S reser ståndsmässigt på valturné…

VALET 2018. Socialdemokrater för tro och solidaritet är på valturné. Där kräver vi bland annat hårdare tag mot de kriminella gängen i samhällets toppskikt.

-Pettersson ser att den nya adeln verkar resa ståndsmässigt, med en Tesla elbil. Naturligtvis är syftet att visa att S är miljömedvetna. Problemet är att Teslan innan kom ut på gatorna har släppt ut mer koldioxid än vad Svennebanan med sin gamla småbil gör på 10-20 år. Nya bilar är miljöbovar. 

Nu är jag ingen specialist på bilar från Tesla men de verkar kosta runt en miljon så den passar socialdemokratiska valarbetare, sedan vet jag inte om S skickar en annan bil med valmaterialet.

Någon läsare som vet exakt vad det är för bil och priset på en sådan kan väl höra av sig, även om jag är medveten om att gudsmännen kanske hyrt bilen.

I Uppsala besökte herrarna Gottsunda centrum för att tala om Sverige som ”vårt växande gemensamma hem”. Vad muslimerna där tyckte om att bli serverade valfläsk har jag ingen aning om…

TIDIGARE. S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

SOCIALDEMOKRATER & ISLAM. – Petterssons blogg har i många år kritiserat islam och de krafter som tillåter islam att breda ut sig i Sverige. Socialdemokraterna har i en skriven överenskommelse lovat Sveriges muslimska råd, SMR, att få in muslimer på riksdagslistor, landstingslistor och kommunala fullmäktigelistor.

I det  skriftliga dokumentet finns också specificerat vilka politiska frågor som S-föreningen Tro och solidaritet ska hjälpa SMR att få igenom – bland annat lagstiftade:

Medlemmar i socialdemokratin är där för att de är socialdemokrater. Då kan man inte ha en politisk utgångspunkt som är religiöst avsnävad. Man kan inte var islamist och socialdemokrat, precis som man inte kan vara kristdemokrat och socialdemokrat, sade Peter Weiderud, ordförande i Tro och Solidaritet, företrädare till Ulf Bjereld då.

Men det finns en överenskommelse mellan Tro och solidaritet och Sveriges muslimska råd, SMR, som skrevs redan 1999.

I dokumentet framgår det tydligt att Tro och Solidaritet ska hjälpa Sveriges muslimska råd att få inflytande över svensk politik. Man anger ett detaljerat mål för hur många listor över förtroendevalda Socialdemokrater som ska innehålla muslimer.

I överenskommelsen står det: ”Under kommande mandatperiod ska muslimers delaktighet i socialdemokratin utvecklas så att: 2002 ska bland socialdemokratiska förtroendevalda finnas muslimer på 15 kommunala fullmäktigelistor, 5 landstingslistor och på riksdagslistorna i minst fem län.”

De bägge parterna skriver också i dokumentet att man ska ”aktivt föra fram muslimer för uppdrag i styrelser och nämnder”.

En av de värsta islamkramarna är Bjereld (S), ordförande i Socialdemokrater för Tro och Solidaritet.

Bjereld har trots att han knappast kan kallas opartisk arbetat åt den socialdemokratiska regeringen som utredare om skattebidrag för religionsutövning. Som exempel kan nämnas att Jehovas vittnen inte får en krona medan olika muslimska församlingar får miljoner.

Socialdemokrater för tro och solidaritet hette tidigare ”Broderskapsrörelsen kristna socialdemokrater”, namnbytet öppnade upp för fler trosinriktningar. Ni får själva gissa vilken/vilka.

– När Broderskapsrörelsen grundades förekom inte muslimer i den svenska religionsstatistiken, men successivt har vårt land blivit mer likt världen i stort. Det finns 200 000 muslimer i Sverige, fastslog förbundsordförande Peter Weiderud, företrädare till Ulf Bjereld. Märkligt nog har det inte varit aktuellt med namnbyte tidigare trots att judarna funnits längre än socialdemokraterna i Sverige.

Nåväl, det har säkert inget med att muslimer till 70 % röstar på S och att elaka tungor påstår att mussarna har svårt att skilja på socialdemokrat och socialbidrag.

Ännu mycket värre var att det i den kristna jämlikhetsparagrafen i Broderskapsrörelsen stod det att ”Vi strävar efter en värld […] utan ojämlikhet på grund av kön eller sexuell läggning”, men i det muslimska manifestet är ”sexuell läggning” borttaget.

Vi måste ge muslimerna tid säger Socialdemokrater för tro och solidaritet. Likadant låter det från många håll om runt om i världen, vi måste ge islamisterna tid i Egypten, Tunisien, Iran, Jemen osv. 1400 år är tydligen inte tillräckligt.

Om Bjereld kan man säga mycket. På hans blogg kan vi läsa att han är starkt emot den restriktiva flyktingpolitik hans eget part infört. Socialdemokratiska Ledarsidorna beskriver Bjereld som en person som tittar bort när muslimska förbundsstyrelsekamrater hänger sig åt antisemitism. Bjereld tillsattes nyligen som ordförande för socialdemokratiska Tro & Solidaritet. I sitt öppningstal på Tro & Solidaritets förbundsårsmöte sa Bjereld bl.a. följande:

”Vårt förbund har gått i täten i motståndet mot en restriktiv flyktingpolitik – och vi tänker fortsätta att göra det…//…se till att den restriktiva politiken avvecklas så snart som möjligt…//…vi säger ja till en stark asylrätt och till en inkluderande flyktingpolitik…

…//…de hatiska männen – de som påstår sig värna kvinnor…//…Rasistiska medborgargarden som tar till våld…//…Därför säger vi nej till islamofobi och rasism – vi säger ja till feminism och kamp för kvinnors lika rättigheter…

…//…Det är inte feminism att förvägra en kvinna att uttrycka sin religion, till exempel genom att bära hijab. Det är tvärtom förtryckande och inskränkt…

…//…Vi ser en förvridning av debatten där argsinta, auktoritära, populistiska röster – från Donald Trump i USA till Sverigedemokraterna i Sverige – vill vrida klockan tillbaka…//…Rasismens fula tryne dyker upp igen – i form av antisemitism, islamofobi och hat mot människor med annan hudfärg eller mot de människor som sitter på gatorna och ber om pengar.”

Vi ser alltså en ordförande för socialdemokratiska Tro & Solidaritet som verkar ha svårt att se baksidorna med islam och som på fullt allvar hävdar att muslimska kvinnor bär heltäckande för att de själva valt det som ett inslag i deras självbild. Socialdemokraten Bjereld är alltså tillsatt att utreda statliga bidrag till muslimska organisationer och detta är väl ett lika illa val som när Mona Sahlin valdes till att utreda extremism.

Om Ulf Bjereld på bloggen

Pressmeddelande från regeringen: Utredning tillsatt för att utreda statens stöd till trossamfunden (2016)

En socialdemokrat, eller rättare sagt före detta socialdemokrat är den före detta riksdagsledamoten Carina Hägg (S), från Värnamo, hon har varnat för islamisternas inflytande i Sverige i flera år. – De finns i alla partier, på universiteten, studieförbunden och i kyrkan. Det är en liten grupp av islamister som vill bygga ett kalifat i förorterna, säger hon.

Carina Hägg fick betala ett högt pris när hon varnade för att extremister hade letat sig in i Socialdemokraterna.

Hon var öppet kritisk till att Omar Mustafa i Islamiska Förbundet valts in i partistyrelsen hos Socialdemokraterna. Han hade, enligt Hägg, bjudit in antisemiter och homofober till konferenser.

Det ledde till att hon blev utsparkad från riksdagslistan av sitt parti i länet inför valet 2014. Carina Hägg hade suttit i riksdagen sedan 1995, men till slut valde hon själv att lämna politiken.

Numera driver Carina Hägg en tankesmedja ihop med terroristforskaren Magnus Norell och kulturskribenten Johan Lundberg.

De jobbar bland annat med ämnen som rör politisk islam, eller islamism.

Carina Hägg menar att det är en grupp av islamister med koppling till Muslimska brödraskapet som försöker få inflytande i Sverige via politiken. – Jag känner igen de här personerna och organisationerna, jag har mött flera av dem. Muslimska brödraskapet är en centralstyrd rörelse med samma strategi i hela världen, man är där makten är, förklarar hon.

– Den svenska grenen av Muslimska brödraskapet har hög status i Europa. I Sverige söker man sig till föreningsliv och politiska partier för att bygga nätverk och få inflytande. Det är en liten grupp som fått ett stort utrymme.

I Sverige kan man nu sett att islamistiska krafter kräver separata badtider för män och kvinnor i simhallar. Och att muslimska kvinnor knappt kan röra sig utomhus i vissa förorter om de inte döljer håret, enligt Carina Hägg.

– Muslimska brödraskapets mål i Sverige är att jobba långsiktigt för att införa kalifat och sharialagar i förorterna. Men redan nu väljer de ut vissa ideologiska frågor som de vet att de kan driva i Sverige, som separata badtider, menar Carina Hägg.

Läs mer på VN.se och om Carina Hägg tidigare på bloggen HÄR.

För att det är inlägger inte ska bli tjockt som en bok får den intresserade följa länkarna:

Läs mer om Sveriges Muslimska råd på bloggen…

Om Muslimska brödraskapet på bloggen…

Och kanske det mest intressanta ett samarbetsavtal från 1999 mellan Socialdemokraterna och Sveriges Muslimska råd. Läs hela Sveriges Kristna socialdemokrater, Broderskapsrörelsen och Sveriges muslimska råd. Rapport 4/99. 

-Pettersson säger bara att om ni vill att islam ska breda ut sig ännu mer i Sverige så rösta på S och Stefan Löfven i höstens val. Själv tycker jag att de muslimer som inte kan hålla sin ideologi privat ska flytta till något av de drygt 50 muslimska länderna…

11 thoughts on “S reser ståndsmässigt på valturné…

 1. Sedan jag var och pratade med pastorn i Jekovs vittnen tänker jag inte ge om krona till någon hjälporganisation. Det är beklämmande att se rödakorsets chef med miljonlön. Jehovas vittnen får inte en krona av staten som det skrivs ovan. Jag tror inte heller de vill ha det.
  Som vanligt kan inte gammelmedia berätta att Jehovas vittnen bedriver parallell hjälporganisation till Sida när det händer stora katastrofer på jorden, utan en krona i bidrag.
  Alla hjälporganisationer inklusive Sida, släng er i väggen och lär av Jehovas vittnen hur man organiserar och använder pengar. Miljontals av bidragspengarna går till administration och feta löner, där det inte läggs några pengar alls på detta hos Jehovas vittnen.
  Det är naturligtvis välplanerat av globalisterna att baktala och håna Jehovas vittnen, precis som de gör med Trump och Åkesson. Biståndsorganisationerna tjänar miljontals kronor om inte miljarder.
  Jag är varkren kristen eller Jehovas vittne, men ändå i imponerad över deras organisation.
  https://www.jw.org/sv/jehovas-vittnen/verksamhet/samh%C3%A4llsinsatser/

 2. Och inte nog med att Sossarna vräker skattepengar över det nya frälset, sen plundrar man allmänna Arvsfonden på avlidnas jordiska tillgåbngar som dom skänkt dit i tron att det går till nyttiga saker, men nyttiga idioter ser till att det hamnar hos tvivelaktiga organisationer istället?

 3. När jag idag lämnade den vackra kyrkogården där mina förfäder vilar så mötte jag vid ingången två svenskar med blommor i händerna för att hedra sina avlidna.
  Vi samtalade några minuter om hur vacker kyrkan och kyrkogården är, de sade då , här är planerat för muslimer att begrava sina döda……..jag gick till bilen och tårarna forsade.
  Jag hade noterat att två fält på kyrkogården var tomma!
  Väl hemkommen så hörde jag den här länken, där AfS har möte från 10 minuter in i länken så talar William H, lyssna gärna.https://www.youtube.com/watch?v=SPTCj3W9AAI&t=1227s

 4. De riktiga höjdarna i Sovjet åkte Zil, de näst höjdarna åkte Volga och de längst ner i den djävulska hierakin fick köra Lada !

  • Inte för att jag är en Turkiet-kännare men är eller kan det inte vara så,att denna turk är utsänd av Diktator Erdogan som agent till Norden ? Den ”överintelligenta skönheten Lööf” och hennes grupp, tror jag allt ont om.

Kommentera