Öppet islamist och politisk redaktör på liberala Eskilstuna-Kuriren…

MEDIA. Alex Voronov är född 1975 i Odessa i Sovjetunionen och arbetar sedan 2002 som ledarskribent och senare politisk redaktör på liberala på liberala Eskilstuna-Kuriren/Strengnäs Tidning och Katrineholms-Kuriren.

Alex Voronov har en rysk mor och en far från Uganda, han är uppvuxen i Ryssland. Till Sverige flyttade Alex vid tio års ålder. Alex Voronov är totalt faktaresistens och en desinformatör i Arnstad och Lindbergs klass.

Herr Voronov har varit med och gjort Eskilstuna-Kuriren till Sveriges första öppet islamistiska tidning och han fortsätter på samma svenskfientliga linje.

-Pettersson tycker att “flyktingarna” ska fly till de lugna delarna av Syrien, till Saudiarabien, de andra gulfstaterna eller något muslimskt land. Alex Voronov får givetvis ta emot folk hemma hos sig om själv betalar för detta.

Om Alex Voronov på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Öppet islamist och politisk redaktör på liberala Eskilstuna-Kuriren…

 1. Det är väl snart bara Sverige som står kvar med öppna armar mot drägget som kravlar in i europa för gratis uppehälle.

 2. Är detta verkligen en MAN eller är det en HEN ??
  Tror iaf att han/hen kommit till fel land !!!
  Vill han/hen ha hjälp med biljett ???????

 3. Det säger väl sig självt, alltså. Turkar mår ju bäst av att befinna sig i Turkiet.
  Det var väl inte så svårt att fatta. Om nu turkarna har problem med den egna regimen, så bekämpar man naturligtvis den bäst på hemmaplan. Inte genom att desertera till annat land. Nu får ni väl ändå ta och skärpa er !

 4. Verkar väldigt välregisserat detta. Corona snabbar på befolkningsutbytet, men turkarna är beredda att spä på med nya bidragstagare.

   • Vill PÅSTÅ ATT t.o.m EU kommer att STÄNGA GRÄNSERNA MOT UTOMEUROPEISKA LÄNDER ……

Kommentera