Jag kallas hatbloggare


MEDIA. Pettersson kallas en av Sveriges största hatbloggare av de medier som anser att det måste bli ett slut på hat och hot.Media, demokrati, yttrandefrihet och Petterssons.

Pettersson tycker Sverige ska bli lagom igen.

Det har föreslagits att jag ska anmäla tidningarna för förtal eller till Pressens Opinionsnämnd, för att de har bedrivit klandervärd, oseriös journalistik och för grova publicistiska övertramp, men det har Södermanlands Nyheter och andra blivit fällda för tidigare utan att det hjälp, så det struntar jag i.

Jag har av media kallats rasist och hatbloggare, vänstern kallar mig nazist, nazisterna kallar mig landsförrädare och Södertälje-maffian ska mörda mig. Skulle man bry sig om allt blev det inte mycket gjort.

Låt mig förklara, hat är ett starkt ord men det är inte förbjudet att hata även om det är mig främmande, däremot tycker jag illa om:

Mångkultur, år 1975 fattade en enig riksdag under regeringen Palme ett grundläggande beslut om att förvandla Sverige till ett mångkulturellt samhälle. Proposition 1975:26. Med beslutet 1975 tog riksdagen avstånd från tanken att invandrare skulle assimilera sig i det svenska samhället. Invandrarna, deras barn och barnbarn skulle behålla sin ursprungliga identitet, dessutom var ökad internationalisering ett övergripande mål i samhällsplaneringen. Ingen har kunnat förklara varför det är bättre med mångkultur eller visat ett exempel där det fungerar bra.

Jag tycker inte om att våldtäkter och gruppvåldtäkter har ökat, eller att kvinnor knappt törs gå ut i stora delar av vårt land, trots att vi haft lagar om kvinnofrid sedan 1100-talet så har våldtäkterna ökat med 1666 procent sedan 1975. 80-90 procent av de dömda vid överfalls- och gruppvåldtäkter är utomeuropeiska invandrare. Sexualbrottslighet bland män födda i Sverige och i utlandet

Skottlossningar ogillar jag skarp, förra året slogs rekord, med 45 ihjälskjutna och i år ligger vi på nio döda i skjutningar hittills. Minst 90 procent av dessa utförs av invandrare får Mena-länderna eller deras ättlingar. 

Bilbränder är ett fenomen som ökat i samma takt som invandringen, det tycker jag inte om. Den absoluta majoritet är utförda av invandrare.

Jag gillar inte fina redaktörer som hänvisar till pressens etiska regler för att inte framhäva personers etniska ursprung men använder den regeln som en gummisnodd. Herrarna som det står om nedan har namn som Ahmed, Muhammed, Abdullahi och är somaliska medborgare.

Bakom den här rubriken om ”svenskar” döljer sig somalier som är somaliska medborgare.

Jag är inte så imponerad av media som konsekvent har vägrat rapportera korrekt och sakligt om nackdelen med massinvandring, utan tvärtom döljer dessa nackdelar.

Massmedia ska granska makten påstås det, men det har de slutat med till stora delar. Visst, en och annan fackpamp och lokalpolitiker åker tid för att ha haft fingrarna i syltburken men varför kommer ledande politiker som statsminister Löfven och tidigare inrikesminister med flera undan med ”att vi har varit naiva” när det gäller terrorism och integration. När varningstecken varit tydliga i årtionden.

Varför framställer media islam som något det går att gulla med, har redaktörer och journalister inte läst historia om islams 1400 år gamla framfart?

Sanningen är att det är svårt att hitta ett enda problem som inte beror på, helt eller delvis, den extrema asylinvandring som drabbat Sverige de senaste decennierna? Allt skulle bli så bra, men hur blev det?

Allt, kort sagt, påverkas på ett avgörande sätt. Det finns i grunden bara en stor fråga: migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort.

Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, brottsligheten, allt!

-Pettersson undrar när politikerna och journalisterna ska fatta det? Eller fattar de men är för fega att ta tag i problemet. Invandringen måste begränsas, vi måste börja skicka hem folk, annars är vi snart som ett muslimsk arabland och vilka ska vi hjälpa då och vem ska hjälpa oss?

Jag är inte med i något parti eller politiskt aktiv mer än på och med bloggen. Som konservativ nationalist med en grundinställning att samhällsförändringar ska ske så långsamt och försiktigt att man inte råkar slå sönder något som fungerar väl. En så dramatisk demografisk förändring som dagens invandring till Sverige innebär är allt annat än långsam och försiktig, och det vi råkar slå sönder på vägen kan visa sig omöjligt att reparera i efterhand…

För det tål jag att kallas hatbloggare, hellre det än att säga ”vi har varit naiva”, jag har inte varit naiv, kalla mig gärna rasist, men det är politiker och journalister som är problemet även om invandrare har ett individuellt ansvar…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


65 responses to “Jag kallas hatbloggare

 • S Eriksson

  Så här tokigt kan det vara eller bli.

  Gilla

 • age

  Pettersson!

  Vi är många som beundrar dig för det du gör!
  //age

  Gilla

 • Face

  Undrar hur många nervösa journalister som sitter och läser här just nu och funderar på vad det är som försiggår och vad det är dom själva skriver. Tror dom får en aha upplevelse när dom Läser Pettersons blogg. I synnerhet detta inlägg av Petterson

  Gilla

 • S Eriksson

  Väldigt intressant och bra uttryckt, särskilt det för mig oklara med 1975:26 .
  Då kan man i varje fall lite tydligare ana eller förstå varför vissa underligheter kan och får förekomma.
  Inget hot eller hat i artikeln vad jag kunde se, men man vet aldrig. Tack Pettersson.

  Gilla

 • Tony

  Ibland undrat man om det inte har slagit över fullständigt för en del journalister och kulturmurvlar? Läste någonstans om en sådan kultur murvel på Expressen, som gav äldre vita män skulden för alla dom skogsbränder som härjade i Sverige förra sommaren ?????
  Hur han nu kan veta det? Har han varit med och sett när dom tänt på?
  Efter som han vet vilka som gjort det, har han polisanmält dessa vita äldre män? Eftersom han är så allvetande om detta, så är kanske denne kultur fjabbe som orsakat alla dessa bränder, för man får förmoda att han är en vit man , för alla är ju vita på Expressen, trots deras vurmande för mer färglagda? Men ibland undrar man hur det står till på den övre våningen hos vissa?

  Gilla

 • Ingvar

  Pk-media och kommunister kallar dig fula saker. Du berättar ju sanningen .pk-media vill ju ha monopol på att ljuga och basunera ut att massinvandring av folk som varken ka läsa eller skriva som kommer från 6000- talet.

  Gilla

 • eugenecork


  endast de gravt mentalt handikappade kan undgå
  det skeende som pågår i Sverige, hjärntvättat byk
  utan tarmar på vinden, de drar ner humöret i höjd
  me fotknölarna hos envar av rättskaf. medborgare
  …de största mähäna av dessa mentalpatienter är
  handplockade ur egna led, till att styra 1/5 del av
  folket…skit desamma vore om de va ensamma
  om att begå kollektivt självmord…tragiskt behöva
  åse hela förloppet mot ett totalt förfall, pga av att
  åldern nu tagit ut sin rätt…iaf skulle iaf jag vara
  en av de 1:a att bestiga barrikaderna och kräva
  ordning och reda på Pråmen Sverige, som idag
  är ett strandat Vrak, där befälen sedan 30-talet
  pga av inavel inte blivit klokare mähän…enbart
  dummare jubelmähän

  Gilla

 • per22

  Om man granskar gammelmedia, d.v.s. Expressen, Aftonbladet, Dagens Nyheter m.fl, finner man att det enda epitet man kan klistra på Petterssons Blogg är SANNINGS-SAJT.

  Gilla

 • David

  Jag har själv invandrarbalgrind från Iran och läser med glädje ditt blogg regelbunden. För de som älskar Sverige är det svårt att hitta något ”hat” på ditt blogg. För Sverigehatare, vänsterfolk och landsförrädare är du dock en riktig ”hatbloggare”. Jag kan bara säga till dig: keep up the good work.

