Nyhetsflödet

Morgonens nyhetsflöde bjuder på ytterligare en sprängning. Den här gången i Malmö.

Dock är det två andra nyheter i flödet som måste kommenteras kort.

Stefan Löfven vill att EU inför sanktioner mot länder som inte tar emot migranter från utomeuropeiska länder. Hur är det då med EU-länder som inte tar ansvar för sina egna medborgare utan släpper ut dem i Europa för att tigga och begå brott?
Jonas Sjöstedt kritiserar regeringen för att man använder biståndspengar till att fylla de allt djupare hålen i statskassan och använder ”de rikaste” som argument på känt vänstersocialistiskt manér. Han vill förstås inte erkänna att de svagaste i tredje världen får betala för alla de välbeställda som har råd att ta sig hela vägen till Sverige för att här leva ett jämställt liv med oss som arbetat och betalat höga skatter under hela vårt vuxna liv?

3 thoughts on “Nyhetsflödet

  1. Ska han driva den linjen så sprängs EU i bitar. Har inte dummerjönsen förstått att han är en av orsakerna till Brexit än?
    Sverige har tagit ett stort ansvar säger dummerjönsen. Det är inte ansvar det är ren idioti.

  2. Svetsarn skall inte lägga sig i allting.Han skall försöka hålla ordning här hemma , men det klarar han inte av.AVGÅ LÅT PROFFSEN SKÖTA DET SOM DU HAR TOTALT TAPPAT KONTROLLEN ÖVER AVGÅ..

  3. Dummerjöns går på i gammal känd stil” Tvinga andra EU länder att ta emot lyxflyktingar” Man tvingar inte länder som har många års
    erfarenhet av att leva under översittare, fast det begriper inte denne
    figur, som gör allt för att bevisa att han är viktigare än han i själva
    verket är! Därför struntar dessa länder i vad figuren tycker!

KommenteraAvbryt svar