Jesu efterträdare utsedd

SVENSKA KYRKAN. Limhamns kyrka har varit ute i blåsväder förr, personalen där och i andra församlingar utnyttjar Svenska kyrkans plattform för att framföra sina egna politiska åsikter. Vi har tidigare skrivit om att Svenska Kyrkan styrs av kommunister som försvarar islam

Nu bryter kyrkan mot tio guds bud igen.

-Pettersson är inte kristen men medlem i Svenska Kyrkan och tänker inte gå ur, men…

”Fader, förlåt dem; ty de veta icke vad de göra” (Luk. 23:34).

Vi som är lite äldre lärde oss de tio budorden, eller tio guds bud i skolan under kristendomsundervisningen. Numera gäller andra regler i skolan och även i kyrkan. 

Det första budordet är:

1. Du skall inga andra gudar hava vid sidan av mig

Det femte är:

5. Du skall inte dräpa.

Numera har den svenska kyrkan övergivit det första budordet och hyllar det femte samt en profet som var en massmördare, våldtäktsman, slavhandlare och krigsherre…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

23 thoughts on “Jesu efterträdare utsedd

 1. GT har mig veterligen inte yppat ett enda ord om gud. Såvida gud inte är synnonymt med klimatalarmism.

 2. Svenska kyrkan fjäskar, de tror att alla religiösa har samma intressen, och det har de, nämligen att bestämma över oss andra. Om gud vill så misslyckas de båda två.

 3. Människorna på jorden har blivit så ogudaktiga. Jag är människa men jag törs i alla fall erkänna att både Bibeln och koranen är sagoböcker som hittats på av någon smart rackare som om han levt idag hade gjort sig en hacka på några tusen miljarder.
  Jag menar, Finns det någon idag levande person på jorden som kan bevisa att Jesus gick på vattnet, att en buske helt plötsligt började brinna, att mängder av människor blev mätta av tre fiskar och ett bröd o.s.v.
  Det som står i bibel är lögn från första sidan till den sista och det går att bevisa.
  Det är nog så att människan har sedan jorden skapades varit mycket lättlurad och gått på vad som helst. Det ser man idag bevis på när man tittar på hur många människor i Sverige som blivit lurade av politikerna i landet

 4. Ps till mitt förra inlägg: Skall stå propaganda inte propapanda.- Bäst att skriva detta innan någon pk-idiot får hjärnblödning… igen…

 5. Bland dagens ledare i världen är det endast en person som skulle kunna klassificeras som nutidens Jesus och det är President Donald J. Trump…

  Men då måste man känna till mycket mer om honom än vad propapanda media spyr ur sig, och det gör bl.a jag 😉

 6. Muslimerna hade INTE varit Jesus nästa IDAG, om Han hade levat. Däremot SD-människor och vi alla inom nyhögern som fredligt för fram våra åsikter gentemot den fariséiska totalmakten. Alla vi utom NMR och de som brukar våld. Men oss andra skulle han ha gillat i vår frihetskamp och kärleksbryende om de VERKLIGT UTSATTA! Men därför inte islamister! Så Svenska kyrkan, är idag en satanskyrka, som går HELT EMOT vad Jesus skulle ha velat, I ALLT!

  Betänk att Jesus endast godkände EN AV TRE som sin nästa, INTE ALLA! D v s, den som hade ett gott sinnelag till de VERKLIGT UTSATTA! Inte de som gick förbi alla fattigpensionärer, eller våldtagna flickor och ägnade sig att tala sig heta för de som hade ont i sig. För vad sa PK-folket om mördaren Barabas i förhållande till Jesus? ”FRIGE HONOM!” Och om Jesus? ”KORSFÄST HONOM!”

 7. Ser fram emot att muslimerna sätta upp en likadan skylt ” God jul våra kristna vänner” vid varje Moské, så går jag med i kyrkan igen.

 8. Kyrkan valde SVT:s ”klimatexpert” i lucka 1.

  Man bävar för vem/vilka som kommer i de kommande luckorna.

  Ann Heberlein blir det garanterat inte. Det svär jag vid GUD ,som trogen ateist.

 9. Johan Andersson på GS har ringt upp Fryshuset
  ang. priset ”Ung förebild” har delat ut till Greta.
  När det har framkommit att Greta inte vill lära sig saker i skolan.
  ”-Jag ser ingen anledning att studera för en framtid som aktivt förstörs… Varför skall jag lära mig fakta när samhället, politikerna struntar i dom mest viktiga faktan?”

  Tala om att hon på Fryshuset sätter igång med ett rejält hårt motangrepp med att kontra på Johans frågor.

  ”Malena Ernmans dotter utför en sk ”skolstrejk för klimatet”. I september framgick det i SR att grundorsaken bakom skolket var att hon inte vill lära sig saker i skolan. Trots detta får hon pris som ung förebild av Fryshuset. Johan ställer prisutdelarna mot väggen.

  ”I Sveriges Radios, Studio 1; kom dock en vaken journalist på att han kunde ställa den självklara frågan.
  -Är det inte bra att gå i skolan och lära sig saker, så du kan påverka din framtid.
  Svaret från Greta Thunberg kommer direkt från hjärtat.
  ”Jag ser ingen anledning att studera för en framtid som aktivt förstörs… Varför skall jag lära mig fakta när samhället, politikerna struntar i dom mest viktiga faktan?”

  ”Johan Andersson ringer till kommunikatören Carin Balfe Arbman på Fryshuset, som inte verkar bry sig nämnvärt om Gretas kunskapsförakt. Istället går hon till stenhårt motangrepp mot frågeställaren.

  ”Du borde ta reda på fakta om klimatet” (!?) samt ”om du hade lyckats åstadkomma en bråkdel av det hon uppnått, så kanske du också hade kunnat få uppskattning” (!?)
  https://www.youtube.com/watch?v=nzBnLPQCO_Y

  Lördagsintervju 34 med Lars Enarson – Har klimatet blivit kyrkornas nya religion?

 10. Svenska kyrkan är en skam för kristendomen, Svenska kyrkan bör inte förknippas med den kristna läran.
  Den Svenska kyrkan kommer självdö och förvandlas till en ren hbtq rörelse.

  • Ja, helt tydligt att Svenska kyrkan har förlorat sin tro. Ateism/materialism eller islamism är det framtida valet i Sverige. Jag skäms och skräms över detta land.

 11. Om Jesus har en efterträdare, så har han det nog bland oss, som värnar människor, och inte lämnar dem till att våldtas, förgöras, förstöras och mördas, som svenska kyrkan gör idag. DEN HJÄLPER INGEN VERKLIGT UTSATT I NÅN STÖRRE OMFATTNING, UTAN MEST UTSÄTTARE OCH MÄNNISKOPLÅGARE!!!

  Efterträdare är heller inte ersättare, utan förvaltare av företrädarens gåvor, om nu någon sådan finns. Och då finns den HÄR och inte där. För att VI finns här, är FÖR ATT VI BRYR OSS, och inte lämnar de verkligt utsatta i sticket! VARFÖR SKULLE VI ANNARS ÖVERHUVUDTAGET VARA HÄR??? Jesus är heller inte Gud, utan Hans utvalde son, enligt vad jag tror! Och jämte Gud finns INGEN!!! Inte ”ens” allah.

 12. Om så där 1300 år så kommer Adolf Hitler att hyllas i svenska kyrkan och hakkors pryda interiören om kyrkan fortfarande existerar och inte för många Jesus kommit emellan.

  • Skriv Stalin istället. Hitler går bort ty han förlorade. Stalin som konspirerade med Hitler vann både kriget och territorier.

  • Ni har fel båda två! Om inget görs för att rebuilta den, kommer muhammed att dyrkas där. Och som Gud! Nej, kristenheten behöver reformeras i grunden, så den blir sann de verkligt kristna värdena igen, och socialism och islam bekämpas till INTET!

Kommentera