Ett muslimskt imperium ligger bakom miljonsvindel med skattepengar i Stockholm

INVANDRING & SKATT. Stockholm stads bostadsbolag hyr ut små lägenheter med dålig standard till ett privat bolag för 4000 kronor. Det privata bolaget hyr sedan ut lägenheter till Stockholm stad för 25.000 kronor i månaden. Ann-Margarethe Livh (V), Familjebostäders ordförande är naturligtvis upprörd. 

Det privata företaget Snabbaboenden hyr lägenheter för 4000 kronor av Stockholms stads bostadsbolag. Därefter hyr Snabbaboenden ut samma lägenhet för sex gånger så hög hyra – till stadens socialtjänst.

I praktiken hyr Stockholms stad således ut lägenheter till sig själva via en privat mellanhand som höjer hyrorna sex gånger för att göra vinst på det, i slutändan är det skattebetalarna som får stå för notan.

Lägenheterna är dessutom i katastrofalt skick. Smutsiga och trasiga ettor med förstörda fönster och köksfläktar och trasiga dörrar. Problem som inte åtgjärdas av det privata företaget.

– Jag är upprörd, men kontraktet med bolaget gäller till 2019. Vi kommer att inspektera lägenheterna och sedan diskutera hur vi ska agera, säger Ann-Margarethe Livh (V), Familjebostäders ordförande, till Hem & Hyra.

-Pettersson är också upprört, men mest över hur kommunala tjänstemän och politiker kan vara så dumma, givetvis tar icke rumsrena personer chansen när de får den.

Tyvärr är det inte så enkelt så att någon eller några personer skor sig på naiva kommunala tjänstemän utan det är betydligt större saker som ligger bakom.

Ordförande i Snabbaboenden i Norden AB är Ali Burhan och han är inblandat i 12 olika bolag och i bakgrunden syns den muslimska Al-Azhar stiftelsen, känd från bloggen, som har stöd från Saudiarabien och bland annat driver friskolor i Sverige, går man sedan vidare så ser man att det är ett muslimskt imperium som ligger bakom och de lever på skattepengar och jag tror knappast de arbetar för demokrati och jämlikhet.

Det är detta som statsminister Stefan Löfven menar med att det blir lönsamt på sikt, vissa tjänar enorma pengar på skattepengar. Det innebär inte att något är olagligt, bara att…ja, ja,…ni fattar…

23 thoughts on “Ett muslimskt imperium ligger bakom miljonsvindel med skattepengar i Stockholm

 1. Fullt normalt i mygel-Sverige.
  Nu har sossarna fullt upp att bränna ner lappkåtor.
  Dags att återgå till att mäta samernas skallar, och fotografera dom nakna.
  Sossarna har upptäckt att de kommer att förlora makten och då gäller det att skynda sig på med djävelskap.
  Sossarna kommer också att jobba hårt med djävulskap under sommar-uppehållet, då tar de barnledigt och vabbar, med dubbla löner.

 2. Ja herre gud dom skrattar sen pissar dom oss rakt i ansiktet.
  Dom kommer bli lönsamma lite längre fram
  När då? 3018 på hösten.

 3. De ”nyanlända” är här för att lura till sig så mycket pengar, som det är möjligt. Inom områden, aom berör invandring lär det säkert vara både lättast och mest att hämta. De svenska godhetsapostlarna blundar och håller för öronen. Inte se inte höra. Bara ös ut pengar, Sverige går ju så bra säger Magdalena Andersson.
  Detta är ändå bara lite skum på ytan.

  • Denna affärsmodell får ju tjafset om “vinster i välfärden” likna en piss i Nilen, eller hur Jonas o Feministpartiet, PK fattar inget.

 4. Detta ingår ej i den välputsade fasaden som politiker och media vill delge de tacksamma undersåtarna. Därför inget i pkmedia eller så blir det inte plats till några andra artiklar.

 5. Som vanligt är det skattepengar i botten, som matar vinsterna för diverse trollföretag. Det är väl samtidigt en illustration på hur fastighetsaffärer kan skötas. Jag misstänker att det är grovt olagligt. Medvetna förlustaffärer brukar ha grov kriminell botten med jäv, målvakter och annat fusk bland mellanhänderna. Återigen, som så ofta är de skattepengar som mjölkas in, med orimliga vinster. Återigen grovt svek av myndigheter, som förvaltar medborgarnas skattepengar. Vinster i välfärden får nya betydelser varje dag?

 6. Är någon förvånad?

  Regeringen har ju kontrakt med “islam” att Sverige ska islamiseras.

  Läs på nätet!
  Det här är bara en av texterna. Jag tog den från nätet när jag sökte på
  “islam 1999” tror jag.

  “Redan 1999 ingick dåvarande Broderskapsrörelsen, numera Socialdemokrater för tro och solidaritet, ett avtal med Muslimska Råd (SMR). Syftet var att ge SMR inflytande över svensk politik. På ett bestämt antal kommunfullmäktigelistor, landstinglistor och riksdagslistor skulle det finnas muslimer. Dessutom skulle Broderskapsrörelsen hjälpa till att påverka lagstiftning av muslimska helgdagar. Denna identitetspolitiska kohandel innebar att socialdemokraterna fick tillgång till nya väljargrupper medan SMR fick inflytande och politisk makt.”

  Hoppas att det inte är kriminellt att kopiera vad som står på nätet om regeringen/socialdemokraterna! Jag noterade inte källan men den finns ju där när man söker.

  => Vårt fosterland, Sverige, är överlämnat till islam!
  – och vi, svenska medborgare är förda bakom ljuset av regeringen.

  Kanske dags att aktivera “Grannsamverkan mot brott”?

  Tänk dock på att “Medborgargarden” är förbjudet!

  Dock är “folkgrupp” tillåtet (jämför islamistiska, muslimska “folkgrupper).
  Definitionen på “folkgrupp” är att medlemmarna har samma eller liknande intressen och mål eller kultur. Det finns fler definitioner också.
  D.v.s. vi kan agera i vårt nationella, vårt medborgarskaps, vår kulturs, vår välfärds, vår äganderätts, vår miljös och våra närståendes intressen.

  Något att tänka på?
  Vi kan kanske rädda vårt fosterland trots att regeringe är emot oss!

  • Du menar hängavtalet på Barcelona-avtalet, som slöts mellam Muslimska Brödraskapet och Europas vänsterrörelser angående Europas islamisering. Syfta att bilda ett antal Europeiska kalifat!

 7. Vi måste få ett slut på vansinnet… tidigarelägg valet så vi kan få bort stolligheterna i Sverige fortast möjligt..

Kommentera