Vem avskaffade kvinnofriden? Våldtäkterna har ökat med 1666 procent sedan år 1975

BROTTSLIGHET. I Sverige har vi haft dokumenterade lagar sedan 1100-talets slut och troligen längre, men i stället för att ta tillvara på och förbättra tusenårig erfarenhet slår vi sönder och river ned ett fungerande samhälle. Vem avskaffade kvinnofriden och förbudet mot våldsverkare?

Preliminära siffror för 2018 har kommit från Brå. Precis som förra året har antalet anmälningar ökat mer (467) än vad det totala antalet våldtäkter var 1975 (421). Siffrorna brukar justeras uppåt när de definitiva siffrorna kommer.

Observera att detta bara är fullbordade våldtäkter. Brå presenterar våldtäktsförsök och fullbordade våldtäkter tillsammans, vilket ger en vilseledande bild då våldtäktsförsöken har en helt annan trend än de fullbordade våldtäkterna.

Affes statistik

1975, året då Sveriges väg utför började och grunden till dagens samhälle lades

-Pettersson misstänker att alla vet vad denna ökning beror på utom Morgan och Jerzy…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Vem avskaffade kvinnofriden? Våldtäkterna har ökat med 1666 procent sedan år 1975

  1. Kvinnofrid avskaffades i samma ögonblick Sverige vart en feministisk stat.
    Dom största kvinnohatarna är kvinnorna själv på andra plats som största största kvinnohatarna kommer dom kvinnor älskar mest, muslimerna.

  2. Är det verkligen en ökning av själva våldtäkterna, är det inte bara själva anmälningsbenägenheten som har ökat i landet Sverige där det är tabu att säga att brott ökar ?
    Naturligtvis var all brottslighet mycket högre i det forna trygga kristna homogena och icke mångkulturella Sverige men det märkte eller hörde vi som var med på den fina tiden aldrig talas om.

  3. Frågar man PK-folk, journalister och politiker så är det bara vita män som gör något sånt mot kvinnorna. Måste vara helt underbart att leva i en sådan total förnekade värld

  4. Och den regeringen har den oerhörda fräckheten att kalla sig feministisk, trots att det är just Kvinnor som offras???

Kommentera