skamligt, var finns känslan för VÅR nationalsymbol?
    Jag känner mig fullkomligt tillintetgjord, vad har hänt med de nya svenska generationerna?

  7. Det här är för mig den mest fientliga handling en individ kan göra mot oss.
    Det visar en total avsaknad av lojalitet mot vårt fosterland och medborgare.
    Svenska män och kvinnor :
    Räta på ryggen.
    Höj era huvuden.
    Blicka framåt.
    Mot bättre tider.

    Skicka hem landsförrädaren där hon KOMMER IFRÅN.

    • ”Dängrot”!
      Fortsättning på din text:
      Som jag brukar skriva:
      ”Grannsamverkan mot brott” är lösningen!
      Källarklubbar, lagom stora att organisera!
      Lagom stora att vara anonyma!
      Lagom stora att göra ”punktinsatser!
      Lagom stora att hjälpa de som inte trivs i Vårt Fosterland
      att få en intensiv hemlängtan!

      Klubbar är tillåtet!
      Medborgargarden är förbjudet!
      Det slutliga behovet av en ”hjälpinsats” närmar sig!

      Titanic tar in massor med vatten!
      Vi måste länspumpa!

  8. Fi lever vidare tack vare SVT, SR och skrupelfria journalister.
    Att Fariba Al Albani samarbetar med de islamska invasionsstyrkorna är helt uppenbart.

  9. Hur var det Trump kallade dessa länder som dom kommer ifrån,jag tycker att dom ska återvända dit och glömma att dom varit här på besök och blivit hatade.Behöver ni hjälp med biljetter så är det inga problem vi hjälper så gärna till med det.

  10. Hennes hängande ögonlock får det att se ut som om hon precis haft en kraftig hjärnblödning. Hon se inte heller mentalt frisk ut.

    • Ganska nyligen pårökt. Det utseendet är 100% totalt haschrelaterat Haschdimmorna ligger täta runt hela henne. Om hon slutat med haschet för länge sedan så kanske hon blivit som folk. Nu verkar det vara kört för hennes del.

  11. ”Högmålsbrott eller psykisk sjukdom?”
    Båda delarna skulle jag säga men dom stollarna sjunger på sista versen definitivt..hehe känns skönt att skriva det.

    Dessa dårar har enbart stöd ibland sina egna släktingar och vänner och dom är ett fåtal (två tre hundra inte mer) så snart ett minne blott.

KommenteraAvbryt svar