Peter Oskarson döms till 14 år för mord på försvunne Ali-Reza, 31


BROTTSLIGHET. Peter Oscarson, 39, döms till 14 års fängelse för mordet på en småbarnspappan Ali-Reza i Göteborg för tre år sedan. Den mördade mannen försvann spårlöst sensommaren 2016 och har aldrig återfunnits. Rätten slår ändå fast att Oscarson har mördat mannen i en lägenhet i Vidkärr vid lunchtid den 12 september det år han försvann.

Peter Oscarson. Bild Polisen

Rätten har bland annat tagit fasta på att Peter Oscarson har berättat för flera vittnen om att han styckat en person. En kvinna ska ha hittat en kroppsdel i frysen i den lägenhet där mannen mördades och en likhund har markerat på platsen. Dessutom visar teknisk bevisning att den mördade mannen utsatts för våld i lägenheten.

-Pettersson säger att det var ovanligt med ett svenskt namn…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 


11 responses to “Peter Oskarson döms till 14 år för mord på försvunne Ali-Reza, 31

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: