9 thoughts on “Henrik Jönsson om Skavlan – kulturkrocken och Lööfet

  1. I sedvanlig ordning förespråkar jag snabba och enkla metoder med stort signalvärde. Stoppa fåntrattarna Skavlan (vilket jävla namn) och nobelpristagaren Lööfet i soptunnan och ge Jordan Peterson en glass.

    Henrik Jönson ska också ha en glass.

  2. Att ställa Amatörer som Annie Lööf och Skavlan mot proffs som Jordan Peterson kan bara sluta på ett vis, med deras dåliga Engelska försöker
    dessa två amatörer att sätta Jordan på plats vilket grundligen misslyckas, det är samma metoder som sju klövern använder när dom ska förminska och förlöjliga SD, trots att dom säkert vet att både Jordan Peterson och SD har rätt i vad dom framför, det är därför dom väcker sådant motstånd.

    SANNINGAR OCH VERKLIGHET ÄR LIVSFARLIGA för sådana som försöker att dölja dem!

  3. Två olika världar som möttes, ena inskränkt i pk:s svårförklarliga och falska allt åt alla ideologi, den andra en öppen intelligent frihets bärares liberala världsåskådning, där den enskilda människan ges utrymme och frihet. Svagheten som Skamlan och Lööf uppvisade var total.

    • Annie Lööf som statsminister. Ljusår ifrån ,kompetensen saknas. Som för de övriga i 7 klövern. Ge Jimmie Åkesson en möjlighet för sondering.Om de andra vägrar att tala med honom ordna en nyval.

  4. Trött på hela Skavlan med sina program på bästa sändningstid.

    Skavlan försöker genast lyncha Peterson med att påstå att han är konservativ. (vad han nu har med det att göra).Att han ifrågasätter en psykologiprofessor som är erkänd ter sig pinsamt:
    Vem var din förebild när du var barn?
    Varför är dina åhörare män i majoritet?
    Varför är svaga människor ett problem?

    Annie Lööf ; Vad är så farligt med jämlikheten?
    Peterson har nog inte en aning om hur de svenska feminister fungerar, hur de får allt större plats i samhället.

    Man märker hur Europas Stormakt inte accepterar fakta inom olika områden. Det skall vara socialistiskt (alla lika) , det får inte vara individualistiskt ( åsikter och olika val i livet mot etablissemangets tänk).
    Så fort man vågar i Sverige tycka annorlunda, blir man kallad för rasist, mindre begåvad, arbetslös ( betyder outbildad-bara i Sverige) eller svag på något sätt. I stället för att attackera motparten bör man kunna diskutera varför man har så olika åsikter, men inte i Svensk media. Som Henrik säger råder det konsensus i Sverige. Allt annat går bort.
    Skavlan har återigen påvisat sin dumhet och respektlöshet!

    Tack för videon.Jag tänker lyssna på det här om och om igen.
    Vi skulle behöva flera ”Peterson” i Svensk media . Vänsterstyrd propaganda ,hjärntvättning pågår .Allt annat går bort.

    • Vi skulle kanske inte behöva fler men vi skulle ta bättre hand om och inte straffa sanningssägare i detta land. Jag misstänker också att de Svenska feministerna är väldigt inspirerande och påverkade av de från andra länder. MeToo var ingen Svensk uppfinning.

KommenteraAvbryt svar