  Gilla

 • Fjölet

  Tackar Herr Pettersson så hemskt mycket att du vågar stå upp.
  De hittar tyvärr strax på en lag som gör att alla kan åtalas för vi inte håller med PK maffian och och helt enkelt inte står ut med att samhället faller isär som ett korthus.
  kan de åtala Le Pen för att hon fördömt IS och visat några makabra bilder från is dåd mm,så kommer sverige hitta en lag att fördömma alternativa medier, och det fortare än de kommer på att IS, på riktigt vill slakta hela världens befolkning för sin tro.
  Det är somliga politiker som fortfarande tyvärr inte förstår/ förståt vad som sker.
  obegripligt

  Gillad av 1 person

 • Danne

  Att berätta sanningen är inte hat eller hets.

  Mångfald eller mångkultur är tomma ord om de inte sätts i relation till något. Det är där svårigheterna börjar för främlingsivrarna, det finns inte mycket positivt att fylla meningar med som innehåller orden. Ekonomin som skulle bli så positiv, tyvärr uteblev det. Kompetensen som skulle komma, tyvärr uteblev den.

  Det enda som ökar i Sverige är antalet människor som migrerar företrädesvis från Mena-området och de är underutbildade och överrepresenterade när det gäller brottslighet. Det finns något desperat över dem som inte vill läsa fakta eftersom det inte stämmer med deras förhoppningar om en multikulturell värld.

  Jag har i grund och botten inget emot ”främlingar” så länge de sköter sig själv och inte gör som dem vi importerat hitintills. Om vi vill ha kulturellt bildbara migranter borde vi ta emot människor från sydostasien.

  Men argumentationen med epitet härstammar från kommunismens oförmåga. Den har lyckats lika illa som invandringen från odemokratiska muslimska länder. Hur det skulle kunna vara vi som är problemet är döljt i dunkel eftersom problemen är likartade i alla europeiska länder med hög invandring.

  Jag håller inte med dig om allt Pettersson men jag skulle slåss för din rätt att uttrycka dem, annars blir vi lika ynkliga som motståndarna. De som varken har moral och föraktar dem som arbetar för brödfödan utan att bli socialister.

  Gilla

  • Realist

   Danne;
   du har rätt men alla dessa ”nyord” som används av media som de inte behöver FÖRKLARA vad de EGENTLIGEN BETYDER.

   Jag skulle vilja media förklarar vad t.ex. dessa ord BETYDER och vill därmed att EN TYDLIG FÖRKLARING REDOVISAS !!!

   Hatblogg ??
   Näthat ??
   Agendajournalistik ??
   Populism ??
   Klimatförnekare ??

   Vet flera men dessa räcker för nu !!!
   Väntar med spänning på förklaringar, skriftligt på tydlig Svenska utan inblandning av andra språk !!!!!!

   Gilla

   • Erling

    Ordet klimatförnekare är humor tycker jag.

    Hur kan man vara klimatförnekare?

    Eller anklagas för detsamma?

    Kan man vara naturförnekare också?

    Gilla

 • SVENSK

  Tillmälen yttrade av idioter är inget att fästa sig vid.

  Gilla

  • S Eriksson

   Jo, om de har makt och eller inflytande.
   Då spelar det ringa betydelse om det är sant eller inte, påverkan blir enorm.

   Gilla

 • Sven Egetorp

  Borde inte ”sociala medier” kallas ”osociala” eftersom så stängs av från FB Twitter mm.?

  Gilla

  • Grune

   Jag har sedan länge kallat dessa medier för A-SOCIALA MEDIER

   Gilla

  • Erling

   Associala medier har jag ofta tänkt. Med fokus på en skärm är man i högsta grad associal gentemot andra i fysisk närhet.

   Inte sällan har jag på restaurang sett par sitta tysta vid sitt bord fullt koncentrerade på var sin skärm.

   Det är en social närvaro som heter duga!

   Gilla

 • Langmore

  Jag tror att många dina kommentatorer skapar ett dåligt intryck av bloggen.

  Gilla

  • Tore

   Sluta skriv då.

   Gilla

  • Stenbock

   Langmore:
   Kan du ge oss exempel på vilka bloggar,som du anser vara exemplariska enl. din mening ?
   Själv har jag en känsla sedan jag fann Pettersson 2010,att det till 95% är vanliga normala människor,som kommenterar inläggen.
   Att det sedan finns underliga troll och vissa andra grupper,som söker
   sabba är ju till del,som samhället i övrigt,sedan de främmande ankom !

   Gilla

   • Langmore

    Nej jag är inte så hemma på bloggar.

    Gilla

   • Realist

    Stenbock; du måste förstå att Langmore inte vill diskutera !!
    Han / Hon / Hen vill bara fördöma, förlöjliga och protestera mot alla som inte tycker LIKA !!
    Den dag en vanlig diskussion kommer ser vi alla fram mot !

    Gilla

  • Bosse

   Langmore! Vi har något som heter yttrande och åsiktsfrihet. Det är därför att Pettersson och dom som kommenterar honom fritt ska kunna uttrycka sig inom lagens ramar och då händer det att alla blir inte nöjda ,men ingen ska tystas. Det kallas demokrati. Vi börjar bli dålig på det Sverige.

   Gilla

 • Weronica Selby

  inte alla Pettersson det ar latt att fa en stampel jag ar ocksa klassad som rasist, Donald Trump osv osv.

  Gilla

  • Grune

   Klassade som RASISTER; NAZISTER och FASCISTER är samtliga vi Svenskar som röstade på SD och som fortfarande klamrar oss fast i det land vi älskar.

   Gilla

 • white lady

  Heja, Pettersson! Jag är glad att du finns och publicerar, demaskerar och kommenterar. Bry dig inte om alla som smutskastar dig – hundar skäller, karavanen går vidare.

  Gilla

 • assad

  Ja mina vänner! Det var inte dåligt! Högsta tänkbara utmärkelse har tillfallit Pettersson. Gratulerar.
  Stackarna kan inte ha det lätt idag med alla lögner. Min mormor sa något i still med ”om du ljuger lille assad, får du svara fläckar på tungan”. Hur många svarat fläckar har SVT och svensk media på dina tungor?
  Skapligt många!

  Gilla

 • Tore

  Så länge att säga sanningen är hat kommer detta fortgå.
  Men en dag kommer vissa människor få jävligt bråttom att lämna landet och sen kommer allt normaliseras igen.
  Så skit i vad lögnhalsarna säger pettersson du har en armé av likasinnade bakom dig.

  Gilla

 • Nils Dacke

  Stå på dig Pettersson, vänster och islamistproagandan i PK-sektens media blir värre och värre, det närmar sig tillståndet i dåvarande DDR och Sovjet, därför behövs du och andra alternativ för att vi skall få annat än uppfostringsnyheter och möjligheten att tänka själv. En tröst är att vi vet hur det slutade för diktaturen i DDR och Sovjet, det blir på samma sätt i Absurdistan när folket slutligen reser sig.

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Det finns ingen nation, där islam tagit makten (vilket automatiskt innebär att islam är ”statsreligion”), där sedan ”urinvånarna återtagit makten.
  När väl islam är statsreligion börjar en långsam fördrivning av urinvånarna – grupp för grupp/region för region – islam är specialist på att söndra och härska – till en början inte alltid genom direkta folkmord – men ju större majoritét (av urinvånarna) som underkastar sig islam, desto våldsammare sker den fortsatta ”religionsomvändelsen”.
  När länder som Philipinerna börjar ”söka fred” med de muslimska geruillorna, så fattar de tydligen inte att koranen (med tillhörande fatwor) förbjuder fredsslut med ”otrogna”, och notabelt är att det ord islam använder för ”fred” är samma som ”krigsstillestånd”. En ”fred” med islam i Philipinerna innebär att landet om 100 eller 200 eller 300 år har islam som statsreligion.

  Det finns en ”nation” i världen som visat hur islam hanteras.
  Angola!
  Fram till några år sedan massinvandrade muslimer till Angola. De byggde upp getton i storstäderna (Angola är i princip inget ”bidragsland”), runt moskéer. Gettona har sedan utvidgats successivt genom att den inhemska befolkningen i anslutning till gettona terroriserats och utsatts för systematiska ”rånmord”, mord, ”beskyddarverksamheter”. Dock, till skillnad mot t ex Sverige/Europa försvarade sig Angolanerna med våld. Muslimska ”gäng” med anknytning till moskéerna beväpnade sig och började organisera större väpnade raider för att komma över pengar (beskattningar). De jobbade ju i regel inte med något nyttigt. Till slut brast tålamodet hos Angolanska samhället (politiker och folket).

  I en stort upplagd raid infångades samtliga muslimer som någon gång begått brott, alla beväpnade ”gängmedlemmar”, alla imamer, alla styrelsemedlemmar för moskéerna – inkl hela FAMILJERNA. Detta blev mer än 30000 individer och kördes direkt till närmaste gräns – och kastades ut, så snabbt att dessa länder inte hann stoppa de utkastade vid gränserna. Samtidigt utgick ett antal direktiv, innebärande att 9 av 10 moskéer stängdes, predikningar i återstående endast fick ske på inhemska språk, liksom att koraner enbart fick innehas på dessa språk. Muslimer som döms för brottslighet utvisas med den familj de tillhör utan prut. Det var ytterligare några detaljer.
  Därmed försvann det mesta av Islamska problemen inom Angola. Och landet var ju vänster och var skyddat från världens ”vänsterkritik”. Få andra nationer skulle tillåtits göra motsvarande.

  Men tydligen räckte inte åtgärderna. Muslimer började på nytt ”sippra” in och bosätta sig i de gamla gettoområdena. Vissa moskéer öppnades upp olagligt medan andra nyskapades. På nytt började rånen, morden, väpnade attackerna etc. Så nyligen gjorde Angolas regering en ny överraskande raid. De infångade brottslingar, som var känd men inte dömts, de nya imamerna, de nya styrelsemedlemmarna för moskéer etc och med familjer skickades de ut ur landet. Dessutom sprängdes samtliga moskéer.

  Budskapet är tydligt att islam anpassar sig till Angola och landets sätt att leva, eller så åker islam ut. Vad jag förstår kommer nästa gång islam börjar sin jihad, samtliga muslimer kastas ut ur Angola.

  Det finns konsekvenser av Angolas politik, nämnligen att omgivande länder nu fått en militant islamsk och beväpnad minoritét, dit nu nya muslimska migranter söker sig. En stor del av östra/sydöstra Kongos problem härrör från sådan muslimsk jihad, som en del av alla andra uppror och geruillor.

  Gilla

 • Olof.p

  Det är inget fel med ett mångkulturellt samhälle. Men de som kommer måste anpassa sig efter rådande lagar, men framförallt försörja sig själva. Det är två grundläggande principer. Det som gjort att Sverige som mångkulturellt samhälle fungerar dåligt är att politikerna inte fattar dessa grundläggande principer.
  Därför måste vi slänga ut alla kriminella och bidragslycksökare ur Sverige. Och även få en kompetent regering.

  Gilla

  • svenskfinnaren

   GÖR PALESTINA OCH KURDISTAN MÅNGKULTURELLA DÅ, om det är så bra! Varför inte??? Varför ska folk överhuvudtaget få finnas, om mångkulturalismen, är de eftersträvansvärda??? MEN DET TYCKER INTE JAG!!!

   Gilla

  • Tore

   Olof har du missat yougoslavien, Libanon, ruwande, etc etc.
   Ahhh tänkte inte på det va?

   Gilla

 • Agnes

  Hetsen och hatet sinar aldrig här inne. Att sparka på dem som ligger ner är fegt, så det så Pettersson!

  Gilla

  • svenskfinnaren

   Jasså, har du gått och lagt dig, och känner dig sparkad på??? Men är det inte bra att väcka det sovande folket då??? Det kanske behövs sparkar, för att väcka sömngångare, som sovit i decennier? Fast, det får ju inte bli en vanesak, förståss!

   Gilla

  • Stenbock

   Agnes:
   Vilka tänker du på ? Pettersson eller de kommentarer som publicerats har a l d r i g nämnt ett ont ord,över alla de stackars inhemska kvinnor och unga barn,som våldtagits av den importerade skaran !
   Tvärtom visar vi på ett öppet sätt,de som fått sina liv förstörda stor medkänsla,och namnger ursprunget i flera fall av grupper,som nya mångkulturen åsamkat oss.

   Gilla

   • svenskfinnaren

    Hon kanske pratar med sina egna INRE demoner. Hon påstår sig ju vara en drömmare som tillhör ”det liggande folket”.

    Gilla

  • Tore

   Agnes vilka är det som sparkar fysiskt på sina liggande offer?
   Om du bara har trams att skriva hänvisar jag dig till familjeliv.

   Gilla

  • Realist

   Vad är hat ??
   Förklara det för mej ??
   Är det att inte ha samma åsikt som dej ??
   Är man en som hatar då ???????

   Gilla

 • ruben

  Önskar att fler skulle börja hata. Jag efterlyser nämligen fler ansvarsfulla människor, som också hatar all brottslighet och praktiskt vill åtgärda det. Det betyder samtidigt att man älskar och föredrar skötsamma människor, som inte vill begå brott. Ett samhälle kan inte vara utan dessa människor och då önskar man att de slipper så många brottsstörningar, som möjligt. Om Sverige har människor på ledande positioner, som hatar vita svenskar mer än de hatar brott mot vita svenskar så måste Sverige tänka om fort.

  Gilla

  • svenskfinnaren

   HELT RÄTT!!! Bättre att hata och älska, än att gå omkring som en sovande zombie inför allt som sker. ”DET LIGGANDE FOLKET!!!”

   Gilla

 • Mary Agnes

  Nej min vän, DU ”KALLAS” INTE…. <> kallar dig. Använd inte passiv form när det finns ett objekt. Ett canceruöst objekt som vill ödelägga och härska. Objetktet heter main stream media. Sörmlands fucking nyheter. DE kallar dig hatbloggare. Inte övriga 99,99% av landets befolkning.

  Gilla

 • Argus

  Det inte ”snöflingorna” förstår är att det är OK att hata saker och ting och även personer. Däremot får man inte hota någon. Själv önskar jag PK-nissarna (snarare kanske PK-nissorna) ett långt liv – hos Carema Care.

  Gilla

 • Bobby

  ”Ord är också handlingar” sa en intelligensbefriad vänsterliberal nånstans. Så om jag skriver ”jag hatar våldtäkt-muslimer” så är det mina ord som är problemet, inte våldtäkt-muslimerna. Jag ska undersökas, polisanmälas och straffas HÅRT, inte våldtäkt-muslimerna. T.om två-åriga barn kan se hur vridet detta är, men inte en vänsterhjärna.. Att tysta åsikter, oliktänkande och sprida falsk information DET ÄR FASCISM, TYRANNI OCH NAZISM. Nationalism-fobi, kulturbevarings-fobi, självbevarelsedrift-fobi, privilegie-fobi, obefogad vit skam har många namn. Att titta bort och vissla medan hela landet och allt det nånsin varit våldtas och mördas, hur sjukt är det? Vad heter den fobin? YNKRYGGHET.

  Gilla

 • ossie

  Det svider för PK maffian att obekväma sanningar läcker ut !

  Gilla

 • svenskfinnaren

  Du har det jobbigt Pettersson! ALL VÄLVILJA OCH KÄRLEK TILL DIG, FÖR ALLT GOTT DU GÖR, FÖR OSS, OCH FÖR SVERIGE!!! LYCKA TILL MED ALLT ÄVEN FORTSÄTTNINGSVIST!!! OCH EN LYCKOSPARK DÄR BAK!!! 🙂

  Gillad av 1 person

 • Leif

  Bra Pettersson! Fortsätt så

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: