Till dom “ansvariga” politikerna i Malmö stadshus

INSÄNDARE. Måste få framföra mina gratulationer till dom senaste mångkulturella tillgångarnas uppvisning av sina hemländers seder och bruk vad det gäller skjutningar på öppen gata i Malmö.

Saleh Hadri
Saleh Hadri

I går morse så sköts en mångkulturell tillgång med flera skott vid Möllevångstorget som ju är en känd plats där många mångkulturella tillgångar rör sig så troligtvis så är det en annan mångkulturell tillgång som höll i vapnet. Den skjutne mångkulturelle tillgången är sedan tio år tillbaka en känd figur i dom mångkulturella tillgångarnas värld. Nyligen så släpptes den skjutne mångkulturella tillgången ut från ett fängelse i Nederländerna där han satt dömd för narkotikabrott.

Denna mångkulturella tillgången har på ett förtjänstfullt sätt som så många andra mångkulturella tillgångar spridit Malmös rykte runt världen som ett mångkulturellt stinkande träsk. Naturligtvis så borde Malmö stad på något sätt visa sin tacksamhet för detta mot den mångkulturella tillgången.

Denna mångkulturella tillgång har verkligen gjort mycket för att Malmös mångkulturella rykte skall spridas för han har varit inblandad i transporter av fjärrstyrda granater hit och även varit inblandad i det s k Taxi-mordet på Volframgatan i Malmö 2011.

Med andra ord en värdig representant för alla mångkulturella tillgångar i staden.

I måndags kväll var tydligen andra mångkulturella tillgångar i farten för en av våra mångkulturella tillgångar blev allvarligt skadad efter en skottlossning ut i Rosengård, en känd stadsdel som i huvudsak bebos av mångkulturella tillgångar. Den skjutne mångkulturella tillgången kördes till akuten av sina mångkulturella kompisar som släpade in honom dit.

När polisen kom till akuten så befann sig ett tjugotal mångkulturella tillgångar på plats och akuten är ju med jämna mellanrum en populär mötesplats för mångkulturella tillgångar och var det också denna gång.

Så ännu en gång vill jag framföra mina gratulationer för att ni har lyckats att förvandla den en gång svenska staden Malmö till ett mångkulturellt träsk och en tummelplats för alla dom mångkulturella tillgångar som har sökt sig hit.

Min förhoppning är att vi även denna sommar skall få uppleva fler mångkulturella uppvisningar från våra mångkulturella tillgångar i form av fler skjutningar, rån, misshandel, våldtäkter, anlagda bränder mm och att någon av er “ansvariga” på mycket nära håll skall få njuta av detta.

M V H

Sandor Herold, Malmö, en mångkulturell tillgång av den tamare sorten

-Pettersson skrev lite om den mångkulturella, numera skottskadade tillgången redan 2013. Läs HÄR. 

13 thoughts on “Till dom “ansvariga” politikerna i Malmö stadshus

 1. När ska Sandor den fege alkisen ta upp alla brott som begås av ligor som kommer från hans land(Bulgarien) mm.
  Eller rättigheter till brott har ni bara?

  • Till skillnad från dig så är han , och har alltid varit en
   tillgång för samhället, och vad hans eventuella
   alkoholism anbelangar så har inte du ett jävla dugg
   med det att göra, om så är fallet är det inget brott
   till skillnad mot alla onyttiga skitstövlar som bara
   drar nytta av samhället. Sen är han om jag är
   rätt underrättad från Ungern, ett land som till
   skillnad från detta behållit förståndet intakt!

   • Det kommer extremt bra människor från Ungern och Sandor är om jag förstått det hela rätt pensionerad lokförare men han jobbar ändå ibland.
    Vilka alkoholvanor någon har är en privatsak, upp till var och en, själv tar jag ett glas ibland, klokt att inte dricka för mycket, – lagom är bäst, mycket förgiftar kroppen.
    MEN upp till var och en….

 2. Fjös-pjös-mentaliteten av dessa slapphudingspolitiker och pk-paranoida polischefer har banat vägen för detta. Eller så är det en sjuklig naivitet, rent av mental retardation hos politikerna/tjänstemännen.

  Shoot-outs som de senaste i Malmö är ovanligt där jag bor nu.

  I svenska tidningar kallas situationen i Malmö för “rena vilda västern”… men föga vet de som säger denna finger-pekande fras att fler dog i The West av skallerorms-bett än av revolverkulor.

 3. Vilka är det som styr i Malmö SOSSAR Vi skattebetalare skjuter till ca 6 milijarder till detta mång kulturella helvete. Stefan är det inte dags att Satasa på SVENSKARNA NU. Eller vill du hellre satsa på dessa Jävla muslimer. SVARA ANNARS ÄR DU EN LANDSFÖRÄDARE,,,,

 4. Har hört Saleh nämnas med respekt av muslimer i Malmö, och då i anknytning till Black Cobra.
  Vet dock inte om det är samma Saleh som ovan men inte omöjligt.
  Black Cobra har mer eller mindre gått under jorden o Malmö, men tro inget annat än att dem finns.
  Här handlar det säkert om narkotikaskulder och revir. Är ungefär som ett lejon lämnar sitt revir ett tag, då kommer det upp ny ledare.
  Vi lär höra och se fler skottlossningar inom en snar framtid i Malmö.
  Sossarnas eget kulturberikande Malmö.
  Vi ger dock inte upp.

 5. Islamistiska Miljöpartiet och Socialdemokraternas med fleras SIGNALPOLITIK har gett resultat!
  INSIGNAL – MOTTAGARE – UTSIGNAL.
  7klövern tycker mångkultur är positivt och exempelvis Centerpartiets Annie Löf vill inte ha någon gränskontroll utan helt fri massinvandring av kriminellt slödder.
  ATT TRO ATT MÄNNISKAN ÄR SKAPELSENS KRONA ÄR EN EGOISTISK OCH GROV MISSUPPFATTNING!
  Om man köper ovanstående tes så har vi kommit långt, då kan vi sedan gå vidare och tala om GENETISKA OCH KULTURELLA SKILLNADER!
  Det är extremt farliga INSIGNALER som 7klövern sänder ut till MOTTAGARNA de dysfunktionella araberna – UTSIGNALEN blir att de kommer till Sverige med sin feministiska, “blandade” polis som helst vill bötfälla Svensson när han saknar bilbälte än att slå ut knarkhandeln i Malmö!
  Att åka på enkla brott där risken är noll skulle säkert vem som helst välja. SIGNALERNA som 7klövern sänder ut är LIVSFARLIGA FÖR SVERIGE!!!

 6. När de visar sin “kultur” så framstår Sveriges som helt fantastiskt. Borde med på FN världsarvslista. Utan mångkulturen och blattarna givetvis.

  “Sverige var fantastiskt”

  • Svårare än så här behöver det inte vara.
   3-4 vita män som lyfter ut dynghögen. Det verkar vara en grannsamverkan.

   I kommentarerna: “Not all Germans has been completely pussified”,
   “Hopefully some Swedes were watching”….!!(min anm.)

Kommentera