”Opartiska och allsidiga” Dagens Nyheter

MEDIA. Massmedia har som ni vet vissa frivilliga regler att hålla sig till. Där står bland annat att ”massmediernas roll i samhället och allmänhetens förtroende för dessa medier kräver korrekt och allsidig nyhetsförmedling”.

-Nu är Pettersson medveten om att insändare inte är nyhetsförmedling men jag har svårt att tro att alla insändare som Dagens Nyheter får förslag på är totalt ensidiga vilket det verkar som när man tittar på DN.se. Rubrikerna nedan i den ordning de stod när jag gjorde skärmdumparna runt klockan nio.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “”Opartiska och allsidiga” Dagens Nyheter

  1. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    gamgubben skriver:

    Vissa insändare får alltid plats i våra tidningar som vi får betala för även om vi inte prenumererar. Om någon skulle ha en avvikande åsikt från de PK då finnes ej någon plats i de demokratiska, enligt deras tycke, och presstödda blaskorna.

  2. Stod där inte Sveriges folk? Inte Hela., Sveriges största
    parti består faktiskt av folk, ifall idioterna på D N inte
    visste det?

  3. Pettersson:
    Har man som Abzurdsk press/media,endast ett öga och det är som i dessa fall det vänstra,blir det som det blir…
    Som du skrivit många gånger,är det i stort enbart denna inhemska medievärld,som rapporterar extremt ensidigt.
    Min teori är att det för dessa skribenter enklast,att uppehålla sig kring några få områden.
    Trump,”klimatuppvärmningen” och nu årets influensaepidemi,är ju sådant som varje 10-åring (som lärt sig läsa),kan vidareförmedla.
    Varför det blivit så i Abzurdistan och inte i våra grannländer,misstänker jag beror på dålig skolning.
    Uttrycket ”Die dumme Schweden” har ju funnits sedan långe !

  4. Sven Stolpe, salig i åminnelse, sade i en intervju att han höll sig med två tidningar, ”Svenska Dagbladet för få veta vad som hänt och Dagens Nyheter för att hålla mig underrättad om det psykologiska undermineringsarbetet”.

  5. Ett straff jag fruktar mer än andra vore om jag var tvingad att läsa DN två dagar i rad.

    Då satt jag hellre på kåken i ett halvår.

  6. Gillar kommentaren om fascism. Fascism kan definieras som en tro på att det finns en högre makt som har rätt att ställa sig över demokratin. Tittar man på de svenska partierna så ser man klart att det finns ett fascistiskt parti i riksdagen. Miljöpartiet är ett klart fascistiskt parti.

  7. Roland Salomonsson – Pensionär F d officer (Marinen), Landstings-sekreterare, Säkerhetschef, IT-tekniker Intressen: Klimatrbedrägeriet, De Globala bedrägerierna, Historia, Teknikutveckling, De svenska samhällsbedrägerierna resp diktaturen (politik), Längdskidor och utövande orienterare.
    Roland Salomonsson skriver:

    Här går de Kulturmarxistska ”Trolldreven” resp propagandakampanjerna igång. De som skriver insändarna är antingen fejkade id eller så har de fått manusen i sin hand. M a o inget att vika sig för av SD.
    KEEP ON JIMMY!

  8. Tydligen spelar pengar ingen roll längre, humanitet med främmande folk står över allt.
    Men om så är borde en folkomröstning i den överlägset viktigaste frågan dva Sveriges existens eller inte utlysas.
    Om humanitet är att lämna kvinnor och barn hemma för att fly som en fähund till livslångt liv i sus och dus så ligger vi riktigt illa till.
    Om den här sk regeringen har någon skam
    I kroppen stänger dom gränsen och avgår.

KommenteraAvbryt svar