Stäng

Rånvåg mot våra barn

Den nya trenden i Sverige utgår från att en del barn har något som andra vill ha, men inte vill eller har råd att betala för. Våra barn rånas numera på kläder, värdesaker, mobiler och detta sker överallt i vårt samhälle.

Ystad Allehanda har en läsvärd ledartext som säger mycket om utvecklingen i vårt sargade land.

”Barn kommer inte längre att få gå till träningen själva och föräldrar kommer att köpa självförsvarskurser, inte bara åt sina tonårsdöttrar utan lika mycket för att deras 12-åringar ska få ha mobiltelefoner och vinterjackor i fred. De långsiktiga samhälleliga konsekvenserna av denna utveckling ska inte underskattas”

De orden bör väcka reaktioner hos alla som på något sätt ansvarar för den utveckling som pågår i Sverige. Vare sig det är politiker, poliser, lärare eller föräldrar, så bör man åtminstone säkerställa att våra barn går fria för det ökande våldet. Vad är det för samhälle där barn inte längre vågar vistas i vissa områden i rädsla för att bli rånad, misshandlad och kanske våldtagen? Varför och hur har det kunnat gå så här långt.

Några andra meningar i denna läsvärda debattartikel är dessa.

”Ytterst är den snabba ökningen av antalet rån mot barn och unga en konsekvens av växande utanförskapsområden, där skolor fallerar och där kriminalitet, även för mycket unga, blir det enklaste sättet att skaffa sig social status”

Det finns säkert etniskt svenska barn som rånar och misshandlar andra barn, men är samtliga ansvariga aktörer ärliga mot sig själva och oss medborgare, tror jag de flesta kan skriva under en sanning som är för känslig att publiceras.

Lek då med tanken på att svenska regeringar sett till att hålla nere asyl- och anhöriginvandringen på låga nivåer. Hade dessa utanförskapsområden då skapats? Hade vi haft no-go zoner i Sverige? Hade våldet krupit ned i åldrarna? Hade inte alla i samhället haft det lite bättre ställt än idag? Hade vi inte sluppit denna debatt?

Ystad Allehanda

11 reaktioner på “Rånvåg mot våra barn

 1. ”Det finns säkert etniskt svenska barn som rånar och misshandlar andra barn..”

  Tvivlar på det.

 2. Ni som är så PK och multikulti, har ni frågat era barn/ungdomar hur de känner sig efter att ha blivit förödmjukade och bestulna. Tror ni att de hatar slöddret men visar en neutral attityd mot föräldrarna eftersom det är så det skall vara. Etniska svenskar skall tåla att bli kränkta, bestulna och uppträda artigt och belevat. Ni föräldrar vill ni verkligen att era barn skall hata i det tysta dessa parasiter. Men ni är kanske så anpassade att ni inte bryr er. 82% har ju trots allt valt detta.

 3. Detta var extremt ovanligt före 1990-talet. Det kan alla äldre intyga. Barn 7-15år kunde gå säkra ensamma i stort sätt överallt även kvällstid. Åtminstone utanför storstädernas domäner. Man gick, Cyklade, åkte Buss, eller moped. Gick det mågon lös som kunde tänkas antasta barn eller andra slogs det upp stora rubriker i lokalpressen! Och det hände ca 1 gång vart Femte år! Högst, och det stannade nästan alltid vid en varning!

  Detta ingår i Regimens Anarkotyranni (skydd och/eller subvention/stöd/underlåtenhet att ingripa mot kriminella strukturer och myggsileri mot den SVENSKA befolkningen!)

 4. Och med en regering som skiter i både unga o gamla, så kommer dessa bastarder bara att fortsätta på den inslagna vägen.

 5. Överskottet av barn i en viss sekt gör att de
  får ingen dressyr som anpassar sig till
  samhället och aktuell verklighet.

  Sekten har som mål att befolka jorden med
  egna avkommor.
  Dock ger inavel vissa negativa resultat.

 6. Förklaringen är given ………….
  Åtgärden är given ………

  Vill du ha det så ………..?
  Gör du något åt det ……….?
  Varför inte ……… ?

 7. Tja…Kära Regering, politikere, Poliser, socialarbetare m.fl. Snart är det era egna barn som blir våldtagna, mishandlade och våldtagna. Men räkna även med att de också kommer att få halsen skurit av, då detta är framtidens melodi. Dessa individer med denna hobby kommer snart att förstå att det är båst om de svenska barn inte kan vitne och desutom gör de en god gärning för Allan.

 8. Föräldrarna hade ingen aning om varför det hittades 52 st. mopeder i ett garage i Rinkeby för några år sedan.

  Minns att ungarna sålde sina mopeder på en förort då risken att bli rånade var stor.

 9. Ingen pratar om folk som skaffar fler barn än de har råd med och utsätter sina barn för barnfattigdom och avundsjuka och verkar uppfostra dem med noll moral och etik.

  Jag hade märkt om mina barn kom hem med nya jackor och mobiler på 1 min.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: