Linda Snecker (V) vill ha hårdare straff när hon själv drabbas, inte annars…

BROTT OCH STRAFF. Lagen ska inte längre gälla lika för alla, meddelande regeringen i går. De vill skärpa straffen för dem som begår brott mot politiker – eller deras närstående enligt justitieminister Morgan Johansson (S).

Aftonbladet

Vänsterpartiets rättspolitiska talesperson Linda Westerlund Snecker är en av de politiker som tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra. Snecker (V) välkomnar regeringens förslag, enligt Sveriges Radio.

– Många av oss som är politiker blir hatade och hotade, och det begås ganska hemska brott, bara för att man är förtroendevald, säger Linda Westerlund Snecker.

Snecker verkar inte reflektera över varför folk som drabbas av brott och ett dysfunktionellt samhälle är upprörda och blir förbannade över politikernas beslut.

På vänsterpartiets hemsida står: “Vänsterpartiet tycker att det talas för mycket om strafflängder och hårdare straff. Vi vill istället angripa kriminalitetens orsaker och fokusera på det brottsförebyggande arbetet. Kunskap, relevant vård och behandling är en mer framgångsrik väg. Forskning visar dessutom att längre och hårdare straff i väldigt liten utsträckning avskräcker människor från att begå brott”.

-Pettersson konstaterar att vänsterpartiets budskap bara gäller väljarna, inte den politiska nomenklaturan…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Linda Snecker (V) vill ha hårdare straff när hon själv drabbas, inte annars…

 1. Då föreslår jag att alla svenska medborgare titulerar sig politiker. Om det förslaget röstas igenom.

  Solidariskt och jämställt med andra ord.

 2. politiker, blåljuspersonal, lärare, sjukvårdspersonal, olika etniciteter…….alla ska ha special lagar som gäller i olika grupper………i land där ordet jämlikhet hamras in dygnet runt……

  Varför kan inte alla lagar gälla precis för alla personer?

  När kommer lagen vitt barn, kvinna blir gängvåldtaget av invandrare?

  vit pensionär rånad av utländsk person?

 3. Dom överbevisar sig själva hela tiden, med att deras skostorlek överstiger med hästlängder deras IQ

  Förr hade vi så kallade dårhus, sedan tog dom styrande bort dom. Nu vet vi vart personerna från dårhusen tog vägen

 4. 80 % av de intagna i häkte just nu har icke svenska namn. Det betyder att när V påstår att V vill angripa kriminalitetens orsaker och fokusera på det brottsförebyggande arbetet, bör V:s asylbedrägerier stoppas först

 5. Skillnad på folk och fä, så är det har alltid varit och kommer alltid att vara !

Kommentera