Stäng

Peter Oskarson döms till 14 år för mord på försvunne Ali-Reza, 31

BROTTSLIGHET. Peter Oscarson, 39, döms till 14 års fängelse för mordet på en småbarnspappan Ali-Reza i Göteborg för tre år sedan. Den mördade mannen försvann spårlöst sensommaren 2016 och har aldrig återfunnits. Rätten slår ändå fast att Oscarson har mördat mannen i en lägenhet i Vidkärr vid lunchtid den 12 september det år han försvann.

Peter Oscarson. Bild Polisen

Rätten har bland annat tagit fasta på att Peter Oscarson har berättat för flera vittnen om att han styckat en person. En kvinna ska ha hittat en kroppsdel i frysen i den lägenhet där mannen mördades och en likhund har markerat på platsen. Dessutom visar teknisk bevisning att den mördade mannen utsatts för våld i lägenheten.

-Pettersson säger att det var ovanligt med ett svenskt namn…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 

11 reaktioner på “Peter Oskarson döms till 14 år för mord på försvunne Ali-Reza, 31

  1. Påminner mest om en gatukorsning i mina ögon…Nåja,finns ju även indoneser som kan korsas med araber.

  2. Dags för ”domstolsverket” att göra ett ”etiskt tillerkännande” vilket de kan göra !!
    Eftersom de kan ”tillerkänna” att gärningsmän är ”svenskar” eller kanske ”svenskar i en andra/tredje/fjärde generation” !!!
    Varför inte vara ärliga om en tydlig ”etnisk tillhörighet”, när det är så enkelt och otroligt snabbt att tillkännagöra en ”etnisk svensk med både namn och bild i Svensk Media !!
    Varför händer detta i svea rike ???

Kommentera

%d bloggare gillar detta: