12 thoughts on “Dagens

  1. Kommer detta däckbrännande att rendera någon kritik
    från dom häll örade i Miljöpartiet?? Knappast, det har skett
    tiotusentals bilbränder utan att Mp sagt ett knyst om det.

    Det är ju rätt människor som står för förstörelsen, och då
    håller MP tyst, då har det ingen inverkan på miljön? Enligt MP.

  2. Tänk vad inavel gör med araberna. Vore bra om alla höll sig i mellanöstern, så vi slapp galningarna här. Skicka gärna med Löfven, Lööf och Greta till Mellanöstern, de verkar passa bättre där.

  3. PK flipside ang klimathotet:

    Vi delar Gretas panik över klimathotet. Sverige verkar vara ett av de länder som belastar klimat mest i hela världen och det är fruktansvärt. Vi vill ta ansvar för detta och agera nu. Det har visat sig att ju fler människor ett land har per kvadrat kilometer desto mer utsläpp och snabbare dör jorden.

    Vi i Sverige har i generationer bidragit till att färre barn föds pga av klimathotet och för att minska sveriges belastning på klimatet. Sverige måste fortsätta verka för en drastisk befolkningsminskning för klimatets skull. Vi måste få ned våra utsläpp och det är NU ! Vi har inte tid att vänta säger Greta.

    Varför är då sveriges regering för en befolkningsökning som skyndar på klimathotet då Sverige är en av de värsta klimatfienderna i världen. Vi har bara några år på oss att motverka klimathotet innan jorden går under har vi hört i media och vi har klimatångest. Snälla låt oss agera tillsammans nu genom att fortsätta minska sveriges befolkning som slösar upp jordens resurser.

KommenteraAvbryt svar