Efter två år släpper polisen signalement på misstänkt våldtäktsman med Mellanösternutseende

BROTTSLIGHET. Natten mellan den 30 september och den 1 oktober 2016 skulle Jessika, som egentligen heter något annat, åka hem från sin mamma i centrala Göteborg. Tillsammans med sin hund väntade hon på spårvagnen på Linnéplatsen. Då kom en man fram och började prata med henne.

Bild på misstänkt brutal våldtäktsman släppt efter drygt två år!

Mannen satte sig bredvid Jessika på spårvagnen och fortsatte att söka kontakt. Jessika försökte gång på gång att avvisa honom. Jessika klev av spårvagnen på Marklandsgatan i stadsdelen Högsbo. Mannen följde efter.

– Jag bad honom att vända om, att han skulle sluta följa efter mig. Han var envis och jag började bli lite oroad. Jag tyckte att det var obehagligt.

När Jessika befann sig några hundra meter från sitt hem försökte hon en sista gång att avvisa mannen. Då slog han plötsligt henne till marken. – Han började väldigt målmedvetet att mata knytnävsslag i ansiktet på mig. Det var som att han hade siktet inställt på att slå ut synen på mig.

Mannen försökte även kyssa Jessika och våldta henne. Men Jessika gjorde motstånd. Hon bet mannen i hans tunga och smalben.

– I det läget hade jag ingenting att förlora. Jag tänkte kämpa till sista andetaget. Jag trodde att det var min sista kväll i livet, säger Jessika. Plötsligt gav sig mannen av.

På sjukhus kunde läkarna se att Jessikas skador var omfattande. Bland annat hade hon en fraktur under ena ögat och rispor i hornhinnan i båda ögonen.

Gärningsmannen har fortfarande inte hittats och polisutredningen har lagts ner. I ett sista försök att hitta honom släpper nu polisen filmer på mannen från spårvagnen för att få hjälp att få honom identifierad.

Mer på Aftonbladet…

-Pettersson undrar naturligtvis varför inte polisen släppte bilderna på araben direkt? Vill de inte lösa grova brott?

 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

34 thoughts on “Efter två år släpper polisen signalement på misstänkt våldtäktsman med Mellanösternutseende

 1. Dum fråga! Det är väl alldeles uppenbart att viljan att lösa ett grovt försök till våldtäkt är mindre än risken att utsätta en invandrare för möjligheten att bli kränkt. Det har tillhållits polisen sedan Eliasson tillträdde att ligga lågt med att identifiera och antasta migranter.

 2. märkligt
  enl. tidning har polisen redan lagt ned fallet, men ändå går man ut med bilder.
  Efter 2 år ber man om info med klockrena bilder, med de bilderna hade det varit klart på mindre än en vecka.
  De vill helt enkelt inte lösa våldtäkter för det är återigen nykomna som begått brottet.
  mitt hjärta blöder för alla utsatta kvinnor, flickor som blir utsatta för dessa svin och PK idioterna som hyllar svinen, istället för sina medsystrar.

 3. De här är inget onormalt i Sverige längre. De farligaste är att folket börjar acceptera förtrycket mot den Svenska befolkningen. Vi ska inte tystas utan fortsätta vara megafoner i samhället. På mynttorget idag samlades Sverige vänner för att få ut ett viktigt budskap till folket. Riktiga kämpar som ska ha all heder.

  https://youtu.be/tVvkgV3jlwo

 4. Polisen är idag gamla vänsterdemonstranter, som sökte sig dit för att förändra den ”till det bättre”, FÖR DEM! Tänk på när alla gamla poliser av idag är födda. De är precis tvärtom till sin natur, mot dem i slutet på 60-talet. ”Dialogpoliser” gentemot militanta islamister i förorten. Och har de NÅGONSIN ingripit i en vänsterdemonstration av idag??? Det är i alla fall YTTERST sällsynt, medan vi inom nyhögern blir påhoppade titt som tätt! Det tycker jag säger något, om varför det tar 2 år innan de går ut med signalimentet av en utlänning. Hade det varit en av oss riktiga svenskar (vilket det nästan aldrig är), hade de gått ut med det senast en vecka efter, om inte tidigare. För att polisen är mestadels vänstermänniskor såklart. De VILL INTE att en utlänning ska bli fast för brutala brott gentemot en riktig svensk. Tvärtom, gör de allt för att sätta dit den riktiga svensken. VI BEHÖVER INTE FLER POLISER!!! VI BEHÖVER FLER SD-POLISER, OCH INGA VÄNSTER-POLISER!!!

