För miljöns skull är det dags att förbjuda Miljöpartiet…

MILJÖN. Vi uppmanas ständigt att köpa nya ”klimatsmarta” prylar, ofta är det Miljöpartiet som går i täten för detta. Men med lite sunt förnuft inser alla normalbegåvade att det är galenskap hur miljösynpunkt, fast jag ska erkänna att nya saker ofta är kul. 

Nu uppmanas vi till exempel att köpa en skattesubventionerad elcykel för miljöns skull, men många av oss har en gammal tramphoj står någonstans. Vad tror ni är miljövänligast och bäst för statens finanser? Den gamla eller den nya skattesubventionerade cykeln?

 • När ni kommit fram till ett resultat berätta gärna det för en miljöpartist i er närhet. 

Likadant är det med nästan allt annat. Från och med den 1 juli 2018, fick vi ett nytt bilskattesystem. Bonus Malus kallas det. Bonus för att elbilar och gasbilar får förhöjd miljöbilspremie. Elbilar får 60.000 kronor i bonus, och laddhybrider får bonus beroende på koldioxidutsläppet, normalt 20 000-30 000 kronor. För både elbilar och laddhybrider innebär det en kraftig höjning av bonusen jämfört med dagens supermiljöbilspremie.

Malus är medaljens baksida. De allra flesta bensin- eller dieseldrivna bilar får en höjd bilskatt under de första tre åren. Den befintliga vagnparken påverkas inte, alla bilar som redan är registrerade får behålla sin nuvarande skatt.

Många tänker kanske att de för klimatets skull borde köpa en bränslesnålare bil eller en elbil, men forskning visar att nya elbilar totalt innebär större utsläpp.

Givetvis är en modern bil bättre om vi bara jämför utsläppen per km, men räknar vi in hela bilens livslängd med tillverkningsprocessen och transporterna så är nya bilar inte så smarta.

 • Berätta det för miljöpartisterna i er närhet. 

Teknikens Värld ges exempel. En tio år gammal Volvo XC90 V8 som släpper ut 317g/km skulle på fem år eller 6000 mil släppa ut 19 ton koldioxid. Samtidigt har en ny elbil VW e-golf bara under tillverkningen släppt ut ca 23,4 ton koldioxid innan den ens nått kunden.

Skattehöjningar på drivmedel är kontraproduktivt om det leder till köp av ny bil.

Då ska vi veta att det blir ännu värre för elbilarna om de laddas med el som inte produceras miljövänligt, exempelvis med el från kolkraftverk och miljöpartiet vill stänga kärnkraften så det uppstår brist på el. 

-Pettersson menar att det är dags att förbjuda Miljöpartiet för miljöns skull, men vill ni ha ökade utsläpp och högre skatter så röstar ni givetvis på Miljöpartiet den 9 september 2018…

Funderar ni däremot på vad som är bäst för miljön så gäller andra alternativ…

Stöd bloggen…

15 thoughts on “För miljöns skull är det dags att förbjuda Miljöpartiet…

 1. Förutom vattenånga är koldioxid det enda helt ofarliga en bil släpper ut men ändå är det denna gas som alla skriker sig hesa om. Vi andas ju ut koldioxid för bövelen.

 2. Och sedan det idiotiska utspelet om skatt på att parkera vid affärer och rådet att köpa lådcyklar. De större kostar runt 20 000! Och det förutsätter att man är stark/frisk nog att cykla och bor i stan.

 3. MILJÖDÅRARNA har inte några svar på allvarliga miljöfrågor, dessutom kör Isabella Lövin en stor SUV…..Lilla Frittolin tar regeringen plan mellan Bromma och Arlanda! Dessa individer är helt inkompetenta att lösa några problem….Jag tror det var på 90-talet då samtliga världens länder enades om att förbjuda freon….-det skapade ett stort håll i ozon-skiktet över Antarktis….-dvs UV strålningen från solen blev därmed ett hot mot allt liv…..FRAMTIDEN ligger i att en ny motor som ersätter bensinmotorn tas fram, jag tror det ligger ett decennium fram i tiden….Inom ett par år kommer en plasma-motor som ersätter raketmotorer, NASA har redan en prototyp….Därmed är det bara en tidsfråga innan bensinmotorn är ersatt! På sikt kommer kol, gas, olja att ersättas med ren energi! USA, Kina, Ryssland, Indien med flera måste besluta om detta, Sverige blir ett U-land snabbt om Miljödårarna får för mycket makt…

 4. Då många – kanske de flesta? – konspirationsteorier om politik, med tid och längd, visat sig ha varit korrekta, så letar jag numera aktivt efter tecken på en dold agenda, när jag konfronteras med kontroversiella nyheter. Så även i detta fall.

