Karaktärsmördarna på Dagens Nyheter

MEDIA. Jonas Andersson är nybliven riksdagsledamot för Sverigedemokraterna, och det är även Jonas Andersson. Den ena Jonas Andersson känner jag inte alls, och den andra känner jag väl. Jag betraktar den andra Jonas Andersson som en mycket god vän faktiskt. Den andra Jonas Andersson, min vän alltså, har nu blivit utsatt för ett karaktärsmordförsök av karaktärsmördarna på Dagens Nyheter.

Den ena Jonas Andersson skrev en massa omdömeslös dynga på nätet, medan den andra Jonas Andersson, vännen Jonas, tydligen skall få se sin bildsköna och väna nuna bildsätta en artikel om Jonas Anderssons bristande omdöme, och hänger ni inte med läs vidare på bloggen I otakt.

Titta även HÄR och HÄR.

Okej, Pettersson vill inte vara för hård mot DN, de kanske inte fejkar nyheter medvetet men man får inte göra hur många misstag som helst…

 

DN Ledare

…minns ni Kungsträdgården, de rasistiska brandmännen i Boden, signalspaningen på UD, Sandvikenrapporten och mycket mer…

Helt klart har Dagens Nyheter väldigt mycket ”otur” med sina agendasättande nyheter…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

2 thoughts on “Karaktärsmördarna på Dagens Nyheter

  1. Det är fullständigt otroligt att folk läser DN och den smörjan de producerar, dessutom med bidrag från oss många som slutat att ta i tidningen med tång.

  2. Journalister i stort är mestadels uppblåsta och okunniga som driver en politisk agenda på aktivistnivå.
    Finns naturligtvis undantag.
    Regimmedia driver just nu extra hårt kampanjer för invandringen och mot SD där extrem skönmålning i det ena fallet och extrem svartmålning i det andra fallet gäller.
    .

KommenteraAvbryt svar