“Malmös” farligaste man inför rätta

INVANDARVÅLD. 49-åringen misstänks ligga bakom flera våldsdåd, tre sprängningar i Malmö och att ha planerat mord på en tidigare gängledare och en kompanjon. I går ställdes han inför männen som han misstänkts velat få mördade med fjärrutlösta bomber. – Jag har inga fiender, säger 49-åringen själv i förhör. Han har kallats för en av Malmös farligaste brottslingar.

Chefsåklagare Pär Andersson vill med start igår när en rättegång inleds mot 49-åringen bevisa att han har två fiender som han hotat döda för att få sin vilja igenom. En som 49-åringen misstänks vara i konflikt med är en tidigare gängledare i Malmö som numera lever med polisskydd. Förr kunde den här mannen och hans familj vistas ute. I dag är hoten för allvarliga.

Konflikten med 49-åringen ska ha blivit tydlig den 14 oktober 2014. Då exploderade en sprängladdning vid en Audi R8 när den stod parkerad vid en bensinmack i Malmö. Bilen användes av gängledaren.

Tio dagar senare exploderade ytterligare en sprängladdning mot en annan bil. Den stod parkerad nära en fastighet där gängledare i Malmö var bosatt. Han har själv medgett i förhör att det var han som använde bilen även om den stod i en annan persons namn.

De här två attentaten misstänker chefsåklagare Pär Andersson vara ett led i konflikten mellan den åtalade 49-åringen och den tidigare gängledaren. I förundersökningen finns uppgifter från ett vittne att 49-åringen vill ha 600.000 kronor av gängledaren.

I dag ska gängledaren själv höras i tingsrätten om hoten. Han är också utsatt för andra hot från en gruppering i Malmö. När 49-åringen i ett förhör konfronteras med uppgifterna att han har en konflikt med den tidigare gängledaren svarade han kort: – Vi har aldrig haft problem. 

Den uppfattningen delas inte av andra, och internt inom polisen anses 49-åringen vara en av Malmös farligaste män.
När gängledaren förhördes av polis efter att någon placerat sprängladdningen vid hans Audi R8 hade han en annan uppfattning. Den dagen, senare vid kvällen samlades flera personer hos honom medan han satt och drack whisky på gården. Flera hade vapen och hade kommit dit för att visa sitt stöd, enligt vad han själv berättat i förhör.

-Pettersson vill bara upplysa om att den man som  Expressens sydsvenska upplaga Kvällsposten kallar Malmös farligaste man inte har något med Malmö, Skåne eller Sverige att göra. Han hör hemma betydligt längre bort, se längst ned i inlägget. Mitt förslag är att han skickas hem och låter proffsen i hans hemland ta hand om problemet.

Låt proffsen ta hand om sina egna…

TIDIGARE 2016-09-17. Tre grovt kriminella invandrare gripna i Malmö – en är Saleh Hadri

INVANDRARVÅLD. Tre av ”Malmös tyngst kriminella” har gripits i ett tillslag, uppger polisen. En ska vara misstänkt för sprängningen i Valdemarsro tidigare i veckan. Två av de gripna misstänks också för skjutningen inne på Rosengårds centrum i somras. 

Polisen har varit förtegen om detaljer kring insatsen som ska ha skett redan i fredags men har under lördagen släppt uppgifter om att de gripna är misstänkta för grovt vapenbrott, grov misshandel och allmänfarlig ödeläggelse.

-Pettersson säger att se till att de stannar bakom lås och bom och åk ut och hämta ett gäng till…det finns många, alldeles för många…

Den som hatmedia kallar 48-åringen är Saleh Hadri, syrisk medborgare och en gammal bekant från bloggen. Läs HÄR och titta nedan så slipper ni njuta a hatmedias pixlade bilder…

saleh-hadri

3 thoughts on ““Malmös” farligaste man inför rätta

 1. Så många brott som denne figur åstadkommit skulle
  han varit ute ur landet för långa tider sen, han har ingen
  rätt att åberopa mänskliga rättigheter, när han inte beter sig
  som, människa. Men dalt nationen nummer 1 på jorden
  Sverige låter skadedjur som denne komma undan, men
  när Svensson parkerar fel eller kör fem km för fort, då
  rycker detta skämt rättsinstans ut, då fungerar plötsligt
  lagarna? Rättsröta är vad det handlar om!

 2. Ett stort jävla fel begicks när det beslöts om att ta bort
  gränskontrollerna, med riktiga gränskontroller med ett
  giltigt pass så hade den största andelen av den ohyra
  som nu kan smyga in utan att bevisa vad man har och
  har haft i bagaget.

  Man skulle kanske samla alla sju klöverpolitiker och
  tvångsvisa Det Australiska TV programmen Gränsbevakarna,?
  Men så råder det också ordning i detta landet.

 3. Varför skall svenska skattebetalare sörja för denna misslyckade variant av människorasen?

Kommentera