  Inom något år lär 2 kärnkraftverk stängas av i vårt land, vilket kommer att leda till att Sverige kommer att vara tvunget att köpa ’skitig el’ från utlandet. Samtidigt presenterar våra politiker skattehöjningar för bränsledrivna bilar, med syftet att vi skall övergå till el-drivna bilar i stället, vilket kommer att göra att el-behovet i vårt land kommer att öka ytterligare.

  Varför handlar ’våra’ politiker på detta sätt? Det kommer ju att skada Sveriges ekonomi och därmed landet i stort.

  Men då måste man sätta in just detta beslut i ett större sammanhang, eftersom det inte är det enda beslut, de senaste decennierna, som är skadligt för Sveriges ekonomi eller för svenska statens funktionsförmåga.

  Den svenska skattenivån höjdes successivt i Sverige, från slutet av 50-talet till att nå groteska nivåer på 80-talet. Till följd av detta slogs större delen av svensk tillverkningsindustri ut eller flyttade till lågskatteländer.

  Invandringen kostar svenska staten och de svenska kommunerna över hundra miljarder kronor/år. Den har dessutom lett till våld, våldtäkter och gangstervälde.

  Det svenska militära försvaret bantades under några decennier och lades slutligen ned 2009. Det som finns kvar hjälper USA att odla opium i Afghanistan, och duger inte att försvara vårt land. Alltmedan Sveriges Överbefälhavare joddlar på Pervers-festivaler.

  Svensk krisberedskap svältes också ut, samtidigt med Försvarsmakten. Drivmedelslagren, som fanns i enorma bergsrum, såldes ut. Lagren av mat och mediciner, som omsattes genom ett mycket avancerat system, är likaledes borta.

  Myndigheten för det svenska civilsamhällets beredskap för kris och krig, MSB och dess föregångare, präglas av ett extremt ointresse för dess viktiga uppgift och de mest inkompetenta tjänstemännen i hela statsförvaltningen sätts att leda den. Att det är så såg vi vid Estonia-katastrofen 1994, Tsunami-katastrofen 2004, Skogsbranden i Västmanland 2014 och årets Skogsbrandskatastrof.

  Sammantaget utgör dessa faktorer ett extremt allvarligt hot mot den svenska staten och det svenska folket. Sverige riskerar att inom kort – något till några få år! – bli en ”failed state”, en kollapsad stat.

  Kan någon – med kvarvarande stolthet över sig själv – förneka, att allt ovanstående följer ett tydligt mönster?

  Vad gör ett land, som har kollapsat ekonomiskt, vars samhällsmaskineri har kraschat, som befinner sig i ett tillstånd av kaos och gangstervälde, samt är utan förmåga att upprätthålla lag och ordning – eller ens förmåga att skydda sina gränser?

  Jo, det söker skydd i överstatliga organisationer: EU (Europeiska Unionen) och NATO (North Atlantic Terror Organization). Vilket naturligtvis var målet från början, med ALLA ovanstående Sverige-förstörande beslut.

  Det handlar inte bara om Miljöpartiets tomtar. Det handlar om HELA det svenska politiska etablissemanget.

 5. Det naiva och konflikträdda svenska folket är lättlurat, MP har just nu medvind och får drygt 5% av väljarstödet och snart är det val !
  Hoppas att opinionsmätningar inte är att lita på.

 6. Ser jag en miljöpartist vill jag helst slå han på käften. (men givetvis gör jag inte det)

 7. Hur många språkrör…f´låt…sugrör ska det nog vara – måste man elda upp, för att ens komma i närheten av en (1). enda bilgrillning ? Rören har varit påtagligt tysta, den senaste tiden. Vissa utsläpp ingår nog i allemansrätten.

 8. Med tanke på den kraftigt ökande befolkningen på jorden behöver vi få fram mycket mer livsmedel. Om koldioxidhalten i atmosfären ökar, ökar också skördarna. Koldioxiden i atmosfären använder växterna som energi. Därför behöver vi släppa ut ,mer koldioxid i atmosfären annars kan det i framtiden bli hungersnöd. Klimatet påverkas bara mycket marginellt av mer koldioxid.

  • Så om Sveriges bönder hade haft litet extra koldioxid stt släppa ut över sina åkrar i sommar så skulle deras skördar klarat sig bättre?

   Det har ju visat sig att en lång varm sommar som denna utan regn gör att skörden till stor del torkar bort. Att då tillföra mer koldioxid borde göra kommande somrar ändå varmare.

 9. Verkligheten är att de ”gröna” oftast är vetenskapliga och teknologiska ignoranter. Lägg till detta att dessa personer är emotionella, irrationella (massor av kvinnor) och ideologer, och resultatet är en katastrof för ekonomin, OCH miljön/klimatet.

 10. Och när ni då frågar Miljöpartisten hur mycket skit som släpps ut i
  luften vid en enda bilbrand, och låt Hen sen gånger det med ettusen
  bilbränder, se om ni får något svar överhuvud taget? Det är
  nämligen omöjligt att få någon från MP att uttala sig om detta ämne?

Kommentera