 5. Han står och skakar hand med Stefan L.

  Sen ska han fixa lite i Özz Jag fattar ingenting Nujens kök

 6. SVERIGE är inte en demokrati längre, det är politikerfrälset och främst Socialdemokraterna som styr och ställer, – Dan Eliasson (S) och omorganisationen före arab-invasionen 2015 är tydliga exempel. Riksrätt och nackskott för ansvariga krävs!

  • ”brasklappen”!
   Du har helt rätt men vår demokrati eliminerades när socialdemokraterna, 1999, skrev kontrakt med muslimerna att bidra till att islamisera Vårt Fosterland.

   Läs om det på ”socialdemokraterna kontrakt 1999” så ser du att det är det största landsförräderiet genom tiderna mot Vårt Fosterland!

   Inte ens SÄPO (vår ”sökerhetspolis” !?) verkar ha fattat att socialdemokraterna har sålt ut Vårt Fosterland till muslimerna!

   Spelar ingen roll hur kommande regering ser ut så länge kontraktet alltjämt är gällande!

   Vårt Fosterland, Sverige är förlorat om inte någon ser till att åtala och fängsla dessa landsförrädare!

   Wennerströms spioneri var en droppe i havet jämfört med socialdemikraternas kontrakt om att ge Sverige till islam!

   Tänk på att du kan ha individer intill och nära dig som
   —- röstar på socialdemokraterna!

   => Det är en skrämmande tanke!
   Jag är rädd!
   Känner du dig trygg?

   • SOCIALDEMOKRATERNA har skickligt bundit upp befolkningen genom att ta över fackföreningar, LO, SACO, TCO, Hyresgästföreningen, HSB och så vidare i all oändlighet. Detta tillsammans med kommunister. Befolkningen är hjärntvättat av SVT och hatmedia. Nya Moderaterna och Centerpartiet är också landsförrädare och medlöpare, de har aldrig varit på den s.k. ”arbetarklassens” sida utan vill ha marknadshyror och slavarbetare, de gräver sin egen grav. Inget parti har som MODERATERNA spottat på det egna folket!! Socialdemokraterna lurar folk med allsköns bidrag och befolkningsökningen i Sverige är bidragsdriven av främst Socialdemokraterna som vurmar för asylrätten för individer från muslimska U-länder! Många Socialdemokrater är bra människor MEN fullständigt HJÄRNTVÄTTADE!! Betänk att Adolf Hitler hade makten i 12 år, Socialdemokraterna har haft den i 100 år i ex MALMÖ!! Malmö beskrivs av många som ett mångfaldshelvete!!!

 7. Asyl-invandringen och bidrags-skojarna påverkar allt i samhället. Men myndigheterna påverkas av ytterligare en faktor : För vad dom än säger, gör eller beslutar, så måste det alltid vägas emot SD´s ståndpunkt. Samhällsfarliga beslut är alltså att föredra om de går emot SD. En liten twist på galenskapen var ju att (mp) ändrade inställning i EU-frågan, när de upptäckte att (sd) delade deras uppfattning.

 8. När Sverige var ett icke mångkulturellt land förekom även då naturligtvis våldtäkter och andra övergrepp mot kvinnor både utomhus och inomhus, skillnaden var då att signalement var tillåtet på brottslingar som av naturliga skäl då hade ett annat utseende !
  Signalement eller inte, våldtäkt är alltid en vidrig och sjuk gärning som minst skulle generera livstids fängelse utan möjlighet till frigivning eftersom brottsoffret får hela sitt liv förstört men istället i de kriminellas paradis Sverige så skyddas, vårdas våldtäktsparasiterna mycket väl och släpps sedan ut efter en relativt kort tid på något av Kriminalvårdens fina fullservade hotell för att väl utvilade kunna fortsätta att våldta nya kvinnor.

   • ”ståfräs”!

    Visst, men notera att det är en feg individ, som inte ens vågar motivera sitt ”tummen ner”.

    Är det en muslim, månne? – som ser det som helt naturligt med våldtäkt?
    Koranen säger ju att kvinnan är som en åker
    – och en åker ska brukas.

    Vi borde bärja med att förbjuda koranen i Vårt Fosterland!
    Därefter göra en statusanalys på de som lever i och med en fantasivärld.
    => Har de en mental status som överensstämmer med vår moral?

 9. Polisen gör som de blir tillsagda…
  är det nån med utländskt utseende så får de absolut inte visa detta.
  För den verkliga sanningen ska då alltid döljas…detta för att förhindra att partier som vill minska invandringen, inte ska få fler anhängare….allt detta, medans socialdemokraterna med följe, gör allt för att få hit än fler, för att få flera röster….DET ÄR JU DÄRFÖR DE DELAR UT PENGAR OCH ALLT TILL INVANDRARNA….MEDANS SVENSKARNA FÅR BETALA MED PENGAR, TÅRAR OCH BLOD.

  LÅT IDIOTIN FÅ ETT STOPP !

   • Det sjuka är att ”oskyldiga” och barn blir drabbade, för deras sjuka föräldras val, med önskan… fler av dessa skräp till Sverige.

    Dödsstraff för dessa brott, är för lindrigt !

    FY FAN 😡

  • Hur ska idiotin få ett slut när över 80% av det naiva och konflikträdda svenska folket känner sig nöjda och trygga med en 7 klöver ?
   När Sverige de sista 40 åren har haft den samhällsutvecklingen som landet haft och 7 klövern efter 2018-års val fortfarande är kvar i majoritet då kan den lägsta begåvningsreserven begripa att ingenting kommer att förändras till det bättre, nu får Folkhemmet sannolikt inom kort en S-ledd mittenregering med aktivt eller passivt stöd från i första hand Kommunisterna och MP, vilket blir sista spiken i kistan inklusive en påskrift på FN:s flyktingavtal som landsfader Löven snart skriver på.

 10. Polisen och politikerna vill helt enkelt inte avslöja brottslingen om han är arab och media hjälper gärna till att mörka.
  Men polisen lyckades i alla fall skydda brottslingen i två år.

 11. Svar på frågan: ”Fel” gärningsman. De vill INTE! De FÅR inte!

  Det är tillåtet enligt sharia att våldföra sig på otrogna kvinnor. Det är en ”helig” gärning att straffa otrogna kvinnor som ändå klär sig resp uppför sig som ”horor”!

  • Vadå, gul i ansiktet?
   Det brukar vara konsekvensen av för mycket drickande
   = skrumplever!
   Hoppas att hans återstående tid är begränsad!

 12. Vore det inte en god ide att skapa en hemsida där överfalls offer själva (eller deras efterlevande) kan lägga ut de uppgifter som kan hjälpa till att finna förövarna.
  Så som plats, tidpunkt, skador och just det, ett riktigt signalement på gärningsmannen.
  Ytterligare en sak som skulle vara allmänheten till gagn vore om man dessutom angav på en karta var överfall har skett. Därmed kan alla gå in och se ver det finns en förhöjd risk att bli överfallen och platser som bör undvikas.

  • Bra idée!
   Men en sådan sida bör läggas upp i vk.com och sedan länkas från FB mot vk.com. Annars lär åsiktsterrorister omedelbart låta censuren stänga sidan som ”hets mot folkgrupp”, diskriminering (det blir sannolikt mest beskrivningar av förövare med utländsk/invandrarbakgrund – inkl illegaler resp 2:a-4:e generationens invandrare – och till 70-80% muslimska sådana)

 13. Den krystade anledningen sägs i många fall vara ”att det skulle påverka vittnen och störa förundersökningen”. Varför är dock minst sagt svårt att förstå.

  • Dagens svenska helt genomruttna och kriminellvänliga s.k rättsväsende är inte ens värt att nämnas vid namn !

Kommentera