EU-valets viktigaste fråga är ett fylletafsande för 1,5 år sedan, det säger mer om journalisterna än om EU


EU-VALET 2019. -Pettersson lyssnar på Sveriges Radio P1 och där rapporteras om att falska budskap har fått stor spridning i Europa inför EU-valet. Det visar en granskning av twitterinlägg som flera Public Service-bolag i Europa gjort, däribland Sveriges Radio och finska Yle.

Bland annat tar man upp ett videoklipp där en muslim påstås slå sönder en staty av en kvinna i Rom, nu visar det sig att muslimen slår sönder en staty av en kvinna i Algeriet! Precis som de skulle ha någon större betydelse.

Sverigedemokraterna betraktas som sansade och måttfulla överallt utom i Sverige.Nåväl, enligt de flesta av våra journalister är rysk valpåverkan ett hot och den viktigaste frågan är Sverigedemokraten Peter Lundgrens tafsande på en partikollegas bröst under en fyllfest för 1,5 år sedan där kvinnan inte tycker det är något att orda om. Tafsande är aldrig acceptabelt men i det är fallet knappast en väljarfråga eller ens en fråga förrättsväsendet.

Våra journalister, jag vet att undantag finns men jag generaliserar och drar alla över en kam. ”Det är synd att 99 % odugliga journalisterna skall fördärva förtroendet för en hel yrkeskår”, 

De bryr sig knappt om att våldet i Sverige fortsätter och ökar, våldtäkter, knivrån, skjutningar, misshandel med mera nämns knappt i valrörelsen.

Journalister och politiker klagar också på Ungern och Polen för att de inte tar emot invandrare och tycker de ska ta sitt ansvar.

Det är mycket märkligt att ingen diskussion pågår om varför de rika arabländerna inte tar sitt ansvar. Varför tar araberna inte emot de kompetenta och välutbildade människorna från Irak och Syrien? Där borde EU kunna ryta ifrån. 

Miljö och klimat är viktigt påstås det och svenskarna jagas med blåslampa och höga skatter. Ingen diskussion förekommer om överbefolkningen och att de fattiga länderna föder fler människor än de kan försörja och sedan vill skicka dem till oss, och då påstår EU att det är vårt ansvar att ta emot dem.

Pettersson håller inte med EU.

Jag har varit och röstat och jag hoppas så många som möjligt gör det men chansen att påverka är inte så stor. I Sverige  får ungefär 7 miljoner människor rösta.

 • Du har alltså 1/7.000,000 del inflytande i Sverige.
 • Vi 7 miljoner svenskar har sedan 2,5 procent av rösterna i EU-parlamentet. 20 av 751 EU-parlamentariker.
 • EU-kommissionen ger förslag till parlamentet att ta ställning till. EU-kommissionärer utses av de olika regeringarna. I Sveriges falla av S+MP som har 32,67 procent av rösterna sammanlagt.
 • EU-ministerråd består av ministrar från de olika EU-länderna.

EU består alltså av tre institutioner och vi kan påverka en av dem genom direkta val, så EU är inte något vidare demokratisk.

Trots detta, gå och rösta, den som inte röstar ska inte klaga, säger Pettersson som är en konservativ demokratisk nationalist, eftersom jag jag vill att samhällsförändringar ska ske så långsamt och försiktigt att man inte råkar slå sönder något som fungerar väl.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


15 responses to “EU-valets viktigaste fråga är ett fylletafsande för 1,5 år sedan, det säger mer om journalisterna än om EU

 • Roland Salomonsson

  Detta drevet, resp SD uteslutning av en part, är enbart avsett att hindra Winberg från att kryssas in före nr 2-3 på listan. Placeringen för Winberg på listan, nr 4, var eg avsedd att sparka henne, och när detta inte säkert verkar lyckas, så uteslöt man henne!

  SD avslöjas som ett parti, vilket inte styrs av partistyrelse, stadgar resp medlemsdemokrati (medlemsomröstningar), utan av andra partiers resp MSM/Public Service´s drev. Thoralf Alfsson redovisar dessutom hur 100-tals SD-medlemmar lär bli omedelbart uteslutna inom kort, då de har varit närvarande vid AfS valmöten, vilket är ”förbjudet” inom SD.
  ETT PARTI SOM SAKNAR INTEGRITÈT HAR INGEN FRAMTID I SVERIGE!

  Gillad av 1 person

 • carl ekström

  Journalister i sverige är parasiter .hycklare.löngnare.är vad jag tycker…
  Bara ute efter att ljuga för oss vanliga arbetare.
  Lysna vad dom ljuger om EU att allt är så bra.
  EU är dom största tjuvarna världen har skådat.
  AfS är det man ska rösta på angående EU.
  Tänk på era barn och barnbarn.
  Aina

  Gilla

 • Fiona1177

  Himla tjat om lite fylletafsande! När jag var ”ung och vacker” var lite fylletafsande bara spännande. Tyvärr vill ingen tafsa på mig (76 år) nu för tiden, inte utan att jag saknar det!

  Gilla

 • Ingmar Silfvast

  Det är bedrövligt att en svensk statsminister inför ett viktigt val inte har i tankar ord och gärningar nogonting annat att komma med än att racka ner på Sverigedemokraterna oftast med tvivelaktiga medel Dom sista riktiga kommunisterna finns på SR och Yle i finland där svenska Yle är värst

  Gilla

 • Mike E

  Just nu rapporterade de korkade och ideologiska journalisterna på SR om stormen inför EU-valet som två medlemmar i SD skapat.
  Detta är ju ytterligare en lögn. Det är Sveriges skattefinansierade journalistkår som står för stormen.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Men fylletaffsande är ändå aldrig acceptabelt !
  Ett taffsande med eller utan alkohol säger allt om nivån gärningsmannen.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Men ett fylletaffsande är ändå aldrig acceptabelt, ett sådant omoraliskt beteende med eller utan alkohol säger allt om nivån på gärningsmannen !

  Gilla

 • Nosferatu

  Minns ni?
  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/kaMkPL/riksdagsman-i-fylleskandal
  Jag minns inte att media och politiska motståndare levde rövare om denna skandal.
  Sossarna lät honom sitta kvar i Riksdagen ytterligare 5 år.
  Ett av många bevis på att S inte lever som de försöker lära.

  Gilla

 • Dalmasen

  Ni förstår ju själva nivån.
  Jag tänker på alla tusentals Finlandskryssningar alla fackförbund
  gjort genom åren.
  Det talas en hel del om dom fylleresorna, där lär nog tafsning
  varit det lindrigaste sättet dom umgicks på.
  Hört att man hyllade SJ med att köra tåg i hytterna.
  Men nu gäller det en SD man så nu lär det vara allvarligare om
  man frågar (S).

  Gilla

 • Kent

  Kommunisten som hade tagit ut en miljon genom traktamentesfusk passerade som en bagatell.
  Dessutom fick hon uttala sig i ett flertal nyhetssändningar om Adaktussons röstande.

  Gilla

 • Tony

  Det är bara att hoppas att det drabbar en skitjournalist eller någon anhörig till dem, det är nog enda chansen att dom kan vakna upp
  och börja inse vidden av sitt P K sjukdomstillstånd!

  Gilla

 • compulsoryunion

  Att en så fet gammal chaffis fick upp händerna i brösthöjd är ju en prestation i sig. Maurit Paulsen låg ju snarkade på bänkar i EU parlamentet.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: