Stäng

Fem personer i muslimsk friskolestyrelse häktade

ISLAM. Som Stefan skrev i tidigare inlägg har fem personer i styrelsen i den muslimska friskolekoncernen Al-Azhar häktats misstänkta för bland annat grov trolöshet mot huvudman och grovt bokföringsbrott. 

Bashir Aman, affärsman och vd för Al-Azhar samt den som har ansökt om tillstånd för islamsk bank.

Fyra av dem greps vid en gryningsräd i onsdags förra veckan. Dagen före hade den tidigare ordföranden gripits. Under torsdagen och fredagen häktades samtliga.

Det var länsstyrelsen i Stockholm, som är ägarstiftelsens tillsynsmyndighet, som anmälde styrelsen till Ekobrottsmyndigheten.

Styrelsen ska ha lånat ut tio miljoner kronor till ett företag som vill starta en muslimsk bank. Samtliga nekar till brott.

Pettersson säger att de häktade är gamla bekanta från bloggen…

…och det är långt ifrån allt.

Frågan är varför myndigheterna och politikerna låter muslimerna hållas år efter år?

Det är detta som statsminister Stefan Löfven menar med att det blir lönsamt på sikt, vissa tjänar enorma pengar på skattepengar, ja, ja, ni fattar…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

5 reaktioner på “Fem personer i muslimsk friskolestyrelse häktade

  1. Får man göra så i Sverige mot stackars och alltid fredliga muslimer, är inte detta kränkning och rasism ?

  2. Det som förvånar mig är inte deras kriminella verksamhet….snarare att de sitter häktade. Sedan förundras jag över att Abzurdien är så ovänliga mot sina ”stackars” gäster,från detta afrikanska fattiga land.
    Samtidigt med detta tråkiga avslöjande finns ett liknande i Malmö. Där har ju en BRF lurats på många miljoner av dessa innovativa islamska nybyggare !! Pengar som nu de andra delägarna nu får försöka återskaffa….

Kommentera

%d bloggare gillar detta: