Polisen söker tips om mordet på Saleh Hadri

BROTTSLIGHET. Polisen söker nu allmänhetens hjälp för att lösa mordet på taxiföretagaren Saleh Hadri, 51. Hadri mördades brutalt utanför sin port i Malmö tidigt på morgonen den 12 december förra året. Vid en presskonferens i polishuset i Malmö på onsdagen lämnade förundersökningsledaren, kammaråklagare Lars Morand, nya och för allmänheten hittills okända uppgifter, om dådet.

Hadris misstänkta mördare. Bild fån polisens övervakningsfilm.

– Vi behöver ha allmänhetens hjälp, säger åklagaren. I bevisningen finns bland annat filmer från flera övervakningskameror i det aktuella området.

Läs mer hos Polisen

Övervakningsfilm

Är det någon som har uppgifter att lämna med anledning av mordet på Saleh Hadri 2018-12-12, kontakta Polisens kontaktcenter på 114 14.

Om Saleh Hadri på bloggen…, som kuriosa är det en hel del. Bland annat blev herr Hadri nr 44 år 2018

TIDIGARE 2018-12-12. Saleh Hadri skjuten till döds i Malmö

BROTTSLIGHET. En man har dött efter en skottlossning i centrala Malmö på onsdagsmorgonen. Det rör sig om en man i 50-årsåldern som är en av stadens mest omtalade kriminella. Mannen sköts i huvudet på nära håll.

Saleh Hadri

Polisen fick larmet om skottlossningen klockan 8.27. Det var mycket folk i omlopp eftersom skjutningen inträffade i dagsljus på morgonen. Det fanns många barnfamiljer i närheten då en förskola ligger mitt emot platsen där mannen sköts. Ingen har ännu gripits misstänkt för brottet men polisen efterlyser vittnesuppgifter.

-Pettersson säger att det är en onsdagsmorgon i det nya Sverige…

Offret är Saleh Hadri, syrisk medborgare som trots upprepad grov brottslighet är kvar i Sverige. Han är skriven på Södra Skolgatan och har varit regelbunden besökare på bloggen och där ordspråket som man bäddar får man ligga passar ovanligt bra, det är verkligen en förtjänst för samhället…

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

8 thoughts on “Polisen söker tips om mordet på Saleh Hadri

  1. Fick samma tanke som de ”The proud swede”,av näsan att döma kan det
    vara en släkting till Zlatan…Kan ju också vara ett arabiskt luktorgan !

  2. En muslim mördade en annan muslim. Vem bryr sig..? Sverige sparade igen en liten slant, någonstans måste man ju börja. One down, two million to go.

  3. Sådana där svartklädda monster ser man dagligen nuför tiden!!
    Vart tog mitt gamla fosterland vägen?!?

  4. En Brottsling mindre är det enda positiva, hoppas att skytten bli nackad i sinom sin tid av sina gelikar

Kommentera