Malena Ernman om Gretas T-shirt…


VÄNSTEREXTREMISM. Häromdagen uppträdde Greta ”Eko-Pippi” Thunberg i en våldsbejakande vänsterextrem t-shirt. Greta har tagit bort bilden och bett om ursäkt, så saken borde vara utagerad om inte Gretas rådgivare och Mamma Malena Ernman hade lagt sig i. 

Malena publicerade bild på t-shirten redan 14 juni 2014: Något hon twittrade om med texten ”antifascist all stars!” Damen raderade bilden i juli 2014.

Malena Ernman använde tröjan redan 2014. Dock inte samma tröja som dottern lånat. Olika skärning på halsen.

Mamma Malena påstår att hon lånat ut tröjan till sin 16-åriga dotter och att de inte hade en aning om det våldsamma vänsterbudskapet. På nätet finns också en person som säger att Greta fått tröjan från en vän. Om det är värt något vet jag inte.

Malena påstår alltså att hon inte vet att budskapet kopplas till våldsamma extremister, detta trots att hon tidigare kritiserats för detta och för att stödja anarkister som utövar politiskt våld mot oliktänkande. Bland annat HÄR den 2 februari 2015.

Trots kritiken, eller kanske tack vare uppmärksamheten använde hon samma t-shirt i Melodifestivalen 2015, tillsammans med Behrang Miri twittrade Henrik Arnstad den 4 mars 2015.

Vid samma tillfälle, den 5 mars 2015, blev Malena intervjuad i SVT och sa bland annatMitt varumärke just nu är att jag är emot rasism”. Då sades inte ett ord om klimatet.

Behrang Miri var kultureliten och SVT:s gullegris och den som beordrade bokbål på ”rasistiska” Tintin-böcker och ingick i SVT:s mångfaldsgrupp. Behrang Miri fick hemlighetsfullt avsked från SVT under #Metoo kampanjen och är sedan dess tyst.

-Pettersson tycker det är intressant att familjen Ernman-Thunberg verkar tro att dubbelmoral betyder dubbelt så bra och ha nära kontakter med vänsterextremisterna i AFA, där gäller inte secondhand, de är inte speciellt miljö- och klimatvänliga utan älskar att elda och förstöra saker…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


22 responses to “Malena Ernman om Gretas T-shirt…

 • unohansson

  Att generellt ta avstånd från fascism (inkl. korporativism a´la Saltsjöbadsavtal osv…) betyder ABSOLUT inte kategoriskt tolkningsföreträde åt dem som råkar känna till att det finns stolliga anti-fascister som lever efter ”öga för öga och tand för tand” även i länder där det kristna budskapet borde ”ha genomsyrat hela degen”… ”att älska sina ovänner och bedja för dem som förföljer…” kanske är det därför som Trump inbjudet Nordkorea för samtal.. eller?

  Gilla

 • Per Wesch

  Gretas t-shirt var V-ringad runt halsen. Det är inte de andra t-shirtarna som mammis har på sig.
  Ännu en bluff för att dölja agendan. När man uppmanar till total strejk för ”miljön” så märker man att det miljön är en täckmantel till den gamla vanliga vänsterextremismen.

  Gilla

 • unohansson

  MYGGSILARNA… Pettson å CO2… eller?

  Gilla

 • Kattsand

  Fascismen började tydligen med att man gick ut på gatorna för att slåss. dvs som AFA gör: https://sverigesradio.se/avsnitt/1253664

  Gilla

 • Karl

  Hennes ego verkar vara gigantiskt, ingen tanke på Gretas hälsa och mående.
  Nu ska vi(jag) tjäna pengar säger hon och skickar ut sin nickedocka.

  Gilla

 • Benny

  Vad inte Ernman begriper är ju att hon vill bekämpa fascism med att införa fascism! En alltför vanlig åsikt bland politiker och aktivister på vänsterkanten. Det värsta är ju att de själva inte ens reflekterar över sin egen dårskap utan vevar på utan eftertanke.

  Gilla

 • Tony

  När jag hörde Malena Ernman första gången tyckte jag
  hon verkade charmig,, men den bilden har hon verkligen
  lyckats förstöra med att Dra in sin Dotter som har en
  besvärlig sjukdom i en Cirkus som ingen vet hur det slutar.

  Nej idag är det två Brasilianskor som är favoriter, nämligen
  Carla Maffioletti, och Carmen Monarca, 2 verkliga Charm knippe
  på sitt område.

  Gilla

 • Billy Boy

  Malena Ernman har solkat ner både sitt eget och dottern Gretas anseende och borde nog välja att dra sig tillbaka från offentligheten …

  … under mycket lååååååååång tid framöver. Av hälsoskäl borde nog dottern Greta följa med sin mamma in i en jättelång period av total anonymitet.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Hmmmmmm M.Ernman, VAD HÄNDE EN GÅNG ???

  Gilla

 • Kungen

  Malena sa det så enkelt och tydligt. HON HAR INGEN ANING OM VAD HON SYSSLAR MED. Hon vill bara få uppmärksamhet för sig och sin dotter. En patetisk person

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Att inte socialtjänsten går in och tar dottern ifrån sin störda mamma !
  Mamman vrider huvudet på barnet och låter ungen styras till tänkande/agerande för våld och våldsbejakande extremism, detta borde vara mer än väl, ett skäl till att förlora vårdnaden.

  UPPFOSTRAR BARNET TILL ATT LAGBROTT ÄR BRA, OCH ATT VÅLD ÄR BRA !!!
  UPPMANAR TILL BROTT !!!

  Psykvården behövs, mer för var dag som går, i detta sjuka Sverige !

  Gilla

 • Maya

  Malena.Gör inte bort dig mer.Sjung istället.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Ser att mamma Malena i sin ursäkt, glömmer ordet vänster i rörelser.

  När hon skriver…. ” Jag hade ingen aning om att vissa sammankopplar den med våldsbejakande rörelser”.

  Gilla

 • turrim

  Allt som kan fläcka en god image raderas snabbt från nätet. Hur många ursäkter är rimligt?

  Gilla

 • Argus

  Ignorans är betecknande för vänsterblivna. ”Vi förstod inte det.” ”Vi har varit naiva.” ”Det kändes inte så.”

  Om vi hade kognitiva tester inför val hade det varit tomt på vänstertänkandet, få av deras väljare hade klarat dem.

  Gilla

 • Tore

  Spelar ingen roll för malena vad hon stöttar, bara hon får synas i rampljuset och tjänar pengar på det.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: