Kinberg Batras myndighet ska inspekteras

INRIKES. Facket på landshövdingen Anna Kinberg Batras myndighet, länsstyrelsen i Stockholm, slog i våras larm om dålig arbetsmiljö som kopplas till landshövding. Hon utlovade då att utreda arbetsmiljön på länsstyrelsen i Stockholm. Det har inte skett, tvärtom Anna Kinberg Batra hindrar oberoende utredning enligt facket.

Bild: Jeander

Nyligen anmälde facket till Arbetsmiljöverket att länsstyrelsens utredning ännu inte blivit av. Arbetsmiljöverket väntas nu på onsdag att göra en inspektion på länsstyrelsen, rapporterar tidningen Arbetsvärlden. Inspektörerna kommer att träffa blanda andra vikarierande länsöverdirektör, HR-chefen och de fackliga representanterna.

”Arbetsmiljöproblemen till följd av landshövdingens ledarskap kvarstår. Omedelbara åtgärder behöver vidtas och arbetsmiljöutredningen är ett led i det,” står det i fackets anmälan Arbetsmiljöverket.

Om Anna Kinberg Batra…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

2 thoughts on “Kinberg Batras myndighet ska inspekteras

  1. Ytterligare ett aktivistbeteende från den arbetsskygga personalen på länsstyrelsen. Påhejad av facket och Socialdemokrater. Allt i syfte att förminska och få politiska motståndare att framstå i dålig dager .
    Se på Malmö , Göteborg , Botkyrka , Kalmar hur Socialdemokraterna monterar ner det Svenska .
    Nu har vi 18 månader på oss att påtala all Socialdemokratsk misshushållning före nästa val .
    Vill vi fortsätta islamiseringen och folkutbytet så gör vi sällskap med det sovande folket mot ruinens brant . Både ekonomisk och kulturell ruin .

    36

KommenteraAvbryt svar