Islamist-rektorn har fört ut stora belopp till Saudiarabien

ISLAM. Den borttappade islamist-rektorn, Abdel Nasser El Nadi, har fört ut mångmiljonbelopp till konton i skatteparadis. I feb fördes 4,2 milj över till ett IS-konto på Malta. Vetenskapsskolan som han tidigare var rektor för har fått totalt 275 miljoner i skolpeng. Han har även fört över stora belopp till en bank i Saudiarabien. Abdel Nasser El Nadi utreds även för grovt osant intygande. 

Läs mer på Doku.nu

TIDIGARE 2019-10-17. Abdel Nasser El-Nadi ska utvisas, han är ett hot mot rikets säkerhet.

ISLAM. Den tidigare muslimske skolledare från Västsverige som greps av Säpo i våras tillsammans med fem andra muslimska ledare kommer att utvisas efter ett regeringsbeslut, rapporterar SVT Nyheter Väst. Han bedöms utgöra ett hot mot rikets säkerhet – men det är ännu hemligt vad han har gjort eller misstänks för.

Enkel biljett

Inrikesminister Mikael Damberg har valt att inte kommentera dagens beslut. Det är det första slutgiltiga beslutet gällande de sex män som frihetsberövades av Säpo.

-Pettersson hoppas nu att Abdel Nasser El-Nadi kommer iväg så ingen börjar yla om att han kan råka illa ut hemma i Egypten, han kan gärna ta med sig dem som beslutade att den muslimska friskolan fick öppna. Minst fyra återvändande IS-terrorister har arbetat vis Vetenskapsskolan, de har uppmanat till finansiering av terrorism, haft 200 elever per läsår som lärt sig islam och arabiska med mera.

El-Nadi greps i mitten på maj och nu har alla överklaganden avslagits så relativt snabbt arbetat.

TIDIGARE 2019-09-09. Abdel Nasser El-Nadi har släppts av Säpo men ska utvisas, kanske, någon gång i framtiden…

ISLAM. Abdel Nasser El-Nadi, som har haft en ledande roll på muslimska Vetenskapsskolan och som frihetsberövades av Säpo i våras har släppts. El-Nadi har nu anmälningsplikt hos polisen i väntan nu på utvisning.

Han greps tillsammans med fem andra personer inom den islamistiska miljön och sattes i förvar. Säpo har inte angett någon anledning till frihetsberövandet. Den 5 juli fattade Migrationsverket beslut om att han ska utvisas, men att det för närvarande inte är möjligt då han skulle riskera förföljelse av myndigheterna i Egypten, där han kommer ifrån.

-Pettersson säger att då ska vi ha en islamist och säkerhetsrisk lalla runt i Göteborg och sprida islam på grund av att han eventuellt kan råka illa ut hemma i Egypten. Islamistens välbefinnande är alltså viktigare än svenskars säkerhet…

Doku.nu 

TIDIGARE 2019-06-19. IS-terrorister utbildade barn på muslimsk friskola

ISLAM. Muslimska Vetenskapsskolans vd, Abdel-Nasser El Nadi, omhändertogs av Säkerhetspolisen som ett hot mot rikets säkerhet. Minst fyra IS-terrorister som återkommit från krigets Syrien fått arbete på samma skola. Ytterligare sju anställda har under de senaste åren kunnat knytas till den våldsbejakande extremistiska miljö som Säkerhetspolisen håller ett vakande öga över.

Sven-Erik Berg, skolchef på Vetenskapsskolan i Göteborg, försvarar sig: – Vi har en väldigt tydlig värdegrund, säger Berg.

-Pettersson tycker sig hört detta med värdegrund tidigare, det används av dem som saknar argument. Undrar om Sven-Erik vet vilken värdegrund barnen på skolan fått lära sig av IS-terroristerna…

Om Abdel-Nasser El Nadi på bloggen…

Om Vetenskapsskolan på bloggen…

Läs mer på Expressen…

13 thoughts on “Islamist-rektorn har fört ut stora belopp till Saudiarabien

 1. Är någon förvånad?

  Som en av ledarna för de islamistiska
  invasionstrupperna så är hans uppgift
  att ta över Sverige.

 2. Givetvis är han fridlyst!!

  Han är och skakar hand med Lövfen. Tillsammans planerar dom fler moskebyggen i Sverige.

  Inom en snar framtid får han en ministerpost eller ett topjobb inom migverket med ansvar för utveckling av den pågående massinvandringen till Sverige…

 3. Återigen ett exempel på Die Dummen Schweden, det är Svensken (politiker, och pk) som gör detta möjlig ingen annan

 4. Läste på länken ”Läs mer på Doku.nu” i startinlägget ovan att …

  Abdel Nasser El Nadis advokat Lars Erik Olsson blev tillfrågad om varifrån de utbetalade pengarna kommer, om det rör sig om skolpeng och därmed skattemedel.

  Advokat Lars Erik Olsson svarade att verksamheten i Vetenskapsskolan går med plus. Jag förutsätter att det är vinstmedel. Det är överskott i verksamheten, säger Lars-Erik Olsson.

  Utöver stora överföringar till Saudiarabien och Tyskland har Abdel Nasser El Nadi också fört över stora summor till ett investeringskonto på Malta. Malta brukar allmänt betraktas som ett skatteparadis.

  Vad säger sossarna Stefan Löfven, Magdalena Andersson, vänsterpartisten Jonas Sjöstedt m fl om att Abdel Nasser El Nadi betalade ut jättebelopp till skatteparadis-landet Malta? Beloppen påstås härröra från skyhöga vinster uppkomna i den muslimska Vetenskapsskolan.

  Rubriken nedan kommer från en debattartikeln i Dagens Nyheter den 4:e juli 2012 som Vänsterpartiet står bakom.

  http://www.karlhenrikpettersson.se/wp-content/uploads/2012/07/DNDebatt.jpg

  Bildkälla: karlhenrikpettersson,se

 5. Tja, när jag ska ta ut 5000 på banken till
  min gamla Mamma frågar kassörskan strängt
  mig varför jag tar så stort belopp. Arma land

 6. Då finns det pengar ,stödja muslimer .Men våra pensionärer får käka kattmat.SVETSARN AVGÅ MEDAN DU HAR HEDERN I BEHÅLL MEN HEDERN KAN DU VÄL INTE ENS STAVA TILL.

 7. Delcitat

  Frisläppt islamist försvunnen – kan ha utvisat sig själv

  Vetenskapsskolans förre VD Abdel-Nasser el Nadi, som hade ett utvisningsbeslut på grund av att han bedöms hota rikets säkerhet, har försvunnit. Enligt uppgift till P4 ska el Nadi, som inte kan utvisas till Egypten på grund av risk för förföljelse, ha lämnat landet och därmed verkställt sin egen utvisning. (Publicerat 6 Nov 2019)

  Slut delcitat

  Läs mer på Nyheter Idag:

  https://nyheteridag.se/frislappt-islamist-forsvunnen-kan-ha-utvisat-sig-sjalv/

  Morgon i P4 Göteborg 2019-11-06. SR Ekot uppgav att en av de terrormisstänkta antagligen hade lämnat landet. Det påstods att han ej skött sin anmälningsplikt hos polisen. Uppgifterna hade ej bekräftats av Säpo eller polisen.

  Några timmar efter att SR P4 Göteborg publicerat uppgiften så upptäckte jag att avsnittet om den ”terrormisstänkta som troddes ha lämnat landet” hade raderats från SR Ekots ljudfil som legat tillgänglig på nätet tidigare.

Kommentera